16 Mayıs 2018 Çarşamba

Flörtöz sevgili

Flörtözden kastın çapkınlık sanırım. Böyle don değiştirir gibi sevgili değiştiren bir insanla devam etmek benim için çok sıkıcı olur. Sevgili olmaktan kaçınırlar. Onlar sadece güleyim eğleneyim diye düşünür. Amaçları dalga geçmek de değildir.


Sadece duygusal bağ kurup canları acısın istemez. Kendilerini rahat ilan ederler. Toplumun kadına karşı yaptığı yıkıcı baskıları görmezden gelirler. Testimizi çöz ve öğren, iş flörte gelince nasıl birisin? Senden iyi bir sevgili olur mu?


Güzel misin, seksi mi yoksa tatlı mı? Eğer sevgilinizin hangi kostümden etkileneceğini tahmin edemiyorsanız bunu ona flörtöz bir şekilde sormaya ne dersiniz? How to get a good woman. It is not easy for women to find a good man, and to be honest it is not easy for a man to find a good woman.


Want to meet eligible single woman who share your zest for life? Bu sevgili seni resmen beylik sözlerle darlamaya geliyor. Biraz sıkıcı biri gibi olsa da, en azından ağzının tadını biliyor. Flört edip sevgili olmamak - Register and search over million singles: chat. Free to join to find a woman and meet a woman online who is single and hunt for you.


Is the number one destination for online dating with more relationships than any other dating or personals site. Sizi arzulamasını sağlayın. Bu nedenle yay burcu nasıl bir sevgili olur?


Flörtöz sevgili

Her burcun türlü türlü huyu var, insanın hayatına keyifli anlar getirdiği gibi, ömründen ömür götüren özellikleri var. Bazı burçların erkekleri, gerek tutkulu aşklarıyla gerek kibar ruhlarıyla tam sevgili olunacak erkeklerken, bazıları da sağlam bir omuz olmaya ya da eğlenip coşmaya uygun ruh halleriyle süper bir arkadaş olacak şekilde tasarlanmışlar sanki. Ancak sevgilinizin flörtöz bir karaktere sahip olması size değer vermediği ya da aldatacağı anlamına da gelmiyor.


Zira küçük flörtleşmeler yaşayanlar genellikle bu flört sürecinden hoşlanıyorlar ve herhangi bir sonuç almayı beklemiyorlar. Bu özensizliğin en büyük sonuçları sevgilinin yanında burun karıştırmak, pırt yapmak, geğirmek ve dahası olarak kendini gösteriyor. Yıllar önce sevgili okurlar, daha o zaman 1 taş çatlasın yaşlarındayım, kuzenlerimle bir tanıdığımızın evindeyiz. O gün orada tesadüfen onların da bir tanıdığı var.


Sohbet ediliyor hep beraber, eve gelen diğer misafirlerden yaşı bayağı büyükçe bir bey, nasıl iltifat ediyor bizlere konuşurken anlatamam. Yeni sevgili bulmadan eskisinden ayrılmıyor! Zira içi entresan donelerle dolu bir haftadayız. Maddi konularda akıştasın sanırım.


Hayatında biri varsa tavsiyem maddi diyaloglara girmemelisin. Yalnızsan da bir müddet daha kafa dinlemeyi seçebilirsin. Haftanın ilk günleri ilişki parametreleri ile alakalı keskin konuşmalar ve söylemler için uygun değil.


Flörtöz sevgili

Zira yanlış anlama ve finalize etmek konusunda müsait enerjiler var. Rüyada eski sevgiliyi nişanlı gördüyseniz: eğlenceli ortamlarda bulunacak, flörtöz tavırlar sergileyeceksiniz,Hayatınızda başka insanlara karşı olan sorumluluklarınız öğleden sonra devreye girebilir. Eğer yalnız iseniz gayet flörtöz bir süreç sizleri bekliyor olacak. Erkek arkadaşınızla flört etmeye başladığınız günler sizin için oldukça eğlenceli ve gurur okşayıcıydı.


Kahve sıranızı beklerken kulağınıza sizi şımartacak kelimeler fısıldamaya veya odanın öteki ucundan imalı. Tarzı, flörtöz bir tip yani. Ben onu unutabilmek, kafamdan atmak istiyorum.


Uzak durdum ama birkaç gün sonra tekrar döndüm, dayanamadım. Bu defa tamamen bırakmak istiyorum, hem daha fazla gözünde gurursuzlaşmak istemiyorum ama hem de sürekli onu düşünüp sağlığımı bozmak istemiyorum. Düşünmeliydiniz, sevgili okurum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar