18 Nisan 2014 Cuma

Lisanslı yüzme kursları ankara

Ankaradaki yüzme kulüpleri ve kursları. GENÇLERBİRLİĞİ YÜZME TAKIMI - ANKARA YÜZME KURSLARI. Haftalık çalışma yoğunluğunu siz belirleyebilirsiniz. Yılda milyon mutlu müşteri. AMACIMIZ ;ay boyunca haftada gün düzenli olarak, hafta sonları da çift antrenman yaptırarak lisanslı yüzme sporcusu yetiştirmektir.


Daha Detay Bilgi İçin Bizimle İrtibata Geçin. Yetenekli ve belirlenen kriterlere ulaşan öğrencilerimizi kulübümüz alt yapı gruplarına kazandırarak gelecekte klübümüze lisanslı, Milli Olimpik yüzücüler yetiştirmek. Bu konumuzda yüzme lisansı nasıl alınır? Lisanslı sporcu olma imkan.


Eryaman Yuzme Havuzumuz. Anadolu Yakasında yetişkinlere ve çocuklara yüzme kursu ve özel yüzme dersi veren yüzme okuludur. Aynı zamanda alt yapı takım çalışmaları ile lisanslı yüzücüler yetiştirerek Türkiye’de düzenlenen resmi ve özel müsabakalara takılan federe bir kulüptür.


Antrenörlerimiz: Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Antrenörlük Bölümünden mezundur. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından onaylı II. Derece Antrenörlük belgelerine sahiplerdir. Uzman Antrenörler eşliğinde eğitimler. Yaz okulu yüzme kursları.


Bu branşta lisanslı 2sporcumuz bulunmakla birlikte bunların içinden tanesi başarıları sonucu milli sporcu olmuş ve bizi uluslararası alanda temsil etmişlerdir. Bakırköy yıldırım spor kulübü çocuklara yüzmeyi kısa sürede öğretiyor ve lisanslı yüzücüler olmaları için yetiştiriyoruz. Kursa başvuracak adaylar mayo, havlu, terlik, bone vb.


EHİTKAMİL BELEDİYESİ ALLEBEN YÜZME HAVUZU’nda hazır bulunacaklardır. Hesabınızda oturum açın. Su İle Barışmanızın Vakti Geldi. Kişilerin Kısa sürede en iyi sonuç veren eğitimini tamamlar.


Avrupa Yakasının En iyi eğitim Kurumu. Her ders er saat olmak üzere Toplamda derste eğitim Tamamlanır. Birebir Ders İmkanı Mevcuttur. Kick Boks, Muay Thai, Boks,MMA denildiği zaman akla gelen kalitenin adı.


Lisanslı yüzme kursları ankara

Sadi Gülçelik Spor Sitesi. Spor Tesislerini Nasıl Kullanabilirim? Kursları ne zaman yapılıyor? Egzersiz salonları ve yüzme havuzunu üyelik yaptırarak kullanabilir siziniz. Spor salonlarını ise Fakültemize tahsis edilmiş saatlerde kullanabilirsiniz.


Daha önce lisanslı sporcuydum hangi spor. Yetişkin yüzme kursları için Antalya da doğru adres. Spor Kulübünün tesisten yararlandığı kulvarlı kapalı yüzme havuzu 3seyirci kapasitesine. Eğitim ve spor alanında çocuklar ve gençler için birçok.


Eğer ki istedikleri takdirde daha ileri seviyelere (performans sporcusu) ulaşabilirler. ARIZA BİLDİRİM, BAKIM-ONARIM ve KURULUM TALEP FORMU. NAKDİ YARDIM FORMU Nakti Yardım Değerlendirme Formu. TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU - YAŞ ULUSAL GELİŞİM PROJESİ VİZE REGLAMANI!


Asya yakasında, ulaşımı kolay, merkezi lokasyonda bulunan yüzme havuzlarında faaliyet gösteriyoruz. Tüm tesisler yetişkin ve çocuk yaş gruplarına yönelik yüzme kursları ve müsabık takım antrenmanı yapmak için elverişlidir. Sümerler yüzme havuzunda düzenlenen yüzme kursları haftanın her günü, günde bir buçuk saat olmak üzere haftada tamamlanmaktadır.


Yüzme kursu başvuru, üyelik ücretleri, seanslar ve diğer merak edilenler için iletişim kurabilirsiniz. Antakya Sümerler Yüzme Havuzu adres ve iletişim bilgileri: Adres: Sümerler Mah. Etimesgut Belediyesi, okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin kötü alışkanlıklardan sporla uzak durmalarını ve çocukların yeteneklerini keşfetmelerine imkan sağlamak amacıyla farklı branşta yaz spor okulu açıyor.


Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü’nün Haziran ayında açtığı yaz kursları eğlenceli rekabetlere sahne oluyor. Futbol, yüzme, tekvando, basketbol, voleybol ve paten olmak üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar