26 Mart 2015 Perşembe

Gelinlik modelleri prenses tesettür

Gelinlik modelleri prenses tesettür

Muhteşem bir düğünün hayalini kuran gelin adaylarının aklından çıkmayan yegane şey elbette gelinlik seçimidir. Türbanlı gelinlik modelleri genellikle, etek kesimine göre adlandırılıyor. Balık, prenses, düz ve A kesim tesettür gelinlik modelleri, adlarını etek kesimlerinden alıyor. Belden itibaren kabararak hacim kazanan gelinlik modellerine prenses gelinlik ismi veriliyor.


Gelinlik modelleri prenses tesettür

Tamamen düz bir model istemiyorsanız, gelinliğin üst tarafı dantel işlemeli veya üç boyutlu motiflerden yararlanabilirsiniz. Kıyafet trendleri kadar hızlı değişen gelinlik modasında da, özellikle hanımların en çok aradığı stillerden biri de prenses tesettür gelinlik modelleri. Ve burada en güzel örneklerini sizlere derledik.


Aslına bakarsanız bunlar birbirine en yakın iki gelinlik modeli. Yine yukarıda bahsettiğimiz gibi pileli gelinlik modellerini de düşünebilirsiniz. Tarihi mekânlarda, beş yıldızlı otellerde ve davet salonlarında düğün yapacak olan tesettürlü hanımlar için tesettürlü gelinlik modelleri belirlenirken biraz daha ağır dokular taşıyan modeller tercih edilebilir. Kuyruklu ve özel uzun duvaklı tesettür gelinlikler ile.


Dreamon, bir dünya markası olarak trend oluşturan gelinlik ve abiye koleksiyonlarıyla hayalinizde ki düğüne bir adım daha yaklaşmanızı sağlar. Hayalinizde ki gelinlik modeli ve abiye modeli için dreamon. Yeni sezonda kapalı prenses gelinlik modellerini zümrüt, swarovski gibi değerli taşlarla süslenmiş formlarda görebiliriz.


Bel ve basen bölgesindeki fazlalıkları kapatmanın en şık yolu hem kabarık hem kapalı prenses model tesettür gelinlikler gelin adaylarımızın favorisi olmaktadır. Boyunuz ve belinize göre bu modelde düşük bel tesettür. Aysira dünya gelinlik devleri arasındaki farkını, yaratmış olduğu trend gelinlik modelleriyle, modaya yön veren gücüyle, olağan üstü koleksiyonları ve rekabetçi yaklaşımı ile ortaya koymaktadır. Bu özel modellerden bazılarını size en yakın DreamON mağazasına yapacağınız ziyarette inceleyebileceksiniz.


Gelinlik modelleri prenses tesettür

OttomanWedding Geçmişin Çizgileri, Geleceğin Modası. Yeni hayatınızın ilk gününde içinde harika hissedeceğiniz en zarif ve en güzel gelinlik modelleri Oleg Cassini’de. Konusunda uzman tasarımcıların kişiye özel dokunuşları ile en özel gününüzde kusursuz görüneceksiniz. Zevkinize ve tarzınıza en uygun yeni sezon Oleg Cassini gelinlik modellerinden biri mutlaka size göre. Kendilerini prenses gibi hissettirecek arkadaşlar bulur.


Yine prenses gibi hissettirecek bir adama aşık olur ve evlenirler. Ve sırf bu hayaller yüzünden bir prensese yakışır bir gelinlik arayışına girerler. Yurtdışından online veya telefon ile sipariş verebilirsiniz. Eğer gerçekten vücudunuz prenses gelinlik formlarına uygun değilse seçmemenizi öneririm. Gelinlik Modelleri Fiyatları.


White Angel Moda Evi Cumhuriyet Mh. Tesettür gelinlik seçiminde çiçek ve desen uyumuna dikkat etmeniz. Bir kadının çocukluğundan beri kurduğu en saf ve güzel hayallerden biri de prenses gelinlik modelleri tarzında bir gelinlik giymektir. Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ? Cevabı iptal etmek için tıklayın. Gerekli E-Posta Gerekli Web Site.


BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR. Yılbaşı Elbise Modelleri. Baştan ayağa dantelle donatılmış tesettür prenses gelinlik modelleri ile şık görünebilirsiniz. Tarihi mekan, restoran ya da salon düğünleri için bu gelinlik modelleri doğru tercih olabilir.


Tesettür prenses gelinlik şık bayanların seçimi olarak öne çıkmakta ve tarzınızın yansıması olabilecek en son moda çizgeleri ile sizleri büyülediği kadar diğer bakan gözlerin de estetiği hissetmesini sağlayacaktır. Her ortamın şık bayanı olmak için hazır olun. Kendini bir prenses gibi hisseden aynı zamanda tesettürle bunu destekleyen bayanlar, kapalı prenses gelinlik modelleri ile daha şık olabiliyorlar. Eskiden bulunması zor olsa da artık piyasada birçok tesettür gelinlik modeli bulabilirsiniz. Prenses gelinlik modelleri tesettür.


Eskiden tesettürlü kadınlar çoğunlukla normal gelinliklerin üzerlerine yapılan detaylarla gelinliklerini tesettürlü gelinlik modellerine çeviriyorlardı. Aysira gelinlik modellerinde, ipek ve tül kumaşların ön planda olduğunu söylemek gerekir. Aysira her sene klasikleşen prenses, balık ve düz modellerinin yanı sıra bu sene pelerinli ve dantelli modelleriyle de adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar