20 Kasım 2017 Pazartesi

National geographic belgesel izle türkçe dublaj

Hd belgesel, belgesel izle. National Geographic, Türkçe Dublaj. Rusyanın bilinmeyen vahşi hayvanlarının av tatiklerine şahit olacaksınız kurtlar ayılar vb bir çok. Belgesel İzle Türkçe Dublaj Full Belgeseller. Uzayda toplam bin günün üzerinde kalmış sekiz astronot, yukarıda olmanın aşağıda olanları anlamalarına nasıl yardım ettiğini bizlere anlatıyorlar.


Kozmos: Bir Uzay Serüveni 11. Dünyamızın nasıl da eşsiz bir düzen içinde yaratıldığını bu belgesel ile bir kez daha görme fırsatı bulacağız. Bölümler Yayınlandıkları Gün Sitemizde Olacaklar.


Türkçe dublaj belgesel izlemek isteyenlerin buluştuğu alandasınız. Dünya’nın sonu insanlığın da sonu olacak anlamına gelmiyor. Başrollerinde dünyaca ünlü isimlerden Henry Alfaro, Danny. Bizim amacımız bizim gibi belgesel izlemeyi seven arkadaşları bir araya toplamaktır.


National geographic belgesel izle türkçe dublaj

Savaş belgeselleri belgesel hayvan belgeselleri. Harika bir belgesel izlenmeli. Lütfen giriş Yapınız ya da Buraya Tiklayarak sitemize ücretsiz üye olabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanına uzanırken, ptezorların neden yok olduğuna dair tüm detaylar belgesel de sunuluyor. Peygamber Efendimizin hayatının 12.


Bu kurum yüzyılı aşkın bir süredir kendini yerkürenin denizlerin ve gökyüzünün araştırılması konusuna adamıştır. En iyi belgesel filmleri izle, hızlı ve güvenilir izle. Kiyametin İsareti belgesel izle. Doğu ile batının birleştiği yerde görkemli bir coğrafyanın ev sahipliği yaptığı toprakların vahşi cennetini keşfetmeye hazır olun. Dev ormanlardan kurak düzlüklere, görkemli dağlardan masmavi denizlere kadar Türkiye, eşsiz bir doğal tarihe sahip.


National geographic belgesel izle türkçe dublaj

Tabiatın değişen dünyamızla olan mücadelesi şimdi hiç olmadığı kadar nefes kesici. Alaska dağlarında kimsenin görmediği doğada yaşayan ayılar yaşantısı bu belgesel ile seyirciler karşısına çıkmaktadır. Enable JavaScript support in your browser and reload this page.


Diğer Türkçe Dublaj belgesellerimizi de incelemenizi öneriyoruz. Muhammed Ali’ye Karşı izle. Geçmişi günümüzden 4milyon yıl önceye dayanan bu yırtıcılar,dinozorlardan,hatta ağaçlardan önce dünyadaki yerini almıştı.


Film izle Full HD Türkçe Dublaj Film izle. Ama büyük beyaz köpekbalıklarının gerçek gücünü anlamaya henüz şimdi başlıyoruz. Bu belgeselde yavru filler penceresinden fillere genel bir bakış yapılıyor.


Dev tarantuladan, ölümcül akreplere kadar birçok zehirli canlının diğer canlıları zehirleyerek öldürme yollarını. Evrenin birçok yerinde bulunan sıra dışı yerlerde keşfedilmiş olan birbirinden harika ve göz alıcı sıvı kayalar, kristaller ve mağaralar keşfedecek ve bu büyülü serüvende. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz?


Yorum yapılmamış 4views. Johnny Bravo S02EPLDUB Yükleyen PiknikTube. Benito Mussolini’nin hayatını araştıran bir belgeseldir. Bu adam İtalya’yı tek bir parti olarak faşist bir devlete dönüştürmüştür. Kung Fu (Bölüm) Kung Fu (Bölüm) Alternatif.


Bu gölümde Rigth kardeşlerden, ilk savaş uçaklarına , uçakların ve savaş uçaklarının gelişimini öğreniyoruz. Bu arada bolca akışkanlar mekaniği ,aeroinamik, mekanik fiziği de öğreniyoruz. Büyük Kediler Haftası belgesel izle.


Bir önceki yazımız olan Sea Monsters. Sfanford universitesi ise stresin insnaların hayatında ne kadar ölümcül olduğunu araştırmaya çalışıyor ve kanıtlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar