29 Nisan 2014 Salı

Mikro fly

Bu çözüm size standart maliyetleri değerlendirerek doğru fiyatlandırma yapma olanağını da tanır. Böylece siz de ihtiyacınız olmayan ve asla kullanmayacağınız özellikler için ekstradan para ödemek zorunda kalmazsınız. Vsatışları hangi tarihe kadar devam edecek?


Vkapanış tarihi netleşince tüm İş Ortaklarımıza öncesinde duyuracağız. Satış, satın alma, üretim, finans, muhasebe, insan kaynakları fonksiyonlarının otomasyonu sayesinde kaynaklarınızı etkin şekilde kullanabilirsiniz. Böylelikle kârlılık ve verimlilik artışı sağlayabilir, zamandan ve maliyetten tasarruf edebilirsiniz. Satın alma veya Kiralama anahtar konumunu değiştiriniz. Sektörünüze, iş akışlarınıza, özel efektif çözümler.


Siz de iş süreçlerini verimli ve karlı bir şekilde yönetmek, zamandan ve maliyetten tasarruf etmek, analizler ve veriler ışığında doğru kararlar alıp rekabette öne çıkmak, en büyük olmak. MiKRO JUMP iLE HEM iŞiNiZiN SAHiBi HEM DE HAKiMi OLUN! Program içinden bankalarla bilgi alışverişi yaparak, finansal hareketlerinizi daha kolay ve hızlı yönetebilirsiniz. Ayrıca işletmenizde bulunan tüm sabit kıymetlerinizi kayıt altına alıp zimmet yerlerini belirleyebilir, faydalı ömür tanımlarını, finansal sözleşmeler ile ilgili tanımlamaları yapabilirsiniz. Mikro yazılımdan kurumsal yazılım.


Mikro fly

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yazılım, donanım, teknik servis ve danışmanlık desteği sağlıyoruz. Yorum Yap Cevabı iptal et. Run, Jump, Fly Entegrasyonu Hazır Sizin için Geliştiriyoruz. Leave a Reply Cancel reply. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. V1Vsürümleri başta olmak üzere tüm sürümlerine entegre çözümler geliştirmeye devam etmektedir. Yılında çıkan yeni versiyonlar V. Ayrıca Kurumsal bakım anlaşmaları anlaşmaları teknik servis web tasarım data kurtarma ve güvenlik sistemleri çözümleri sunmaktadır. Most idea, farklı teknolojilerde uzmanlaşmış deneyimli kadrosuyla, firmaların her türlü yazılım ihtiyaçlarını giderecek web tabanlı, masaüstü ve mobil özel uygulama çözümleri sunmaktadır. Most idea yazılım geliştirme hizmetini, dünya standartlarında uygulama yaşam çevrimi modellerine uygun olarak ve teknolojik yenilikleri.


Firmalar yerine okuyucularını önemseyen yayın. Echosoft Bilişim Olarak Sizler İçin Özel Bilişim Çözümleri Üretiriz. Mobilteg yıldan fazla süredir el terminalleri ve barkod sistemleri konusunda odaklanmış bir teknoloji şirketidir. Donanım, yazılım ve entegre çözümler sunmaktadır. Hisar Bilgisayar - Tüm hakları saklıdır.


Sadece mikro değil firmanızda ihtiyacınız olan her şey tarafımızda kendi şirketimiz edası ile çözüme kavuşur. Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır. Büyük ölçekli bir işletmenin tüm ticari iş süreçleri verimli ve karlı bir şekilde yönetir. Küçük bir işletme, şirketler grubu veya bir holding yapısına sahip olabilirsiniz.


Mikro fly

Garanti İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirdikleri toplu havale ve EFT işlemlerini bu programlar üzerinden yaparak takip. Bu Sayfa Henüz Yapım Aşamasındadır. Teknoloji sektöründe katma değer ekleyen yenilikçi, uzman ve dinamik şirketiz. Artık tüm ürünler satın alınabildiği gibi uygun fiyata kiralanabiliyor! Ve beş duyu organımız vardır.


Makro kozmosun sayısal sembolü ‘On’ olarak betimlenmiştir. Zarif desenlere sahip fly baskılı runner en şık sunumlarınız için sizi bekliyor. Kayseri Anadolu Haber Gazetesi, Kayseri Haberleri. Türkiye’nin yerli kurumsal ve ticari iş yazılımları üreticisi Mikro’nun gelişmiş ERP.


Mikro fly

Büyümek İsteyen Her Şirkete Lazım. Programlarımızla tanışarak, işletmenizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak seri ve modülleri tespit etmenizde size yardımcı olacak. Kozyatağı Mahallesi, Bayar Cad.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar