30 Mart 2015 Pazartesi

Buca hava durumu 25 günlük

Buca hava durumu 25 günlük

Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Günlük hava durumu tahminleri esas alınmıştır. Bilgilerimiz dakikada bir güncellenmektedir. Maks UV İndeksi (Çok Yüksek). Gök gürültülü sağanak yağışlar.


Bölgesel iklim bilgileri. Mobil uygulamada hava durumu. BUCA güncel hava durumu ve Ağustos ayı günlük ve saatlik hava tahminleri. BUCA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Get AccuWeather alerts right in your browser!


En güncel hava durumu raporları. Son Dakika Flaş Haberler - Meteoroloji hava durumu tahminlerine göre İstanbul, Ankara ve İzmir’de hafta sonu güneşli geçecek. Perşembe günü devam edecek olan hafif yağışlı hava cuma günü yerini bulutlu ve yağışsız havaya bırakacak. Peki, illerdeki sıcaklık verileri neler olacak ve hava durumu tahminleri neler?


Kiraz ilçesinin hava durumu tahmini bilgilerinde, gün be gün, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığı, hissedilen hava sıcaklığı kaç derece olacak, o günün nem oranı. Bu sayfada kullanılan HAVA TAHMİNİ simgeleri ve SON DURUM simgelerinin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz. Hissedilen sıcaklık, aynı saate tahmin edilen hava sıcaklığı ile nispi nem ve rüzgâr değerlerine göre hesaplanmaktadır.


Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir. Cesme hava durumu bilgileri, bugünkü ve günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için Havadurumu. Sağlıklı Ve Huzurlu Günler Dileriz.


Buca hava durumu 25 günlük

Rest House Suit olarak sizlere güvenle kalabileceğiniz günlük kiralık rezidans hizmeti vermekteyiz. Pazartesi Sıcak En yüksek 36°C En düşük 25°C. Alhatlı hava durumu günlük, İzmir Alhatlı ilinin günlük hava durumu tahmini.


Gulluk için gelecek günün hava durumu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün belirttiği İzmir için güncel ve günlük hava durumu aşağıdaki gibidir:. Buca Meteoroloji bilgisi. Cuma Sıcak En yüksek 35°C En düşük 25°C.


Soğuk hava Çarşamba günü -dereceyi görecek. Anketler Firma Rehberi Seri İlanlar Künye Hakkımızda Bize Ulaşın. Hafta Sonu Plan Yapacaklar Dikkat! MSN ile hava durumuna bak, son dakika haberleri oku.


TV, spor, sağlık, magazin, finans, en son haberler ve son dakika gelişmelerini takip et. Peki bayramda hava sıcaklığı kaç derece olacak ? Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a Sert Çıkış! Temizlik seferberliğine en büyük destek esnaftan. Celil Anık: Yerel mahkemenin iptal ettiği kamerada taraf değiliz. Milyar TL’lik Destek, Türkiye.


Manisa hava durumu günlük Manisa hava durumu. Gencin bıçaklanış anı ise. BUCA KAYNAKLAR ZAFER MAHALLESİNDE YANGIN. Bodrum’da korkutan yangın.


Yurda erken gelen bahar havasının yerini soğuğa bırakması bekleniyor. Yağışların Batı Karadeniz kıyıları, öğleden. Hava Durumu Cuma MPH 36°. Mevcut hava durumu Gaziemir kentine ait hava durumu.


Rasat Portalı Gaziemir kentine ait hava durumu. Arıza bilgileri İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi verilerine dayanmaktadır. Kesintiden etkilenen mahalle bilgileri listede yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar