19 Ağustos 2015 Çarşamba

2019 Muhtar adayları

ANLIURFA HALİLİYE muhtar adayları. Geçmiş yıllarda muhtar maaş tutarlarının asgari ücretten az olması ve primlerini kendilerinin ödemek zorunda kalması yüzünden aslında seçilmenin pek de bir cazibesi yoktu. TOKAT ZİLE muhtar adayları.


Seçimi kaybeden muhtar adayları arasında kavga Son Dakika! Lice Seçim Sonuçları Açıklanıyor! Yerel seçimlerde belediye başkanlarının yanı sıra mahalle muhtarlarımızı da seçeceğiz. Bağlıca mahallemizde de muhtarlık yarışı hızlı başladı.


Mart yerel seçimlerinde mahalle muhtarlıkları için toplam aday bulunmaktadır. Köyümüz tarihinde ilk kez bir kadın muhtar adayımız oluyor. Propaganda yasak ve esaslarını açıklayan YSK, muhtar adaylarının pankart, döviz ve afiş asmasını yasaklarken sadece el ilanı. Pankart ve afiş asmak yasak.


2019 Muhtar adayları

Genellikle mahallelerde aday sayısı dördün altına düşmüyor. Yeril seçimlerin yapıldığı bugün vatandaşlar mahallelerinde olan muhtar adayları içinde seçimlerini yapıyor. Baba oğul birbirine rakip çıktı. Seçim sürecindeki küslük sandık başında bitti.


Muhtar adayının oy pusulası! Fotokopi kağıdının dörtte biri. Oy pusulasının alt kısmında ise kendi isimleri bulunur.


Türkiye genelinde olduğu gibi İlçemiz Afşin’de de Kar hayatı olumsuz yönde etkiledi,etkilemeye de devam ediyor. Türkiye açısından baktığımızda muhtar, prosedür olarak tam anlamıyla bağımsız seçilmiş bir kişidir. Yalıntaş Mahalle muhtar adayı Seyfettin Karanfil. Kanununa göre uygulanacak idari para cezalar. Sıralamayı alfabetik olarak hazırladık.


Birinde bıçaklı saldırı olurken diğerinde kavga yaşandı. Diyarbakır’da, muhtar adayları arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada kişi yaralandı. Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, ilçedeki muhtar adayları ve azalarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Seçildiği takdirde muhtarlarla uyum halinde çalışacağını dile getiren Mutlu projelerini anlattı.


2019 Muhtar adayları

Göktürk mahallesinde 15. Nuri Şengül, yeni dönem seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Bu sorunları yazımın sonunda sıraladım. Mahallesi muhtar adayı Ayla Erdemli, Mimar Sinan Mahallesi muhtar adayı Nesrin Aksungur, Bahçelievler Mahallesi muhtar adayları Emine Özten, Ülkü Karakuş ve Habibe Alkan, Yeniyol.


Belirli oranları bizlere sunan bu maaş göstergelerinden diğer. Domatestir arkadaşım, Patlıcandır benim adım, Lezzetlidir benim tadım, Ben de muhtar adayıyım. Tartışmaya adayların yakınları da karıştı.


2019 Muhtar adayları

Karaman’da örgütlü hareket eden kadın muhtar adayları iddialı bir şekilde seçim propagandalarına başladılar. MART YEREL SEÇİM İÇİN MAHALLE VE KÖY MUHTAR ADAYLARI Mahalleler, Köyler ve adaylar alfabetik olarak sıralanmıştır. MUDURNU MAHALLELERİ BÜYÜKCAMİ MAHALLESİ İbrahim SERTDEMİR Mehmet KOCA Mehmet SÖZER Osman İNEGÖL HIZIRFAKI MAHALLESİ Ali GÜREL İnci TELKEŞ İsmail KOCABAY Muharrem SEZER Sinan ACAR KARACAKAYA MAHALLESİ Mehmet KARACAKAYA Remzi TOPLAR KAYGANA MAHALLESİ. Köyü Resmi Wesitesi Editörü olarak her üçünede başarılar diliyoruz. Fasulye Kurum da var yaşımda var, Her renk olan dişim de var, Pilav üstü aşım da var, Ben de muhtar adayıyım.


Bugünlerde bolca muhtar adayına rastlıyoruz. Son yıllarda muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesi ve muhtarların Cumhurbaşkanı tarafından sürekli onore edilmeleri muhtarlık. Adıyaman merkeze bağlı Sarıharman köyünde seçimi kaybeden muhtar adayları arasında çıkan kavgada kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda jandarma özel harekat timi sevk edildi. DER kadın muhtar adayları ile buluştu.


Yaralılar, 1Acil Servis ekiplerince Adıyaman Eğitim ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar