21 Nisan 2014 Pazartesi

Flörtten sevgili aşamasına geçmek

Sevgili Koç burçları, Uzun zamandır hemen, hemen her yerde ve özelliklede, çalıştığınız yerde iş arkadaşlarınız tatil rehavetini hâlâ üzerlerinden atamamışken. Bu kişiyle yine sene önce birbirimizi sevdiğimizi öğrendik, o günden bu yana her gün sevgili gibi konuşuyoruz. Bu garip uydurmayla dinle dalga geçmek isteyenlerin eline ilginç bir malzeme verilmiştir. Belki de bu hadisi uydurarak Peygamber’e iftira edenin amacı da dinle dalga geçmekti. Kuran’ın getirmediği zorlukları ve yasakları getirmek, insanlığa yapılmış bir zulümdür.


Karl Marx ve Friedrich Engels’in yazışmalarından derlenen Selected Correspondence (Progress Publishers, Moscow 1975) adlı yapıtın 1844-18yıllarını kapsayan ilk bölümünü İngilizceden çevrildi ve kitap Fransızcasıyla (Correspondance, Editions du Progrès, Moscou 1976) karşılaştırıldıktan sonra Sol Yayınları tarafından Seçme Yazışmalar adıyla Kasım 1995’te. Muhafazakar kesim kadınların sevgili olmadan sadece sevişmek isteyebileceklerini pek idrak edemiyor genelde. Bunun dışında kız sadece sevişmek istiyordan çok sevgili olmak istiyor gibi göründüğü için çocuk böyle bir çıkış yapma ihtiyacı hissetmiş de olabilir. Her sey gun gibi ortada, ayrıca tavsiye beklemenıze gerek yok. Bu sendrom modern kadını yalnızlaştırıyorUzun zamandır bir ilişki yaşamak istiyor fakat buluşma aşamasına geldiğinizde vazgeçiyorsanız, biriyle birlikte olmak istiyor ama cinselliği yaşadıktan sonra kaçıyorsanız Modern Kadının Flört Endişesi Sendromu’na yakalanmış olabilirsiniz.


Sağlık Modern çağın en büyük sorunlarından biri de yalnızlık. Yani bence çocuğa da fazla yüklenmemek lazım. Kafasına bir şey koymuş, o çizgide ilerliyor.


Sevişmenin ilerisine geçmek istemiyor ve zaten bu doğrultuda başlamışsınız. Ani tavır değişiklikleri göstermek, gülerken birden anlamsız bir şekilde ciddileşmek veya sakinken aniden taşkın hareketler yapmaya başlamak, ani kahkahalar atmak. Normal konuşurken bir anda abartılı bir üsluba geçmek, örneğin ses tonunu yükseltmek ya da aşırı kısık bir sesle konuşmaya başlamak. UYDURULAN DİN VE KURAN’DAKİ DİN oğlu” derken, bunun bir mecaz olduğunu, Allah’ın oğlu olamayacağını, Hz.


Peki bu azınlık Hıristiyanlar mı, yoksa Hz. Allah’ın sevgili bir kulu ve Peygamberi olduğunu­söyleyen Hıristiyanlar da vardır. Benim flörtten kastım mesajlaşma, sohbet, muhabbet, arada bir yerde oturup bir şeyler içmek ama. Yani ortada fiziksel bir şey olmuyor. El ele tutuşma bile yok.


Zaten libidosu dipte, neredeyse aseksüel bir insanım. Ben bunu daha çok kafamı dağıtmak amacıyla yapıyorum, birini unutmaya çalışırken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar