30 Mayıs 2018 Çarşamba

Google cihazımı bul ile ekran şifresi sıfırlama

Cihazınızdaki tüm verileri kalıcı olarak siler (ama SD kartları silmeyebilir). Silme işleminden sonra Cihazımı Bul özelliği cihazda çalışmaz. Cihaz koruması hakkında bilgi edinin. Dolayısıyla bu tür sorunların çözümü için en çok işe yarayan android klit ekranı şifresi kırma yöntemini aşağıda açıklıyorum.


Yeni android telefonlar için ekran şifresi kırmanın en kolay yolu sanırım cihazımı bul sayfası ile sıfırlamaktır. Aynı işlemi şayet cihazınız destekliyor ise cihazımı bul üzerinden ekran kilidini değiştirebilirsiniz. Samsung şifre sıfırlama. Bu şekilde veri kaybı yaşamazsınız.


Cep telefonu ekran şifresi nasıl kırılır, cep telefonu şifresi kırma, ekran kilidi kaldırma, ekran kilidi kırma, ekran kilidi desenleri, ekran kilidi açma. Fabrika ayarlarına dönerek şifre sıfırlama. Eğer, kırmak istediğiniz ekran kilidi mevcut ekran kilidi değil de üçüncü taraf ekran kilidiyse, cihazınızı güvenli moda almak en kolay yol olacaktır.


Birçok telefonda, güç menüsüne gelerek ve uzun süre güç. Bunu işlemi web üzerinden başlattığınızda, telefonunuzu açmanız gerekecek. Sıfırlama tamamlandığında cihazın konumunu bu araçlar üzerinden artık görmemeniz gerekiyor. Aniden telefonuma normal şifremle erişemiyorum. Sadece yanlış olduğunu söylüyor.


Tabii yedeklemediğiniz verilerden vazgeçmeniz gerekiyor. Eğer ekran kilit şifresini unuttunuz, ekran desenini unuttunuz ya da parmak izi engelini aşamıyorsunuz. Wipe işlemi sırasında telefondaki tüm bilgiler silinecektir.


Soldaki bölmede yer alan Ekranımı Kilitle butonuna tıkladıktan sonra yeni bir PIN girin ve alt kısımdaki Kilit butonuna tıklayın. Fakat ekran kilidi geçici olarak kaldırıldığından telefonu tekrar başlatmadan önce yeni bir ekran kilidi şifresi oluşturmanız gerekecektir. Biz de bu sorulara ayrı ayrı cevap vermek yerine bir yazıyla tek bir seferde cevap vereyim istedim.


Not: Eğer ekranı kilid yani cihaz şifresini değil deYedek Şifresini ya da. Cihazımı Bul bölümünü kullanmanız için telefonunuzda Mi hesap ayarlarında buna izin vermiş olmanız gerekir. Varsayılan olarak izin verişmiş haldedir.


Cihazımı bul bölümüne girdiğinizde cihazınız aranırken telefon veya diğer cihazınızda farkında olmadan GPS açılacaktır. Galaxy SSedge,Galaxy note Galaxy Sgalaxy sedge parmak izi yedek şifre nasıl açılır? Unutulan telefon şifresi nasıl kaldırılır? Bir ziyaretçimiz Galaxy Sedge parmak izi yedek şifre unuttuğunu ve telefonu nasıl açacağına dair yardım istemiştir. Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay.


Ayrıca telefonunuzu uzaktan kilitlemeniz ve verilerinizi silmeniz de mümkün. Android Cihazımı Bul Web Sitesini ziyaret edin. Kullanmakta olduğunuz telefonu kullandığınızdan emin olun) Giriş yaptığınız anda cihazınızı görmelisiniz.


Cihazınız için yeni bir geçici PIN şifresi oluşturmanız gereken yere. Her ne kadar kullanıcılar uzak dursa da bazı durumlarda cihazımızı Geri Yükleme’miz (Restore), bazen de sıfırlamamız gerekebiliyor. Mobil Cihazımı Bul Çoğumuz hayatımızda en az bir defa telefonumuzu kaybetmişizdir. Hesabınızda oturum açarsanız veya bir hesap oluşturursanız hemen bazı gizlilik seçeneklerini inceleyip ayarlayabilir, hatta daha da fazla. SONY ve Sony Ericsson ‘Xperia’ serisi telefonunuzda donma, ağır çalışma, kasılma, uygulama ya da açılma hataları gibi yazılımsal problemler varsa veya ekran kilit desenini bloke ettiyseniz-unuttuysanız, bunların önüne geçmek için formatlama yolunu izleyebilirsiniz.


Format işlemi Sony Xperia modellerinde donanımdan yapılamadığı için ya menü üzerinden işlem. Uygulamalar ve Hizmetler. Telefon bu esnada sıfırlama işlemine başlamış olacaktır.


Sony’nin yeni nesil telefonu Xperia XA‘yı oldukça beğenmiştik. Ben bunu interneten araştırarak ekrana ulaşmayı başardım ama Sim kartı görmüyor jailbreak yükledim ondan sonra sam proğramını yükledim operatör bir ara göründü ama yine sim görünmüyordu. Bu da onları herhangi bir yerde unutabileceğiniz anlamına geliyor. Aygıtınız toplantı odasında veya yastığın altında kalmış olabilir. Ama merak etmeyin, uzun süre ayrı kalmayacaksınız.


Televizyon keyfinizi katlayacak teknolojik özellikler, yüzlerce kanal, binlerce film, müzik, belgesel, dizi ve daha fazlası Tivibu’yla evinizde!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar