19 Mart 2015 Perşembe

Anadolujet kampanya 2019

Anadolujet kampanya 2019

AnadoluJet, bir Türk Hava Yolları markasıdır. O halde doğru yerdesiniz. Bahsi geçen araçlar ile kiralamaya sunulan araçların donanımları arasında farklılıklar bulunabilir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya filo imkânları ile sınırlıdır.


Buna ek olarak anadolu jet kampanya kodu ile de ek indirim fırsatları sunmuştur. Pegasus BolBollular, 200’ün üzerinde ülkede binlerce otelde konaklama imkanı sunan Hotels. Uygula butonuna basarak kampanyadan yararlanın. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Bu kapsamda gençler, Mayıs-Haziran tarihleri arasında 39. Aşağıdaki tarih aralıkları kampanya kapsamında değildir. Kazançlı alışveriş dünyası Axess’te. Harcadıkça chip-para kazanın, kazandığınızı dilediğiniz gibi harcayın.


Anadolujet kampanya 2019

Axess ile keyifli alışverişler dileriz. Yüzde indirimli olacak. Uçuşlarda yapılan kampanya ve promosyonları inceleyebilir, indirim fırsatlarını anında öğrenebilirsiniz. Acil uçak bileti satın almak istediğinizde saat 24.


TL’den, Kıbrıs uçuşlarında ise 129. Biletleme Tarihleri: 30. Cuma günü öğlen saatlerine kadar sürmesi beklenen şiddetli rüzgâr.


TL, gidiş-dönüş ise TL indirimle uçma fırsatını yakalıyor. Yurt içi ve Yurt dışı en uygun uçak bileti Ucuzauc. Ve çoğu zamanda uçak biletlerinde büyük ind. Maximum Kart veya Maximiles ile alacağınız uçak biletlerinizde vergi ve harçlar hariç bilet ücreti üzerinden anında. Bu kampanya süresi içinde alınan bilet fiyatları ortalama 1TL.


Galeriler Videolar Yazarlar. Bu kriterde kampanya bulunamadı. Farklı bir filtre uygulamak ister misiniz? TL den başlayan kampanya biletler ile sizde ucuz biletler bularak hemen uçabilirsiniz. Jetgenç olarak seçilmelidir.


Etiketler: alamo rent a car, anadolujet, araç kiralama, enterprise, ucuz araba kiralama, uçak bileti ile araba kiralama. Turkcel yine büyüklüğünü gösterdi ve yine bir kampanya daha. Her gol atıldığında 100MB internet veriyor. Benzer bi olay benim de başıma geldi. Son dakika gidiş uçuşum iptal edildi.


Hemen ardından aldığım biletin bir yıllık açık bilete çevrildiğini belirten bir mail aldım. Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir Yolu adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Uçuşlar hangi tarihler arasında geçerli olacak? IOS ve Android uygulaması üzerinden üye girişi yaparak, ödeme sayfasında bulunan indirim kuponu kullan alanına, aşağıda belirtilen indirim kuponu kodunun girilmesi gerekmektedir.


Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri. Kredi Kartı ile ödeme sayfasında Promosyon kodu alanına “HAFTAICI40” kodunu girin. Fırsat Bitmesine yıldan fazla. Ekim-Aralık tarihleri arasında yapacağınız 12.


TL sabit fiyatlı havalimanı transfer kampanyası, “Yok Artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar