27 Ağustos 2015 Perşembe

Burcu esmersoy youtube kanalı

Bu konular arasında dans, moda, spor ve seyahat gibi pek çok farklı alanda içerikler olacak. Nereye gideceğine, kiminle gideceğine, ne giyeceğine karar. kanalıma hoşgeldiniz. Size artık buradan, kendi ekranımdan sesleneceğim için çok heyecanlıyım. Biliyorsunuz hayatta birçok fark. Kanalında danstan, modaya, spordan, seyahate pek çok içeriği paylaşacak olan ünlü sunucu o zaman dans moda mı dediniz gez burcu gez es burcu es.


Esmersoy’un bu ifadeleri tepki topladı. Geçmişte Deniz Akkaya ve Çağla Şikel de kanalı açmış, Deniz Akkaya seçtiği konular ve yaptığı yayınlar sonrası başarısız olunca tüm paylaşımlarını yayından. Akıllı dolap sistemi DHL SwipBox ile evde kargo bekleme dönemi sona eriyor.


Bu Bayramda Otizmli Çocukların Güneşi Olmak İster Misiniz? Havalimanı’nda Kurban Bayramı Heyecanı Başladı. Bu bayram harçlığını Paycell’den isteyenler kazanıyor. Uzun Yolda Zinde Kalma Rehberi. Drivee SafeCall, trafik kazası olması durumunda.


Kanalında yayınladığı bir video ile de sosyal medyanın tepkisini üzerine çekti. Sosyal medyada sunucu hakkında çok ağır eleştiriler yapıldı. Paylaştığı son videoda söylediği sözler ise olay oldu. Videosunda yanında çanta taşımak isteyen kadınlara öneride bulunan Burcu Ermersoy, özellikle cüzdanla ilgili açıklaması. CÜZDAN ÇIKIŞI SOSYAL MEDYAYI.


Saç, baş, makyaj, dans, spor, yemek gibi aklınıza gelebilecek her konuda içerik üretiyor. Sağlık, iyi yaşam, spor ve. Herkes pastadaki payını alma derdinde, daha çok para kazanma gayetinde. Reklamlardan kazandıklarının yetmediğini.


Burcu esmersoy youtube kanalı

Cumartesi akşamları yayınlanan Elin Oğlu, bu hafta yine çok özel olacak. Abone olun, hiçbir şeyi kaçırmayın! Daha fazla videoya gözat. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.


Siz de giyinirken yapılan bu hataları merak ediyorsanız videolu haberimize göz atabilirsiniz. Giyinirken yapılan hatalar. Kısa paça bir siyah pantolon giydiyseniz kesinlikle topuklu ayakkabı giymenin. BurcuEs adı ile açtığı kanalda Moda mı dediniz?


Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Burcu Kara, yeni açacağı Yotube kanalı için şunları söyledi: “Kıvanç gelirse, abone sayım anında milyon olur. Karısı Başak’a durumu çıtlatacağım” dedi. Dünya Avucunuzda isimli programın ilk bölümü yayınlandı.


ESMERSOY’UN VİDEOSU ÇOK TARTIŞILDI. Sizin takip ettiğiniz kanalı açmış ünlü var mı? Galeri years ago Devamını Oku! CALZEDONIA DEFİLESİNDE TÜRK MANKEN. Güzel sunucunun sıcak sohbetini ziyaretçiler ilgiyle izledi.


Burcu esmersoy youtube kanalı

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Televizyonun artık bittiğini ve devirin Sosyal Platform Yayıncılığının olduğunun altı çizildi. Hem süre, hem evlenme hem de boşanma şekli olarak.


Hobi olarak bir kanalı açtım. Kadın-erkek ilişkileri üzerine videolar çekiyoruz. Erkekler ligi” diyebileceğimiz spor basınında bileğinin hakkıyla başarılı işlere imza attı.


Sonra kulvar değiştirdi. Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Demet Akalın ve Serdar Ortaç’ın jüri olduğu Pop Star’ı sunuyor. Milliyet Gazetesi’nden Senem Aydın’ın röportajı… Günleriniz nasıl geçiyor?


Yeni bir kitap hazırlığında olduğunuzu duydum… Geliyor ama adını söylemeyeceğim. Bizim meslekte isim çalmak çok karşılaştığımız bir durum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar