21 Aralık 2015 Pazartesi

Tweetler şu anda alınamıyor ne demek

Hep, bu gün olmazsa yarın diye bekledim. Tülomsaş fabrikasının bahçesinde sergileniyor. Yalnız camekanın içinde bulunduğundan kaliteli resim alınamıyor.


Aslında havuz demek daha doğru. Ama kum plajı ve büyüklüğüyle deniz denmesi daha yerinde bir isimlendirme olacaktır. Park ise kenti yukardan görebileceğiniz geniş bir park. Düzce Üniversitesi Elektrik Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği ana bilim dalında yüksek lisana yapıyorum.


Bütün bunlara rağmen şu anda ülkemizde bulunan 3bin Suriyeli geri döndü. Birileri tweetler atıyor. Kürtlere yönelik çok daha farklı imkanlar getirdik diye.


Perşembenin önemi ney miş Bu savaş sadece Türk milletini aldatmacadan ibarat Güvenli bölge demek PKK ya alan açma demek Gerçekten o bölgede sorun. Bölücü örgütün siyasi uzantıları da bunların seçim çalışmalarını yürütüyor. Benzer bir vurgu da oturum başkanlığını yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Adnan Memiş’ten geldi. Melek yatırımcı çabalarının sonuç verdiğini aktaran Şimşek, “Belki henüz önemli büyüklüğe varmadık ama sayı olarak şu anda Avrupa’da ilk 5’teyiz.


Orası da gelişecek, girişim sermayesi gibi birçok noktada kitle fonlaması gibi dünyada bu ekosistemin bütün bileşenlerini hayata geçirdik. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçim sloganlarını Pensilvanya belirliyor, aday listelerine Kandil den müdahale ediliyor. Eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Fenerbahçe şu anda bir yapılanma, bir süreçten geçiyor.


O yüzden de biraz zamana ihtiyacı var dedi. Bende cumhurbaşkanı olarak valime sahip çıkmak durumundayım, onu yedirtmem. Yasalarımızda bir ilin valisine yöneticisine bu tür küfürlerin karşılığı oralarda belli, kaç yıldan kaç yıla, bu belli. Bu tür yargı süreci içerisinde belli bir süreyi aşan cezayı alırsa bu düşecektir.


Ondan sonra kamp organizasyonu sonrasında da transferlere başlayacağız. TSE’nin ciddi bir laboratuvarı ve organizasyonu var. Lobi faaliyetleri kapsamı bu Afrika ülkelerindeki standart sertifika konularında kolaylık tanıyarak en azından sıkıntılardan birini eksiltme anlamında Türk ürünlerine faydası olacağına inanıyorum. Niğde’de gün önce ekmek almaya giderken silah zoruyla, görgü tanıklarının iddiasına göre şahıs tarafından kaçırılan yaşındaki Vildan Dokuz’dan saattir haber alınamıyor.


Anne Fatma Dokuz ve baba Mustafa Dokuz bir an önce çocuklarının bulunmasını istiyor. Yaz tatili için geldiği memleketi Niğde’nin Fesleğen köyünde iki gün önce kaçırılan Vildan. Yapılan yargılama sonunda bu zararların kendisinden tazminine karar verilmiştir. Atatürk Havalimanı saldırısının ardından günlük milli yas ilan edildi.


Dizi günümüzde geçmesine rağmen isimler korunmuş yani, bunu demek istemiştim. Kaldı ki Çalıkuşu kendi döneminde geçiyor. Hizmet aşkıyla zaten koşmuşuz, koşturmuşuz. John Locke‘un ortaya attığı ünlü bir kuramın adı ayrıca.


Tabula Rasa’nın kelime anlamı ‘Boş Levha’. Yapanın yanına kâr kalıyor’ dünyası 25. Yoru- Onay Bekleyenler : 0. Dünya sorumsuz ve bencil liderlerin denetimine geçince zaten çözülemeyen büyük sorunlar şimdi dikkat bile çekemez hale gelmiş bulunuyor.


Eve gelince evde fırtına koptu. Nasıl bir döneme girdiyse yine, çok sevdiği bir iş yapmış olmamıza rağmen Leon bir anda ters esmeye başladı. Efe Kuruşçu, 3bin takipçiye ulaştı. Bu durumda 2türün 1tanesi kritik durumda demek oluyor.


Avrupa’ da memeli türü tükenmişken, şu anda 41’i kritik olmak üzere 114′ ünün tehlikede olması sanırım size insanların doğa üzerine etkisini bir nebze de olsun göstermiştir. Geleceğin tohumlarını atmak ise elinizdedir. Güç insanın içindedir, değişim istiyorsanız bunu yapacak ilahi güç yine sizsiniz. Kutsal bir müdahale bekliyorsanız, aklınıza yönelin. Siz izin vermedikçe kimse kaderiniz ve siz üzerinde söz sahibi.


Bir gün-beş gün-on beş gün derken akıl ve vicdan tutulmasına dair görülebilecek ne varsa gördük -sanırım- şu ana dek. Unutulmayacak ve acısı yürekte sonsuza dek kalacak kayıplara sebep olan şiddet uygulandı sokaklara dökülen on binlerce insana. Ne huzurlu uykular kaldı, ne de dinlenmiş şekilde uyanılan sabahlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar