23 Mart 2015 Pazartesi

Hayırlı sevgili bulma duası

Sevgili bulma duası varmı? Sizlere daha önce hayırlı bir iş için edilebilecek dua örneği vermiştik. Bu dualarla yüce Yaradana yalvararak sevgili bir eş nasip etmesini istemek herkesin. Kimi yaşlı kadınlar genç görünmek, boyuna erkekle ilişkilerini sürdürmek için türlü yollara başvururlar. Eğer ki bir türlü kendinize uygun ve yakışır bir sevgili bulamıyor iseniz bu dua ile Alah’ın izni ile istediğiniz hayalinizdeki sevgiliyi kısa sürede bulacaksınızdır.


Hakkınızda hayırlı olan eşin gelmesi. Etkili kendine aşık etme duası. Hayırlı Evlilik İçin Dua. Aç olan bir kişinin yiyecek istemesi gibi bir şeydir. Kayıp Eşyayı Bulma Duası.


Selamlar hayırlı günler ben 1. Gönlümde razi olanı hakkımda hayırlı et. Adam gibi olan Yakısıklı ve zengin sevgili bulma duası nedir? Sevigili bulma duası nedir #128514;#128514;#128514;#128514;#128514;#128514;#128514;#128514;#128514;#128514;#128514;#128514;#128514;#128514; Güncellemeler: Takip Et.


Etiket: sevgili bulmak için dua. Değerli okurlarımız ve sevgili mümin kardeşlerimiz, sizin de birçok insan gibi hayırlı eş duası na ihtiyacınız olduğunu düşünerek bu yazıyı kaleme alma kararı aldık. Ya Fettah ” ve defa Fatiha sure-i şerifesi okunulduktan sonra şu aşağıdaki yazılı olan dua da okunur ve kısmeti bağlı olan kız veya dul bu okunmuş olan mendili göğsü üzerinde etine temas ettirmek suretiyle koyar ve.


Allah herşeyin hayırlısını versin isteriz. Allahtan dualar aracılığı ile yardım isteriz. Sizlerden gelen soruların bazıları şunlardı;hayırlı eş duası nihat hatipoğlu,peygamberimizin hayırlı eş duası,kuranda hayırlı eş için dua,hayırlı evlilik için okunacak dua,evlilik duası çok etkiliymiş.


BULMAK İÇİN DUA ( 1ETKİLİ) İş araya ve iş bulamayan kendisini bütün kapılar kapanan kardeşlerimiz için çok güçlü bir dua. Bu dua ile kim için olursa olsun dua ettiğinde sonuç alındı. Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin. Bu Dilek Duası Hayatımı Değiştirdi, Mutlaka Okuyun! Bunun nedeni ise, aktaracağım duanın, en güçlü ve en etkili dualar arasında yer alıyor olması.


Aşk duası için en uygun vakit olarak ise geceler gösterilmiştir. Niyette kimin aşık olması isteniyorsa onun adı söylenerek hayırlı bir kısmet olması temennisi ile dua edilir. Burada dikkat edilmesi gereken husus, kişinin adı söylenirken annenin adı ile kişinin isminin zikredilmesidir.


Büyü yapmak yerine sevgili. Günümüzde insanlar iş seçimi çok yapmaya başlamışlardır. Rızkın nerede olacağını tayin etmeye çalışmak yanılgı oluşturabilir. Sevdiğinle evlenmek için dua sevdiği bir şahıs olmayan kişiler tarafından da okunabilir. Bu durumda “hayırlı kısmet bulma” duası hükmündedir.


Son olarak sevgili okurlarımıza önemli bir dua kitabı tavsiye etmek istiyoruz. Dualar sadece tecrübe edilir. Para Yağdıran Dua diyoruz, çünkü bu dua, yakın çevrelerimiz tarafından defalarca tecrübe edilmiş bir duadır.


Türkçe Dilek Duası “Yâ Rabbi! Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle!


Ey sevgili olan, ey tüm sevgililerden daha sevgili Allah Elinizden geldiğince fakirlikten kurtulmak, zengin olmak için okumalısınız. Bir kaç günde bile etkilerini göstermiş olan dualardır. Bundan sonra kalbimizden geçen hayırlı ve helal işler için Allah’a dua ederek isteklerimizi iletmeli ve tevbemizde devamlı olduğumuzu göstermek için namazımızı kılmalıyız. Bu bahsi geçen dilek duası şeklide bir müslümanın daha önce yaptığı şekildir.


Bunlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar