31 Mart 2015 Salı

Samsun hava durumu ne zaman kar yağacak

Kış mevsimine yavaş yavaş girerken, soğuk hava etkisini göstermeye başladı. HAVA SICAKLIĞI: ia derece civarında düşüceği tahmin ediliyor. Meteorolojiden gelen uyarıya göre bu hafta hava sıcaklığı mevsim normallerinin de altına iniyor.


Kalan Karakter: Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Meteoroloji verilerine göre günlük hava durumu - İstanbul ve diğer iller. Kar ne zaman yağacak, kar yağışı ne zaman başlayacak? Hava durumu kar ne zaman yağacak?


Marmara bölgesinde bazı illere kar yağışının başlamasıyla merak konusu oluyor. Terms of usage under which this service is provided. HAVA DURUMU TAHMİNLERİ (ARALIK ÇARŞAMBA). Samsun Merkeze Ne Zaman Kar Yağacak?


Haberler Havalar nasıl olacak, kar ne zaman yağacak meteoroloji açıklad. Meteorolojiye göre pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günleri ülke genelinin tamamına. TOKAT °C, 12°C Parçalı bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu. SAMSUN °C, 16°C Parçalı ve çok bulutlu.


Yurt genelinde vatandaşlar buz gibi günler yaşıyor. Bu yıl sıcaklıkların mevsim değerlerinin üzerinde olması kar yağmayacak mı sorularını akıllara getirmişti. Yarın yağmur görülürken cuma, cumartesi ve pazar günü kar.


Samsun hava durumu ne zaman kar yağacak

Trabzon: Parçalı bulutlu 11. Son gelen bilgilere göre yarın akşam beklenen kar, bu akşam başlayacak. Pazar gecesinden beri etkisini sürdüren kuvvetli yağış devam ediyor. Videoların devamı gelecek.


Kanala abone olmadıysanız, abone. Kar yağışı hangi illerde devam edecek? Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Amasya, Tokat ve Artvin ile sabah ilk saatlerde Kayseri, Kırşehir ve Nevşehir çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.


Samsun hava durumu ne zaman kar yağacak

Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Aydın, Muş, Bitlis, Şırnak, Van, Diyarbakır, Bingöl, Batman, Bolu ve diğer iller için beklenen hava durumu haberimizde. Bugün hava nasıl olacak? Bolu dün güne karlı bir havayla uyandı.


Etkili olan kar yağışı hazırlıksız sürücülere zor anlar yaşattı. Ocak Çarşamba günü ise sıcaklıklar 9-derece birden düşecek ve karla karışık yağmur ve kar yağışı başlayacak. Etiketler : BAFRA, bafra hava durumu, kar. Orhan Şen, İstanbul için kar yağışı uyarısında bulundu. Ocak hava durumu Geçen haftalarda aralıksız yağan kar yağışı sonrası İstanbul beyaza bürünmüş okullar üç gün süreyle tatil edilmişti.


Bunun yanında denizellikte bu şehrin ikliminde büyük rol oynamaktadır. Aralık ayında bazen de Ocak ayında başlamaktadır. Yurtta hava durumu nasıl olacak, kar ne zaman yağacak? Son günlerde yurt genelinde yaşanan soğuk hava dalgası nedeniyle vatandaşların kar yağışı yağıp yağmayacağı konularında araştırmaları hız kazandı. STANBUL’A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?


Yeni yıla sayılı günler kala soğuk havalar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Salı hava durumu tahminleri. Beş günlük hava durumu içerisinde Türkiye genelinde sıcaklık değerleri nasıl olacak?


Samsun hava durumu ne zaman kar yağacak

Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye genelinde Çarşamba günü “sisli ve puslu”. Tam da bahar geldi derken hafta sonu adeta kış geri geliyor. Yağmur, fırtına ve kar yağışı yurdun birçok bölgesini etkisi altına alacak. Plan yapanlar ve yola çıkacak olan kişiler yol ve hava durumu raporlarını tek tek inceliyor.


Yarın başlaması beklenen karla karışık yağmur Perşembe günü yerini tamamen kara bırakacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar