27 Ağustos 2015 Perşembe

Stüdyo daire ankara satılık

Gölbaşı satılık daire fiyatları bir yılda 18. TL İlan Tarihi : Ağustos. Ankara ilinin en ucuz ilçesi ise Akyurt. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır.


Stüdyo daire ankara satılık

Oda, Salon, Mutfak, Banyo, Antre, Hol Ve. Seyran caddesi üzerinde olup Necla Kızılbağ Lisesine 1metre mesafededir. Stüdyo daire iyi bir yatırım aracıdır.


Birçok markalı projede yer alan bu tip dairelerde fiyatlar lokasyon ve projeye göre farklılık gösteriyor. En uygun satılık stüdyo daire fiyatları için tıklayın! Aşağı Ayrancıda mobilyalı stüdyo.


GÜLTEPE GÜMÜŞÇAY SATILIK DAİRELER. Satılık stüdyo daireler! Her türlü taşınmazların satılması, kiraya verilmesi ve devredilmesinde aracılık ve danışmanlık hizmetleri. Konut, İşyeri, Arsa, Dükkan, Mağaza, Bina vs. Metrekare olarak diğer alışılmış apartman dairelerine göre daha küçük olması gençlerin ve bekarların en çok talep ettiği daire çeşididir.


Tüm duyuru ve kampanyalardan ticari e-ileti yoluyla haberdar olmak istiyorum. Nasıl bir Daireler aradınız ? YEDİTEPEDE SATLIK STÜDYO DAİRE. Izmir satılık stüdyo daire ilan için 102.


Stüdyo daire ankara satılık

Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? NAR GAYRİMENKUL Bir alın bin kazanın. SMAİL KARADENİZ EMLAKTAN POZANTI SOKAKTA SATILIK DAİRE. Bu sitenin tüm hakları saklıdır. Bu arada stüdyo daire yapmak yasaklandı artık diye biliyorum, o nedenle stüdyo olmayacak projede.


Neden üye olmaliyim, üyelik avantajlari nelerdir ? Ege Vadisi Oran Evleri fiyatları! Tüm ilanlarınız gün saat 3gün sitemiz ile ile tüm türkiye de yayınlanır, arama motorlarında ilanlarınızı en yukarıda çıkartarak kısa sürede sonuç alırsınız. Kiralık BOSNA HERSEK MAH.


RENCİYE UYGUN EŞYALI KİRALIK DAİRE. Istenirse daire hemen boşaltılır veya 7tl lokasyonda yatırım için uygun daire ayrıntılar için arayınız yıl önce - Daire.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar