26 Ağustos 2015 Çarşamba

Azatbey sitesi çayyolu satılık

Satılık Villa Fiyatları ve Satılık Villa İlanları sahibinden. Remax Can - Satılık ev ve kiralık ev ilanlarını incelemek isteyenler için yüz binlerce ilan arasından sizin için en uygun ilanı bulabilirsiniz. Metrosu Yanı Koru Mahallesi Can Yuva Sitesi Satılık 3+Daire. AZATBEY SİTESİNDE YATIRIMCILARA UYGUN İŞ YERİ. Satişa konu vi̇lla mesa koru mahallesi̇ndedi̇r.


TL'den başlayan fiyatlarla. Satılık ev ve kiralık ev ilanlarını incelemek isteyenler için yüz binlerce ilan arasından sizin için en uygun ilanı bulabilirsiniz. Ankara bölgesinde adet Villa 5. Azatbey Sitesi › Yukarı. Sitesi › Çelikkent Sitesi › Çevre Dostları Sitesi › Çınar Sitesi › Çınar Sitesi 2. Müjdeevler Sitesi › Çiçek Sitesi › Çiçekkent Kon. REMAX FLAT - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


Leica Geosystems AG, Amberg Technologies, DMT ve NESTLE firmalarının yetkili Türkiye temsilcisi olarak hizmet vermektedir. Villamız tabela değerine sahiptir azatbey sitesi eskişehir yolu üzerinde gordıon avm. AYYOLU MERKEZ İLKO SİTESİ FULL YAPILI BİNA.


Hemen yanında, ve mesa koru kavşağına 5m kala solda. Sistem Bilgisayar ve Teknik Hizmetler San. Sintek Madencilik Makina San.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar