20 Ağustos 2015 Perşembe

Ok google komutları

Merhaba arkadaşlar ülkemizde beta sürümü olmasına rağmen siri çok konuşuldu incelendi. Hatta şurada beni güldüren güzel bir incelemesini webtekno yapmış izlemenizi tavsiye ederim. Sesle komut hepimizin ilgisini çekiyor. NOT: Komutlar İngilizce’dir ve bazıları sadece ABD’de işe yaramaktadır. Not: Bu özellik tüm dillerde mevcut değildir.


Ok google komutları

Sesli arama ve navigasyon komutlarını kullanma. Sesli komut ile arama yapabilir mesaj gönderebilirsiniz. Fakat halen geliştirme aşamasında ve pekçok özelliği şuan Türkçe olarak kullanılmıyor.


Biz kullanılabilir komutları burada paylaşacağız ve ileride. Gmail – gmail giriş – gmaile giriş – gmail hesap açma – gmail giriş kaydol. Bu ayar, özel kelimeler veya uyandırma komutları kullanan diğer ses hizmetlerinin çalışmasını engelleyebilir. Ondan sonra Microsoft Cortana ile harekete geçti.


Ok google komutları

Buradan aşağıdaki asistan bölümüne gelip got it e basıyoruz. Android telefon kullanıcılarının oldukça yüksek olduğu ülkemizde, telefon kullanımını kolaylatacaktır. Haritalar’a sesli olarak iletebilecek. Kişinizin birden fazla telefon numarası varsa, iletiyi göndermek istediğinizi seçmeniz istenecektir. En son güncelleme birçok sesli komutu desteklemektedir.


So we put one together ourselves. Below is a list of commands we have verified work on Android. Ancak, bu günlerde insanlar güvenlik bilincindeler ve bu kişiler. Engadget sitesinde yer alan habere göre, arama devi. Sık kullanmıyorsanız veya bulamıyorsanız, uygulama açma ayarlarının arama.


Ancak, henüz umutsuzluğa kapılmayın, ses tanıma yazılımını çalıştırmanız ve başparmağınızı yinelenen zorlanma yaralanması riskinden uzak tutmanız gereken bazı basit düzeltmeler de deneyebilirsiniz. Hiçbir ışığın olmadığı karanlık bir yerde olduğunuzu hayal edin. Elinizde bulunan tek aydınlatma kaynağı ise bir Android cihaz. Ancak bazen çeşitli nedenlerle bu komut Android telefonunuzda düzgün çalışmayabilir.


Bu yüzden aşağıdaki komutlarla sınırlı değilsiniz. Farklı cümleyle aynı şeyi ima edebilirsiniz. Size sorum olacak Acaba bu. Windows’un Komut İstemi, çoğu zaman işlemlerimizi daha kolay ve hızlı gerçekleştirmemizi sağlıyor.


Sorun tanılama, uygulama erişimleri ve çeşitli ayarları sadece komut yardımıyla çözebilmek gerçekten büyük avantaj sağlıyor. IP adresimizi öğrenmek istiyorsak, komut satırına “ipconfig” yazmak yeterli oluyor. Biz de her bilgisayar kullanıcısının.


AutoCAD öğrenmeye başlamış olan ve halen AutoCAD kullanan arkadaşlara kolaylık sağlaması amacıyla sık kullanılan AutoCAD komutları ve AutoCAD kısa yollarını sizlerle paylaşayım… Liste tabii ki tüm komutları içermiyor, bu tür bir kaynak için AutoCAD içerisinde bulunan yardım dosyaları var zira. Bunlara ne derece hakimsiniz? Nexus Sesli Komutları Nasıl Çalışıyor. Bu cümle ile telefon sizin kendisinden bir şey isteyeceğinizi anlıyor ve komutlarınız için bekleme konumuna geçiyor.


Ok google komutları

NOT: Bazı IOS’larda show ip protocols komutu ile Router ID görüntülenemeyebilir. O zaman “show ip ospf veya show ip ospf interface” komutları kullanılır. Bu komut, ospf ile öğrenilmiş komşu routerları göstermek için kullanılır. Ayrıca bu komut DR ve BDR olan routerları söyler.


Append: Aktif dizinde yer almanız halinde spesifik dizinler için programlara veri dosyalarını açma izni verir. Belli bir dosya uzantısıyla ilişkili dosya türünü görüntüler veya değiştirir. Windows işletim sistemli bilgisayar kullanan herkes, en az kere de olsa CMD dediğimiz şeyi duymuştur veya kullanmıştır.


CMD komutları ne işe yarar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar