22 Mayıs 2018 Salı

Arkadaş düğününde giyilecek elbise modelleri

Büyük Beden Abiye Elbise. Bu sorunun tek bir cevabı yok elbette. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Arkadaş düğününde giyilecek elbise modelleri

Kendi düğününüzden sonra en çok yorulacağınız, en çok heyecanlanacağınız ve belki de düğün sahibinden dahi daha çok uğraşacağınız bir düğün hayal edecek olursanız, kendinizi tam olarak en yakın arkadaşınızın düğününde buluverirsiniz. Akraba, yakın arkadaş, meslektaş ve hatta komşunun düğününe giderken bile tercih edilmesi gereken elbise modelinin aynı tarz olması mümkün değildir. Dantellisi, uzun kollusu, kısa kollusu, askılısı, straplezi, uzunu, kısası derken bir çok model mevcut. Hele yakın arkadaşınız evleniyorsa, bunu size açıkladığı gün “ee ben ne giysem!


Bu sebeple biz de arkadaş düğününde ne giyilir, nasıl kombinler tercih edilmeli size yazalım dedik. Leopar desenli veya transparan bir elbise herkesin sizin sahneye çıkacağınızı düşünmesine sebep olabilir. Bu kadar dikkat çekmenize hiç gerek yok.


Tabii, düğün salonu mu, beş yıldızlı otel mi yoksa kır düğünü mü yapıyoruz bu da önemli. Türkiye’nin ortalama bir düğününde fark yaratan, şık olacağınız durumlar düşünelim. Biz erkekler bu konuda genellikle kadınlara göre çok avantajlıyız, genellikle gömlek, ceket, takım elbise kombinleriyle işi çözüyoruz ama biraz detaylıca bakalım mı şu.


Kişinin kendisi için seçmiş olduğu bir nişan veya söz elbisesi daha sonradan veya önceden en yakın arkadaşının düğününde de giyilebilecek gibi seçilebilir mi? Açık Renk Takım Elbise: Eğer tören yazın gündüz saatlerinde olacak ise, gri, mavi gibi açık renk takım elbiseler de giyebilirsiniz (Yine de benim tercihim siyah olmasa bile koyu griden yana filan olurdu). Düğüne giderken ne giymezsin? Ancak efil efil ketenleri giyip de gitmeyin.


Kahverengi ve krem renkleri de bence pek uygun değil. Ama bir yandan da hazırlığı insanın çok zamanını alıyor ve planlama gerektiriyor. Bu önemli gecede beyaz giyen olmasak da mükemmel görünmek ve o geceyi yıllar geçtikten sonra da. Sünnet Annesi Abiye Elbise Modelleri. Hiç de haksız sayılmazlar.


Oğullarının en güzel günlerinden biri olacak olan sünnet töreninde gençliğinin verdiği güzellikle anne. Zarif hatların ve narin dokunuşların forma bürünmüş hali ile mezuniyetin en şık ismi siz olabilirsiniz. Karakteristik formdaki elbise modelleri gecenin ihtişamını simgeler. Narin ve cüretkar bir görünüm elde etmek için ince spagetti askılar, elbiseye müthiş bir zerafet katar. Yaklaşan bir düğün için ayna karşısına geçip sinirinizi bozmak yerine, vücut tipinize uygun modelleri gözünüzün önüne getirin.


Tesettür abiye modelleri muhafazakar kadınların bir yıl içerisinde dört mevsimde de kullanabildikleri kıyafettir. Tesettürlü kadınlar özel gün ve özel davetlerde abiye modellerine çok fazla önem vermektedir. Klasik Giyim Tarzı İçin Düğmeli Modeller Tercih Edilmelidir. Tesettür elbise seçimi yapılırken mutlaka kumaş yapısına ve kumaşın kalitesine çok fazla önem verilmelidir. Peki giyilmemesi gerekenleri bir kenara bıraktıktan sonra, şimdi de nikaha giderken ne giyilir sorusunun yanıtlarına, verebileceğimiz önerilerle bakmaya devam edelim.


Düz, sade bir elbise, sizin nikaha giderken giyilecek kıyafetleriniz arasında yer alabilir. Bunun yanında şık bir pantolon giyip, üzerine ipek bir bluz da. Sezonun trend elbise modelleri ile farklı kombin. Yaz boyu giyilecek elbise modelleri nelerdir? Yazın hangi elbiseler giyilir?


Arkadaş düğününde ne giyilir? Beraber en güzel yaşlara adım atıp, en mutlu anılarınızı beraber geçird Devamını Oku. Akdeniz bölgesinde güzel sakin kasabalar, ilçeler. Sevgili kayınvalideciğim, oğulcuğunun mürüvetini görmek istermiş, ne zamandır. Bence onun canı oğlunun düğününde göbek atmak istiyor.


Ama, bunu böyle dillendirmiyor tabii ki. Gelinlik olayı ise, apayrı bir işkence. Ya şimdiden düşünce aldı beni, o şeyi ben nasıl giyeceğim o gece ve onunla nasıl dolanacam salonda. Birkaç gün önce baktım, yorgan kumaşı gibi kaba kumaşlar dolu her yer.


Online değil, gideyim göreyim, deneyip alayım. Damatlık seçiminiz smokin veya bir takım elbise olabilir. Takım elbise de renk seçimi genelde siyahtan yana olmasına rağmen, gri, krem ve lacivert renkli damatlıklara da rastlamak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar