25 Ağustos 2015 Salı

Ankara asfalt parası iadesi

Bu konu kamuoyunda uzun süre tartışılmıştı. Denetçi Belediyeler tarafından yapılan asfaltlama, yeni yol yapımı veya yol genişletmesi nedeniyle son dönemlerde gayrimenkul sahiplerinden kamuoyunda asfalt parası olarak adlandırılan bir bedel alınmakta olduğu görülmektedir. ZET : Yol harcamalarına katılma payına karşı dava açmak için, dava şartı olarak bu payın yarısının belediyeye yatırılması gerekir.


Başkan Melih Gökçek gençlerle. TL ile bin TL arasında değişen ‘asfalt katılım bedeli’ ile tebligatlar daire sahiplerine ulaşınca büyük tepki çekmiş, vatandaşlar soluğu mahkemelerde almıştı. Merhabalar sayın meslektaşlarım. Benim sorum bu kanun yeni mi çıktı? Biz yıldır aynı semtte oturuyoruz boyle birşey yoktu, ayrıca yol su elektrik de benim gorevim mi oldu?


Son Dakika Tarh Haberleri Son dakika Tarh haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son tarh haberleri anında burada. Varlık Barışı için başvuru süreci başladı. Tapular şerhli durumda, asfalt parasını ödemeden gayrimenkulünüzü satamazsınız” haberleri çıkmaz mı… Oysa, bu konu kapandı, uygulamadan vaz geçildi diye biliyordum. Bu noktada kendi tezinin asfalt parasının kullanandan alınması olduğunu söyleyen Gökçek, şöyle devam etti: “Ben diyorum ki kullanandan alalım asfalt parasını.


Arabanız var ayda lira gibi, yılda 1lira gibi alalım. Yarım depo parası veyahut iki tane otopark parası gibi lira. Böyle bir para alınırsa hallolur.


Uyarınca uygulanacak olan tarifler Belediye Meclisi kararına göre uygulanmaktadır. Asfalt Vergisi Alabilir Mi? Sokağında asfalt çalışması yapılan her vatandaş bu katılım payını ödemek zorunda mıdır? Yasa burada gayrimenkul sahipliğini öngörmüştür. Bir örnekle ifade edecek olursak o sokakta yaşayan mal sahipleri ödeyecek, kiracılar ödemeyecek.


Burada karışıklığa yol açan kavram “faydalanma” sözüdür. Ankara’nın pek çok noktasında yer alan self – servis kiosklar ile kart dolum ve fatura ödeme işlemlerinizi sıra beklemeden yapın, rahatlığın tadını çıkarın. Hangi tür uyuşmazlıklara yani davalara hangi mahkemenin bakacağı mahkemenin göreviyle ilgilidir. Türk Hukuk sisteminde Mahkemelerin görevi, ancak kanunla düzenlenir. Maliye Bakanlığına bağlı Saymanlıklar, Mal Müdürlükleri ve Muhasebe Müdürlüklerine yatırılması ve makbuzlarının teklif zarfının içinde sunulması gerekir.


Madde - Geçici teminatın iadesi. Usta sanatçılardan CHP’li vekile sert tepki: Bize iftira atıyor! Elektrik Faturanı Al Gel. Yeni Adresimiz ihalerapor. Vatandaş kesilen astronomik asfalt parası için anında icra, haciz ve takibe başlatılıyor.


Ankara Büyükşehir Belediyesi vergide şahin, hizmette ise idareimashalatçı bir tavır takınmaktadır. BursaGaz güvence bedeli! Girdiğimde eve diğer kiracının usulsüz kullanımdan mıdır bilmiyorum, sayaç sökülmüştü. Tabi ilerleyen zamanlarda hava da soğuk olduğu için. Hemen ziyaret et güncel son dakika haberlerini kaçırma.


Merkez Sağ Hareketi Ankara. Dilekçe Yazmanın Kolay Yolu. Vapiano dış mekanda fıskiyeli havuz önünde oturduk, earlgrey çay içtik. ANKARA BELGELENDİRME Mesleki Yeterlilik Bilişim ve İnşaat Ltd.


MYK Tarafından Sınav ve Belgelendirme Yapmak Üzere Yetkilendirildi. Grup Ölçme ve Değerlendirme Semineri Ankara’da Düzenlendi. Bir kuruma dilek, şikayet ve ihbar gibi nedenlerden dolayı yazılan yazılara dilekçe denir.


Güncel altın fiyatları, son dakika haberleri, spor, oyun, yemek ve ilginizi çekebilecek birçok servis, Türkiye’nin lider internet platformu Mynet ile sizlerle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar