24 Ağustos 2015 Pazartesi

Elmadağ trafik kazası 2018

Milli Takım a alınmayan Arda Turan dan ilk hamle! Ankara’da kafa kafaya facia: ölü. Son Dakika Hasanoğlan Haberleri Son dakika Hasanoğlan haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Elmadağ Haberleri için tıklayınız. En son hasanoğlan haberleri anında burada.


Uyuşturucu tacirlerine sıkı takip. Galeriler Videolar Yazarlar Anketler. Trafik kazası güvenlik kamerasında. Zincirleme trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı olarak açıklandı. Yaralılar tedavi altına alınırken soruşturma başlatıldı.


Başkentte zincirleme trafik kazası: ölü. Güreşte Dünya Şampiyonası öncesi son mesai. Araçlardan kopan parçalar ve yola saçılan cam kırıkları, trafik akışını tehlikeye düşürdü. Bir kısmı kapanan yolda araç geçişi tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri, caddedeki araç geçişini yavaşlatmak adına trafik önlemi aldı.


Elmadağ trafik kazası 2018

Kaza hakkında inceleme başlatıldı. Kılıçdaroğlu iftar programına katıld. Kaza nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Elde edilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi. KIRIKKALE KAZA haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Kafa kafaya çarpışan araçlarda bulunan kişi hayatını kaybetti. Sincan ilçesinde Çatalca Sokakta meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkarak takla atan otomobilin sürücüsü kabin içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Patlama sonucu işçi hayatını kaybederken, işçi de yaralandı.


Kaza, Şabanözü Çubuk karayolu üzerindeki Şeyh Şamil Bulvarı ile Çankırı Bulvarının kesiştiği kavşakta akşam saatlerinde meydana geldi. Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, yılın ilk ayında bir önceki döneme göre ölümlü trafik kazalarında yüzde oranında düşüş olduğunu söyledi. Kimisi kızakla kayarken kimi de kar topu oynadı. Feci trafik kazası: ölü, yaralı.


Köprülü Kavşak Çalışması. Sincan OSB kavşağı, yol genişletme ve alt geçit çalışmaları nedeniyle 31. DALGA MALGA DEĞİL, TSUNAMİ GELİYOR ! Tahlil verdiler lavabolarına girdiğimizde inanamadık.


Kalabalık olmadığı halde akşam saat 20. Metre Yüksekte Ölüm Kalım Savaşı. Gönülden umuda uzanan bir vicdan eli! Bir önceki yılın aynı dönemine göre trafik kazalarında meydana gelen can kayıpları yüzde oranında azalmıştır.


Petrol iş sendikası yöneticisi Mustafa Mesut Tetik Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,patlamalarda ilk belirlemelere göre işçinin hayatını kaybettiğini,işçinin de yaralı oldugunu açıkladı. Tarihi Ad Soyad Baba Adı Doğ. YALIN OSGB tarafından 24. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi adresimize gönderebilirsiniz.


Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Mehmet Ali Arslan Haber. Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) üyeleriyle bir araya gelen Şahin, belediyenin faaliyetlerini anlattı.


Kazanın nedeni ile ilgili adli ve idari çalışma başlatılmıştır. Yollarda, sosyal tesislerde sıkıntı var. Biraz daha iyi olabilirdi.


Elmadağ trafik kazası 2018

Kış turizminde buraya turist çekebilmek için biraz daha albenisi olmalı dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar