31 Ağustos 2015 Pazartesi

Tureng almanca

Türkçe online sözlük Tureng. Tureng Multilingual Dictionary offers you an extensive dictionary where you can search terms in different languages. You can search words by their fields of profession, hear different accents in languages, add and correct entries. Böylece her duruma uygun sözcük hazırınızda bulunur.


Yeni çeviriler ekle ve dünya sıralamasında öne geçmek için puan topla. En başarılı sonucu en hızlı şekilde verebilmeyi hedefleyen ve içeriğinde kullanım alanlarına göre kategorilendirilmiş milyondan fazla terim barındıran Tureng Sözlük uygulaması bu alanda da yine fark yarattı ve aranan kelimeyi, en çok. Sadece oturum açın ve yeni bir çeviri eklemek. Glosbe ortak bir projesi olan ve her biri (ve çıkarmak) çeviriler ekleyebilirsiniz. Arama çok basit ve çift yönlüdür.


Almanca dersleri: Nasıl okunur? Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Okunuşları ve çevirileriyle birlikte kelimelerin anlamları ve tanımları.


Tureng almanca

Sitemizde hemen çevirme vardır. Güzel Sözlük, hemen, online. Kubbealtı Akademisi Kültür ve Sanat Vakfı işbirliğiyle yayınlanan özet bilgilerdir.


Bazı durunlarda ise direk isme belirtirler yani ismin yerini alır. Bu özellik sayesinde kullanıcının aradığı kelime, hafızasında daha iyi bir yer edinir ve kelimeyi unutmamasına yardımcı olur. Tercümenin nasıl yapıldığı: Tercüme bölümüne bir metni girin veya metni buraya kopyalayın.


Would you speak slower, please? I am using this website to make translation. Daha yavaş konuşabilir misiniz? Ben çeviri yapmak için bu web sitesini kullanıyorum. My English is not good enough to speak.


Glosbe sözlükler binlerce ev sahipliği yapmaktadır. Bazı kullanıcılar ise başka siteleri biliyor, ancak bildiğinizden fazla seçeneğiniz olduğunu biliyor musunuz? En iyi çeviri siteleri listesi ile karşınızdayız. Görüş ve önerileriniz hem bizim için hem de sözlüğü kullanan tüm ziyaretçiler için çok değerli olacaktır. Bu dersimizde ingilizce günler konusunu öğreneceğiz.


Kelimeler  ingilizce Günler. Kriyus Tercüme ailesi olarak en önemli amacımız sizlere çeviri ihtiyaçlarınızı en iyi ve hemen hızlı şekilde sunabilmektir. Dünya dilinde sizlere hemen çeviri imkanı sunmaktayız. Babylon’ un Çeviri’ si Babylon’ un çeviri yazılımının online versiyonudur.


Tıbbi terimlerin anlaşılmasında sizlere yardımcı olmak amacıyla bir tıbbi terimler sözlüğü hazırlamaya çalıştık. Merak ettiğiniz latince tıp terimlerinin baş harfini, alfabetik sıraya dizilmiş kelimeler arasında bakabileceğiniz gibi arama formunu kullanarak aramak istediğiniz tıp terimlerini bulabilirsiniz. Her gün yeni kelimeler eklenen sözlüğümüzün kelime kapasitesi sürekli artmaktadır.


Tureng almanca

Güncelleme yaparak son verilerle arama yapabilirsiniz. Yeni Metin: Paramı değerlendirmek için altına yatırım yapmayı düşünüyorum. Dil bilgisi hakkında her şey.


Stratejik Pazarlama Yönetimi eğitim programının amacı, pazarlama alanında deneyim sahibi ve bu alanda kariyerini geliştirmeyi hedefleyen iş dünyası profesyonellerini, En Üst Seviye Pazarlama Yöneticisi (CMO) rolüne hazırlamak, güncel dünya trendlerine hakim ve güçlü liderlik özelliklerine sahip CMO’lar yetiştirmektir. The world’s most trusted English Dictionary and Thesaurus. Longman English Dictionary is the leading dictionary for learners of English of all ages and levels who want to learn more about English: definitions, idioms, examples and more.


SEÇ İnsan Kaynakları ve Danışmanlık Hizmetleri A. Türkiye İş Kurumu Kanunu gereğince iş arayanlardan ücret alınması yasaktır. Canlı Radyo dinle kesintisiz kota derdi olmadan sende Radyo dinle canliradyodinle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar