16 Mayıs 2018 Çarşamba

Sahibinden com açar mısın

Three passions, simple but overwhelmingly strong, have governed my life: the longing for love, the search for knowledge, and unbearable pity for the suffering of mankind. Selamlar herkese, bugün başımdan geçen bir olayı sizlere anlatarak bir dolandırıcıyı fişleyeceğim. Hiç kimse başka bir kimsenin söylediklerini yerine getirmek zorunda değil. Her insan inandığı gibi gerçekten özgür yaşarsa koyduğunuz saçma sınırlar olmaz.


Arkadaşlar merhaba sizden özellikle de hukuk hakkında benden fazla bilgisi olan arkadaşların bazı fikirlerine ihtiyacım var. Telefon almak için ilan incelerken ulaştım kendisine. Bana telefon numarasını attı aradım kendisini. Memur, Doktor, Avukat, işçi, berber, bilgisayarcı, öğrenci demeden herkesin büyük bir zekle oynadığı Balon Patlat sitesinde balon patlatma oyunları ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Oyunlar editörlerimiz tarafından tek tek ve oynanarak siteye eklenmektedir.


Balon patlatmak basit ama dikkat ve sabır gerektiren oyunlardan oluşur. Sarnic Tüvtürk istasyonuna gittim ilk önce egzoz muayenesine girecektim ki bir araç yol üzerinde durmuş ve korna yapmama rağmen yolu açmıyor,camına iki kere tıkladım camı açtı yolu açar mısın dedim o da bana oranın genel müdürü olduğunu ve yapılan tadilatı kontrol ettiğini söyledi ve camı kapattı. Başka birisi gelip de bana anlatsa böyle bir şeye hayatta inanmazdım, ama bu gözlerimle gördüm ya, gördüğüm şeyi inkar mı edeyim de şimdi size yalancı duruma düşeyim.


Benim tavsiyem ücretsiz köpek sahiplenecekseniz barınaklardan alın Çünkü dışarda kalmış yavrulşara yardım etmiş olursunuz. Sanki bir çocuğu büyütür gibi fedakârlıklarda bulunur, köpeğe hizmet eder. Oysa ki köpek insana hizmet için yaratılmamış mıydı?


Köpeğe bunca fedakârlık neden? Yani hangileri bu kodlamada bilemedim, biraz daha açar mısın? Otamatik 100HP) Titanyum X 32. Boyanın biri reçine akması diğeri de çizikten dolayı). TL komisyon ekleyecek ama.


Logged Alınık 1-)Metal müzik CDleri. STFormat Dergileri 4-)Laser Disc Filmler 5-)AmigaCD32. Genel Yönetici Mesaj Sayısı: 4. Bir de sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu sanan cahiller var ki, allah onlardaki özgüveni hepimize nasip etsin. Sahibi tek doğru da kocası çok oluyor. Alj Otoshops biraz daha açar mısın?


Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde SonDakika. Gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında tüm detaylarıyla burada. Ahmet Zeytinci adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Tahlil yanımda zamanı geçmesin açar mısın deyince açtırdım.


Direk laboratuvara indim oradaki bayana tahlil için kayıt açtırdım kutu alabilir miyim dedim barkod numarası dedi bana yazıp vermediler dedim. Gidip ister misiniz dedi. Bende bir zahmet telefon açar mısın dedim. Açtı dakikasını almadı. Son ana kadar yatakta her şey çok iyiydi.


Hatta beni aldattığını gazeten öğrenmeden gün önce Bodrum’da oteldeydik, her şey harikaydı. El ele, göz göze, diz dizeydik. Ankara bölgesinde adet Hyundai Coupe 7. Bayadır hevesim var falmak istiyorum. Ayrıca 16” orjinal hyundai çelik jantlar ve 4adet yazlık lastiği hediyedir. Merhaba, uzun yıllardır tanıdığım bir bayan arkadaşım aşağıdaki özelliklere sahip aracını satıyor.


Bu araba,arabanın araba olduğu yılların son zamanlarında verdiği bir veda busesi gibi. Bu otomobilde bulunan samimilik canlılık model bir renault broadway e binseniz dahi alabileceğiniz bi his eski arabası olanlar anlıyacaktır beni en azından baya bir süre binmişler. Satan kişi eğer gerçekten Can Güney ise böyle bir şey yapacağını (sahte gitar olayına giteceğini) hiç sanmıyorum. Her şeyiyle mükemeller ben şahsen sene. Kendisi malmsteen hastasıdır shred olayına sever ve ayna grubunun gitaristliğini yapıyordu.


Arabalar arasında gerçekleşen yarışlar içerisinde başarılı olmak her araba sürücüsünün hayalleri arasında yer alıyor. Araba yarışı oyunları ile sizler de zorlu rakiplere karşı mücadele etme şansı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar