18 Mayıs 2018 Cuma

Vodafone telefonuma mesaj gelmiyor

Benim iki farklı hattımda sorunlar oldu. Birisi mesaj göndermiyordu, diğeri ise mesaj almıyordu. Hatta okuyup üflediniz mi diye takıldım oradaki personele.


Ya da defalarca kapatıp açarsam çok sonradan geliyor. Bu sadece tek bir numaraya olmuyor herkese öyle oluyor. Cep telefonunuzdan bir başka cep telefonuna yazılı mesaj göndermenizi ve almanızı sağlar. Böylelikle, bankadan SMS gelmiyor şikayetinin en çok hangi banka ve operatörden kaynaklandığını bulabiliriz.


Sms ayarlarından tutun da diğer şebeke ayarlarına varıncaya kadar bu sorun yaşanabiliyor. Telefona Mesaj Gelmiyor Sorunu Çözümü. Gerçi artık sms pek kullanılmasa da, bu noktada ön plana çıkarılan birbirinden farklı seçimler de gayet gerçekçi bir noktaya ulaşıyor idi.


Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Diger bi olanak ise çarpırsma ihtimali yani sen birisine mesaj atınca o kisiye baska birisi mesaj atarsa senin mesaj geç iletilir aynı sekilde bu senin için de geçerli,yani sana da geç gelebilir.


Ama buna pek ihtimal vermiyorum çünkü bu gecikmelermeler en fazla yarım saat sürer gün sürmez. Ağ bağlantınızı kontrol edin. Message veya MMS olarak mesaj göndermek için hücresel veri veya Wi-Fi bağlantısına ihtiyacınız vardır. SMS mesajı göndermek için hücresel ağ bağlantınızın olması gerekir. Yukarıdaki sonuç başarısız ise birde şunları deneyebilirsiniz arkadaşlarım.


Vodafone telefonuma mesaj gelmiyor

Menüden “İletiler” bölümüne giriş yapın. Menü tuşuna basarak Ayarlara girin. Açılan sayfadan ayarını yapmak istediğiniz seçeneği tıklayın. Yok mesaj atan başka insanların mesajlari geliyo ama sadece bi kişiyle konuşurken böyle oluyo anlayamadım.


Operatörlerle ilgili bir sorundur ya da numarayı engellemiş olabilir misin? Konuya cevap yazmak için üye olmalı yada giriş yapmalısınız. Etiketler: telefonuma mesaj gelmiyor vodafone vodafone mesaj gelmiyor vodafone sms gelmiyor. Güncellemeler: Takip Et. Fakat telefonu fabrika ayarlarına çevirdikten sonra İş Cep cep anahtar aktivasyonu işlemini yapamadım.


WhatsApp Hesap Doğrulama SMS Kodu Gelmiyor. Vodafone freezone hattım. Twitter doğrulama kodu telefonuma gelmiyor. Açıklama kısmına da detaylı olarak sorunu yazınız.


Cihazıma mesaj gelmiyor ama tek bir kişiden gelmiyor fakat o kisi benden başka herkese mesaj atabiliyor. Instagram hesabınızı doğrulamak istediğinizde ya da şifre değişikliği yapmak istediğinizde cep telefonunuza mesaj gelmiyorsa bu sorunun birden fazla nedeni var. Bunlardan bazılarına aşağıda yer verdik. Genellikle yeni alınan telefonlar da görülen sorundur bu. Bunun nedeni Merkez numarası eksik.


SMS’ler otomatik olarak göndermeye baslar ve sayim sifirlanir. Belirli aralıklarla tekrar denediniz mi? Fakat gelen mesajlara siz de aynı mesaj üzerinden cevap vermek isterseniz o zaman kısa mesaj tarifesi devreye giriyor. App Store’nin bana sunduğu İnstagram uygulamasının da son sürümü yüklü yardım merkezlerinde yazılmış olan makalelerde yapmam gereken her şeyi denedim fakat bir türlü takip istekleri gelmiyor, kabul edilen takip istekleri geliyor fakat bana gönderilen takip istekleri bildirim olarak gelmiyor ve anında ilet. Fakat kodlar bazen cep telefonunuza gelmiyor.


Güvenlik Kodu Alma Kod Gelmiyor sorunu yaşayan kullanıcılarımız için kodu alabilmeleri için neler yapacağını paylaşacağız. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Ayarları başka bir cihazdan kopyaladım girmiyor farklı apn ile dendim. Buraya kendi cep telefon numaranızı kaydedin.


Arkadaşlar telefonumu 4. Konuları görebilmek için aşağıdaki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar