31 Aralık 2015 Perşembe

El yapımı kartpostal örnekleri

Ezgi Toygar adlı kullanıcının koleksiyonu. Kindergeburtstag Einladung selber basteln. Ardından da ihtiyacınız olan malzemeleri kırtasiye ya da hobi mağazasından temin ederek işe başlayabilirsiniz. En duygu yüklü kartpostallardan biri olarak bu el yapımı ürünleri tavsiye ediyoruz. Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik.


El yapımı kartpostal örnekleri

El yapımı kartpostal modelleri olarak yapabilirsiniz. Eskiden Yılbaşlarında,Bayramlarda,Özel günlerde Birbirlerimize Hep Kart Yollardık. Malesef Artık Teknolojininde Faydalarından Yararlanarak Sevdiklerimize özel Günlerde Kart Postal Göndermeyi Bıraktık. Ama Ben Çocuklarımıza Bir Nebzede Olsa Evde Sevimli Bir Kartpostal Yapabilmeleri için güzel bir örnek sunucam. Resmimizin Yazıcınız Vasıtasıyla Bir.


Muhteşem bir çalışma, 3d kartpostal. Dijital Fotoğraf Çerçeveleri gibi Teknolojik olmayabilir fakat el yapımı Objelerin yeri ayrı oluyor. Fon kağıtlarından boyutlu kolay kalp kart yapmak için makas, yapıştırıcı, cetvel, kalem, Pembe dış kap, Beyaz. El yapimi bi kartla yakinlarinizi sevindirmek isterseniz bu cici karttan ilham alabilirsiniz kesinlikle çok guzel bir model Adet El Yapimi Kartpostal Modeli! Yılına özel birbirinden eğlenceli el yapımı yılbaşı kartları görsel anlatımları ile blog sitemizde!


Yani bu konuda en iyi yılbaşı kartı örnekleri. El Yapımı Kuşlu Kart Bu harika kart modelini burada buldum. En Güzel Bebek Battaniyesi Örnekleri ve Yapılışı.


Eğer daha önce hiç el yapımı yılbaşı kartpostalı yapmadıysanız endişelenmenize gerek yok. Aklınızdan geçen el yapımı yılbaşı kartpostalı nasıl yapılır sorusunu duyar gibiyiz ama emin olun basit modellerle çok güzel el yapımı yılbaşı kartpostal örnekleri çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, istediğiniz görseli ya da kartpostalı yollayacağınız kişiye ait.


El yapımı kartpostal örnekleri

Buradan kullandığı malzemelere ve yapım aşamalarına ulaşabilir, diğer güzellikleri görebilirsiniz. This video is unavailable. Pratik yöntemlerle sevdikleriniz için kendi emeğiniz, kendi el yazınızla nasıl yılbaşı kartları hazırlayabileceğinizi gösteren bir video hazırladım. El becerinize güveniyorsanız işe karşısınızda yapımı biraz zor fakat etkisi çok büyük bir sürpriz.


Daha önce origami kelimesini duymadıysanız , origami: japon kağıt katlama sanatı olarak bilinmekte. Bu sürprizde kağıt katlama sanatına dayalı olarak yapılmış tamamen el işçiliği isteyen bir fotoğraf albümü. Yılbaşı tebrik kartı örnekleri çeşitlilik gösterir. Kimisi çok süslü ve hareketli, kimisi ise sade fakat anlamlı olabilir.


Bazen ise el yapımı kartlar göze çarpar. Yapımı kolay fakat sonuçları harika olan bu tür el yapımı yılbaşı kartlarına örnek olarak verebileceğimiz fikir ise oldukça kısa sürede yapılabiliyor. Sırada yılbaşı kartpostal örnekleri arasından çocuklarla beraber yapılabilecek çok sevimli bir başka model var: kar küresi. Biraz karton, sim ve yapıştırıcıya ihtiyaç olacak. Fakat öğretmenler günü kartları el yapımı olduğunda çok daha özel ve kıymetlidir.


Biz de bunu düşünerek evde çocuğunuzla beraber kolaylıkla yapabileceğiniz bazı el yapımı kart örnekleri vermek istedik. Ana Sayfa el yapımı hediye el yapımı hediyeler el yapımı yılbaşı hediyesi el yapımı yılbaşı tebrik kartlar. Yazıcınızdan yazdırarak bir karton üstüne tutkal suretiyle yapıştırarak yapabileceğiniz yeni yıl kartpostal örnekleri için el yeteneğine hiç ihtiyacınız olmayacaktır. Kartpostalınızı yapabilmek için ihtiyacınız olan tek şey biraz karton ve süsleme malzemesidir.


Doğum günü kartı hazırlama programı gibi teknolojik imkânlardan da faydalanabilirsiniz ancak bu tür bir kart el emeği olacağı için, yapımı da daha eğlenceli olduğundan daha ideal bir seçim olacaktır. Bu işlemin ardından hediye seçimlerinizi tamamlamanız ise çok önemli. Sizi internetin nimetlerinden faydalanmaya davet ediyoruz.


Matbaa sektörüne yeni bir boyut kazandıran kendimatbaam. Yeni yıl kartpostallarının yanı sıra el yapımı kartpostallara bakarak kendi kartpostallarınızı da tasarlayabilirsinz. Yeni Yıl Tebrik Kartları arasında en çok tercih edilenler ise. Kartpostal süslemesi için ise sim, yapıştırıcı ve bir miktar pamuk ve fiyonk dediğimiz hediyelik kumaş bulunmalıdır.


El yapımı kartpostal örnekleri

Kanaviçe lavanta kesesi örnekleri. GÜnler İCİN KART POSTAL yapımı Özel günleriniz için kart yollamak istiyorsanız,printirinizin olması gerek. Kendinizin yapabilecegi çok güzel kart yapmak için bazı görseler sunacagız,sizde kendi el emeginiz ve duygularınızla kart postallınızı yapacaksınız. Anaokulu ve Okul Öncesi Öğretmenlerin sınıflarında çocuklara yaptırabileceği güzel bir etkinlikler boyama örnekleri ile güzel bir kart boyama yapabilirler. Hem Çocukların el becerileri gelişiyor hem de kendi emekleri ile annelerine güzel bir hediye hazırlamış.


Herhangi bir tatile gelmeden önce, dünyadaki en sevimli kişimize, annenizi lütfen birazcık şaşırtacak, neyi seveceğinizi söyleyen, kendimize bu kadar ilginç ve olağandışı bir hediye sunmamızı rica ediyoruz. Birthday gatefold card by jasonwcards and paper crafts at splitcoaststampers by tatis ayala – Artofit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar