30 Nisan 2014 Çarşamba

En iyi ingilizce öğrenme uygulamaları

En iyi ingilizce öğrenme uygulamaları

Dil öğrenmek isteyenler için en iyi mobil uygulama. TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi pek çok. Net olarak sizlere İngilizce öğrenmek için en iyi uygulama! Hemen yukarıda İngilizce öğrenmek için en iyi uygulama! En İyi İngilizce Öğrenme Uygulaması FluentU.


En iyi ingilizce öğrenme uygulamaları

FluentU bu listedeki İngilizce öğrenme uygulamaları arasındaki en benzersiz uygulamalardan biridir. Bu yüzden dil bilgisi öğrenmek kadar kelime hazinesi de önemlidir. Akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz hem ücretsiz, hem de kullanışlı bir dil öğrenme uygulaması olan Duolingo, milyona yakın kişi tarafından indirilen ve oldukça iyi geri bildirimler alan başarılı bir uygulamadır. En iyi İngilizce öğrenme uygulamaları da dahil hemen her konuda öğrenme aracının avcunun içinde olması nasıl bir duygu?


Yeter ki sıkılmadan istikrarlı bir şekilde devam edin. Sizler için birçok mobil uygulamayı inceledik. En iyi dil öğrenme uygulamaları ile telefonunuzun başında yabancı dil öğrenebilirsiniz. Günümüzde İngilizce bilmek neredeyse bir gereklilik haline geldi.


En basit iş başvurularında bile hepimiz formlarda “Yabancı Dil” ibaresiyle karşılaşıyoruz. Sonra da o haneyi boş bırakıp elimizden kaçan iş fırsatlarının arkasından el sallıyoruz. Teknolojinin gelişmesi ile beraber artık İngilizce kurslarına gitmeden evimizde, yolculuklarımızda ve her yerde android telefonunuzdan İngilizce.


En iyi ingilizce öğrenme uygulamaları listesinde hazırlamış olduğumuz Duolingo, sizlere ingilizce öğretiminde faydalı bir kaynak olabilir. Tabi ki sadece bu uygulama sayesinde ingilizcenizi çok derin bir şekilde geliştiremezsiniz. Bilinen en iyi dil öğrenme uygulamalarından bir başkası olan Busuu uygulamasında da bir düzine dil desteği sunuluyor. Kelime dağarcığınızı ve dil bilginizi geliştirmek gibi temel ögeleri içeren uygulamada eğitiminizi tamamlamanıza yardımcı olacak diyaloglar ve yazma dersleri de bulunuyor. Duolingo, en popüler yabancı dil ve İngilizce öğrenme sitelerinden biri.


Ancak, son zamanlardaki teknolojik gelişmelerle dünya neredeyse tamamen dijital bir çağa girmişken İngilizce öğrenme aktivitesinin de buna ayak uydurmaması beklenemezdi. Busuu , en iyi ingilizce ve bir çok dilin barındığı bir uygulamadır. Alanında oldukça popüler olmasının yanı sıra, arayüzü ve kolay kullanımı ile sizlere en iyi ingilizceyi kolay şekilde öğrenmenize yardımcı olacaktır. Diğer kullanıcılardan online yardım alma ve.


Tabi bunların yararsız olduğundan bahsetmiyorum. Fakat, yabancı dil öğrenme uygulamaları bu süreci hızlandıracak ve kolaylaştıracaktır diyorum. Voscreen’in Türk yapımı uygulama olduğunu belirtelim.


En iyi ingilizce öğrenme uygulamaları

Merhaba sevgili TazeMühendis okurları. Mühendisler için yazdığım android uygulamalarının yanına şimdi de mühendisler için en iyi ingilizce öğrenme programlarını yazmak istiyorum. Birçoğumuz kurslara gidiyor ya da bilgisayar başında ingilizce öğrenmek için çabalıyoruz çünkü olmazsa olmaz bunu biliyoruz. Peki neden sürekli yanımızdan ayırmadığımız.


Yeni bir dil öğrenmek zor olabilir. Sürece yardımcı olabilecek çeşitli araçlar var. Size yeni bir dil öğretemeyiz, ancak süreci daha kolay bir hale getirecek bazı araçlar bulmanıza yardımcı olabiliriz. Teknoloji yabancı dil öğrenme çabalarımızı oldukça kolaylaştırabilir. Buna karşın kendinizi orta veya daha iyi bir seviyede hissettiğiniz zaman, İngilizce – İngilizce olan uygulamaları tercih etmelisiniz.


Android için en iyi dil öğrenme uygulamaları! Aşağıdaki üçünün de bir karışımı var. Geldiyseniz muhtemelen zaten en azından biraz bilginiz var. Busuu popüler bir dil öğrenme uygulaması. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.


Time limit is exhausted. Elbette mobil uygulamalarla yapabilirsin. En kısa sürede kalıcı bir şekilde İngilizce öğrenmek ve geliştirmek isteyenler.


Hali hazırda zaten ingilizce biliyor ve onu daha ileri taşımak istiyorsanız bu servisi denemenizde fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar