24 Nisan 2014 Perşembe

Ets tur kampanyaları yurtdışı

Etstur satış acentelerinde görev yapan eğitimli seyahat danışmanları aracılığı ile yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs otelleri, hediye kart, uçak bileti, yurt dışı, kültür ve gemi turları ve araç kiralama hizmetlerini satın alabilirsiniz. Etstur kampanyaları ile internetten para kazanmak için en iyi fikir. Tur ve Gemi Turu için geçerlidir. Not 2: Para iadesi Uçak Bileti ve Araç Kiralama için geçersizdir. Alışverişten önce mutlaka okuyunuz.


Yaz fırsatları çoğunlukla Türkiye’deki otellerde belirli tarihlerde sınırlı bir kontenjan ile çok indirimli konaklama imkanı sunmaktadır. Ulaşım, konaklama, rehberlik ve sabah kahvaltısı hizmetlerinden oluşan bazı yurtdışı turlarında ise. Ucuz tatil fırsatları birçok tatilseverin odak noktasında yer alıyor. Yurt Dışı Tur Fırsatları. Kaliteli bir tatil geçirmek isteyen misafirlerimiz için ayrıcalıklı tatil fırsatları ile otel ve tur kampanyaları da herkese tatil fırsatı sunuyor.


Her şey dahil otellerden, tam pansiyon otellere, butik otellerden, tatil köylerine kadar geniş seçeneklere sahip olan tatil fırsatları ile aile boyu bir. Herkes için yurtdışı turları Jolly ile çok daha avantajlı, çok daha uygun hale geliyor. En beğenilen ucuz yurtdışı turları için online rezervasyon yaptırın. Tatilsepeti ile yurtdışına gitmek oldukça uygun fiyatlı! Yılın birçok döneminde aylık ve haftalık kampanyalar düzenliyoruz.


Vizeli ya da vizesiz turların hemen hepsi için kampanyalar düzenleniyor. Kurban bayramına özel tatil turlarında kampanya fırsatları başladı. Aradığınız kriterlere uygun tur şu an bulunmamaktadır. Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz. En Popüler Tatil Kampanyaları.


Turizm ve Seyahat kampanyaları ile alışverişin keyfine varın! Worldcard ile turizm ve seyahat alışverişlerinde indirim ve taksit avantajlarından yararlanın. Destinasyon veya tema yazabilir veya boş bırakıp tüm seçenekleri görebilirsiniz.


Etstur İzmir Mavibahçe olarak erken rezervasyon, yurtiçi-yurtdışı turlar, uçak bileti, cruise, hac-umre, disneyland için haftanının günü hizmetinizdeyiz. Kazançlı alışveriş dünyası Axess’te. Harcadıkça chip-para kazanın, kazandığınızı dilediğiniz gibi harcayın. Axess ile keyifli alışverişler dileriz. Birbirinden uygun yurtdışı tur fiyatları güvenilir online alışveriş imkanı ile mngturizm.


ETS ERSOY TURİSTİK SERVİSLERİ A. Ets Tur markası gösteriliyor. TatilBudur kampanyalarından faydalanmak için hemen tıklayın, en güncel otel kampanyaları ve tur fırsatlarını ya da fırsat otellerini bulun! En uygun yurtdışı tur fırsatları ve vizesiz ülkere indirimli yurtdışı turları yakala. Varan İndirimli Turları Kaçırmayın! Seyahat acentaları arasında en büyüklerden biri olan ETS, otel ve tur satışının yanında Cruise seyahatlerinde de varlık gösteriyor.


Bu Kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler ve tüm kampanyaların detayları bonus. Keyifli Yarıyıl Fırsatları. Kayak turlarından vizesiz yurtdışı turlarına kadar sayısız seçenek ve erken rezervasyon sömestr fırsatları için sayfamızı incelemeye hemen başlayın!


Hediye, - Aralık tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’e giriş yapın, ETS tur’dan 1. TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatı yakalayın! Basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Ets Ersoy Turistik Servisleri A. Etsgroup adı altında varlık gösteren diğer şirketler, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır. Anasayfa Bonus Business Kampanyaları ETS’de taksit. Bonus üyesi Etstur’dan gerçekleştirilen ödemelerde ve taksit seçeneği kart sahiplerine sunulacaktır.


Com turları en avantajlı ödeme koşullarıyla Tatil. Com turu fiyatları ve tüm turlar için hemen tıkla, fırsatları yakala!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar