24 Mayıs 2018 Perşembe

Ankara tefeci 2018

Aslına bakarsanız tefecilere ulaşmak o kadar da kolay olmayacaktır. Bu kişiler hakkında bilgiler genelde gizli olur ve ulaşılması da tahmin edilenden daha da zordur. Bunun yanı sıra özellikle belirtmek istediğimiz nokta, tefeci internet sitelerine asla güvenmemeniz!


Faktoring firmaları ve bir takım diğer yollar ile kredi ihtiyacınızı gidereceğiniz detayları belirledik. Firmların yanı sıra bir çok yoldan da bahsedeceğiz. Bankalar ile araları bozuk olan bireyler, sicilini düzeltemedikleri durumların içine girdiğinde. Dar günde nakit paraya ihtiyacı olanlara, senet veya ipotek karşılığında senetle para veren kuruluş veya kişilere tefeci denmektedir. Günümüze tefeci arıyorum diyen ve telefon numaraları ile adreslerine facebook sayfalarında arayan birçok vatandaş mevcuttur.


Operasyonda, çok sayıda kredi kartı ve 2bin TL para ele geçirildi. Acil nakit ihtiyaçlarınızda hiç şüphesiz tefeci arayışlarına giriyorsunuzdur. Ancak bu tefeciler, size bankalar kadar müsamaha tanımaz ve asla düşük faiz oranları ile para vermez. Bu yüzden mutlaka bankalarla görüşmeli ve kredi almanın yollarını aramalısınız. Mail yoluyla adres telefon bildirebilirseniz görüşelim.


Ankara tefeci 2018

Bu yüzden ülkemizin her yerinde yaşayan insanların tefeci kredisi alarak para sıkıntısını çözme olanağı mevcut olmaktadır. Size ihtiyacınız olduğun da borç veren kişilere tefeci denir. Bireyler genelde tefeci arıyorum sorusuna yanıt aramakta. Hali ile senetle para veren tefeci telefonlarını ve senetle borç veriyorum kişilerini sorgulamakta.


Detaylar yazımızda bulunmaktadır. Ankaralılara ulaşımda büyük müjde! Bankadan kredi alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.


Ankara tefeci 2018

Güvenilir tefeci, yasal tefeci ya da resmi tefeci kavramları bu yerlerin kendilerine olan malum bakışı değiştirmek için uydurdukları tabirlerdir. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Altındağ ilçesinde kuyumcu adı altında faaliyet. Baktığınız zaman bu kişiler telefonlarını açıkça internet ortamında yazmaz. Yasal yollar varken, tefecilerden borç para dağıtan kişilerden ve yasal olmayan nakit para verenlerden uzak durunuz.


Pos cihazı ve kredi kartı kimlere ait. Tefeci operasyonu kimler yakalandı. Sapık zanlı kaçmaya çalışırken yakalandı. Sincan’da, POS cihazıyla tefecilik yaptığı öne sürülen iki şüpheli yakalandı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Mahallesi Meltem Sokak’ta faaliyet gösteren tabelasız iş yerinde POS cihazı ile tefecilik yapıldığını tespit etti.


ANKARA’da göstermelik iş yerleri üzerinden POS cihazları ile tefecilik yaptıkları öne sürülen şüpheli, mali polisler tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Dikkat etmeniz bir konuda bu tarz kişilere güvenmemek gerektiğinizdir. Başkent’te tefecilik yapan kişilere yönelik operasyonda kişi gözaltına alınırken, çok sayıda pos cihazı ve kredi kartı ile haksız kazanç olarak değerlendirilen 1bin TL ele.


Ancak ille de tefeci aracılığı ile borç para elde etmek isteyen kişiler için ulaşım adresi yine internet ulaşım olanağı ise arama motoruna yazılacak olan tefeci arıyorum ifadesidir. Bu ifade kapsamında şehir şehir aranan nitelikteki tefecilere ulaşım sağlanabilmektedir. Acil nakit lazım ise asla tefeci ile görüşüp yüksek faiz olsun önemli değil diyerek borç para almayınız. Kredi notu ve banka ile iletişiminiz iyi ise size ihtiyaç kredisi çıkabilir.


Bu sayede bankalardan kredi alamayan kişiler tefeci olarak işlem yapan kişilerin borç para alarak borçlarını ödeyebilirler. Bankaların kredi notu sistemi uygulamasını ardından kredi notu düşük olan kişiler için bankalardan kredi alma. Acil olarak senetle para veren yerlerden borç para almak istiyorum. TL nakite sıkıştım istediğiniz kadar faiz katın ama şu parayı bana bir an önce bulun.


Senetle para veren tefeci abilerime sesleniyorum. Ocak ayı sonu gelen geri ödemeler ışığında yeni kredi pozisyonları açılmıştır. Daha doğrusu, tefecilik yaptıklarına dair belirgin bir adresleri yoktur. Genel olarak esnaflar ve araba galerisi olanlar bu işlerler uğraşırlar. Ali Rıza Gültekin’i öldüren şüphelilerin tefecilik yaptığı ortaya çıktı.


Ankara tefeci 2018

Hayalet silah olarak bilinen Glock marka tabanca kullandıkları belirlenen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar