17 Nisan 2014 Perşembe

Vodafone sadece internet

GB internet tam TL karşılığında tarifenizdeki interneti arttırır, tarifenizle birlikte tekrar eder. Yurt içinde her yöne geçerli 1GB internet sadece TL. Sadece yurtiçi yönlenrine yapılan aramalarda geçerlidir. Sinemadan sonra pek çok filmi her ay ilk kez siz izleyin. Binlerce çizgi film paketiniz kapsamında izlenebilir.


Vodafone sadece internet

Canlı kanalları saate kadar geri alabilirsiniz. G hızında bütçenize uygun seçeneklerle sunuyoruz. Vodafone internet paketlerini 4. Yurt dışında kullandığınız veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya ile verilen bu vodafone hediye internet paketleri ile sizlerde günlük , haftalık, aylık olmak üzere sınırsız bedava internet kullanabilirsiniz. Sizlere verilecek bu internet paketleri sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir, yurt dışı kullanımlarında sabit ücret fiyatı ile ücretlendirilirsiniz.


Bu paket devretmez ve durma özelliği bulunmaz. Paketiniz ile alakalı ve 1uyarı mesajları telefonunuza gelecektir. Kampanyadan gerekli koşulları sağlayan bütün müşteriler sadece defa faydalanabilir. Hediye internet farklı kişilere veya hattınıza transfer edilemez. Mobil cihazlar, internet ve sms paketleri ve çeşitli kamu ve kurumsal firmalara özel kampanyalar da düzenleyen firma, genç ve öğrenci kullanıcılarına da indirimli kampanyalar sunuyor.


Güvenli internet satın alabilir miyim? Faturasız olan hatlar içinde birbirinden farklı ve avantajlı kampanyalar düzenliyor. Bu altyapı çalışmaları az bir bölgeye hitap ederken mevcutta Türk Telekom altyapı ve Turkcell Superonline fiber internet altyapısı üzerinden de Fiber hizmeti sunarak çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder.


Bunlar İnternet,Konuşma ve Mesajlaşma paketleridir. Tabi sadece İnternet paketi yok birçok paket var diyebiliriz. Eminim ki, vodafone bedava internet ile ilgili araştırmalar yaparken bir çok konuya denk gelmişsinizdir.


Vodafone sadece internet

Bizde bu konu hakkında ufak bir araştırma yaptık, ancak çoğu sitenin güncel olmayan kampanyaları, yayında tuttuğunu gördük. Abonenin talebi doğrultusunda kampanya kapsamında olan tarifeler arasında sadece eşit veya üst bedelli tarifelere geçiş yapabilir. Yeni yıla girerken internetsiz kalmayalım. Firmalar sadece aldığınız.


Bu kampanya paketi sadece belirtilen uygulamarda geçerlidir. Diğer uygulamalarda internet ücreti ödeyeceksiniz. Herhangi bir telefon aboneleğine ihtiyaç duyulmadan yapılan internet aboneliğidir. Bu tarifeler aylık tahattütlüymüş ve sadece tarife var. Geçtiğimiz senelerde ülkemizde 4. G’nin aktif olmasıyla operatörler bedava internet paketleri sunmaktaydı.


Vodafone sadece internet

Devir Telefonsuz FİBER Devri! Mbps’e varan Fiber hızlar ev telefonu ve hat ücreti olmadan ayda sadece 590’dan başlayan fiyatlarla! Tarife içeriklerini ihtiyaçları doğrultusunda kendileri paylaştıracak olan aboneler, Gani Dakikaları isterlerse internete girmek, isterlerse konuşmak için kullanabilecekler. Bana Ne Var, Seviyorum İnterneti 3GB, 4. Düzenlenen kampanyalar ile hediye internet paketlerini kullanarak eğlencenin ve internet kullanmanın keyfini doyasıya çıkarabiliyorlar. Faturalı, faturasız hat sahipleri ile gençlere özel olarak düzenlenen bu kampanyalar ile siz de internetinizi.


Numara taşıma kampanyaları arasında şimdilik en ucuz paketler arasındadır. Yeni yürürlüğe giren kampanyaya sadece faturaya geçişlerde (Churn) başvuru yapılabilir. Yeni Red paketinden sonra en çok talep gören paketlerden birisi. Müzik Pass, İletişim Pass, Sosyal.


G için tekrardan kutlamalara başlayan operatör, müşterilerin çabuk tükenen internet paketlerine çare oluyor. Ardından talebiniz alınmıştır en kısa sürede internetiniz. Bir kullanıcı 7dakikalık paketi satın alıp bu paketin dakikasını internet olarak kullanırsa, konuşması için 7dakikası kalacaktır. Bu internet GB’larının tamamı konuşma dakikalarından düşecektir.


Vodem parasıda ödemeyecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar