17 Nisan 2014 Perşembe

Zekeriyaköy satılık villa

Zekeriyaköy satılık villa

Satılık Villa Fiyatları ve Satılık Villa İlanları sahibinden. Sitede bulunan villalar 2bin dolardan (bin 5adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş. Bu formda verdiğim kişisel bilgilerimin, Yuvako Teknoloji A. Zekeriyaköy’de sahibinden satılık villa. Her biri doğa dostu olan bu villaların.


Hayalinizdeki evi villaya. Villamız köşe villa olup, ön arka ve yan bahçe olmak üzere adet bahçesi vardır. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


Sitemizde ortak jenaratör,güvenlik saat kesintisiz hizmet vermektedir. Site sosyal tesisimiz ay aktif kullanıma sahip olup sauna ,fitness, masa tenisi bilardo,çocuk oyun ve televizyon odası,biriç salonu ve tüm maçların gösterildiği cafe bölümü akşam saat e kadar hizmet. CenturyAçı dan Marenegro da mobilyalı lüks kiralık villa.


Açık ve kapalı havuzlu,2hanelik Marenegro sitesinde şehir servisi… Detaylar. LOTUS BAĞ’da yeşilin ve mavinin huzur dolu sakinliğini yaşarken… Detaylar. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir link alacaksınız.


Konut İşyeri Arsa Devremülk. Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk. Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel.


Karaağaç Konakları villa ünitelerinin kullanım alanı. Proje ayrı tipte tripleks villadan oluşuyor. Biberoğlu Park Konakları’nda saat güvenlik, bahçe ve. Site içerisinde ortak havuz mevcuttur. Evin içerisi yenilenmiş oldukça bakımlıdır.


Garanti koza satılık zekeriyaköy için tane ilanlari en iyi fiyatlarla keşfedin. Terrace Doğa satılık villa! SED den zekeriyaköy merkezde uygun fiyata villa.


Zekeriyaköy satılık villa

WC planında, Teraslı, bahçeli, kapalı garajlı villa. Sitenin ortak kullanım havuz ve bahçesi vardır. Havuz sektörü POOL Expo ile İstanbul’da bir araya gelecek.


TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi. Kazanırken müteahhide kaybederken hepimize. Zekariyaköy satılık villa. Site Genel Bilgileri Bayır Konakları sitesi villadan olusuyor. Havuz sitenin ortasında, havuzun etrafında ev bulunmakta.


Sarıyerde iş yerine uygun kiralık yol yalısı. KÖY - Şehrin Doğası Ana Sayfa. Eyüp’te icradan milyon 2bin liraya satılık fabrika. Sahibinden Kiralık Villa.


Ankara Ticaret Merkezinde Kiralık Ofis ! Daireye ait Loft bölümü bulunmaktdır. Ormanada Sitesinde Satılık Önü Açık H4Tipi Villa. ZEKERİYAKÖY ÇARŞI YA YAKIN SIFIR İKİZ VİLLA. Proje tripleks villa, çatı dubleksi ve bahçe dubleksi olmak üzere 1adet konuttan meydana geliyor. Altuner Emlak - Satılık ev ve kiralık ev ilanlarını incelemek isteyenler için yüz binlerce ilan arasından sizin için en uygun ilanı bulabilirsiniz.


Her müşterimiz özeldir, o bizim ailemizden biri gibidir. KURTOĞLU EMLAKTAN ARIKÖYDE SATILIK NATAMAM VİLLA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar