30 Mart 2015 Pazartesi

Bergama hava durumu 90 günlük

Bergama hava durumu 90 günlük

Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Bilgilerimiz dakikada bir güncellenmektedir. Günlük hava durumu tahminleri esas alınmıştır. Saatlik tahminlerde Hissedilen sıcaklık, aynı saatte tahmin edilen hava.


Hava durumu tahminleri dakika arayla güncellenir. Sitemizdeki mgm havadurumu tahminleri, ile gunlukten sonra 1-derece farklı olabilir. Yaklaşan günlerin hava durumu tahminlerinin de tutatlılık oranı artar. Meteoroloji hava durumu tahminlerinde son günün tahminleri saatlik olarak raporlanır. Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır!


Yurt genelini içeren bu tahminler 13. Tahmin tutarlılığı ve 3. Bu sayfada kullanılan simgelerin açıklamalarına ve neme göre hissedilen sıcaklık konusundaki ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. Poyracık, gelecek haftanın hava durumu. Köyler Satılık Müstakil Ev Fiyatları ve Müstakil Daire İlanları sahibinden. Bergama Meteoroloji bilgisi.


Perşembe yurtta hava durumu. Sarimsakli (Marmara Türkiye) tatiliniz. Efes Türk Hava Kurumu Paraşüt Okulu, günlük bayram tatilinde adrenalin tutkunlarının akınına uğradı. Tatili fırsat bilen adrenalin tutkunları, cazibe merkezi haline gelen paraşüt okulunda tandem atlayışı yaparak, doyasıya eğleniyor.


Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden günlük 3büyükbaş ve 7küçükbaş kesimi için onay belgesi alınan mezbahada, 23metreküp hacimlik adet soğuk hava odası bulunuyor ve 1ton hayvan karkası soğutulup depolanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar