24 Aralık 2015 Perşembe

Ingilizce konuşma

Ingilizce konuşma

Kelime öğrenmek için saatlerce çalışmayın. Gerçekten çok işime yaradı. Tek seferde numara almayı başardım. Teşekkür ederim çok mutluyum bugün siteniz sayesinde. Türkçe online sözlük Tureng.


Chat Yapmanın Faydaları. Kendine dünyanın herhangi bir yerinden güvenilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsin. Bambaşka kültürleri tanıma fırsatı bulabilirsin. Ancak bunun için sadece İngilizce grammer ya da soru cümlelerini değil bazı temel İngilizce kalıplarına da hakim olmanız gerekmektedir. Daha fazla İngilizce pratiği mi yapmanız gerekiyor?


Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Bu bölümde günlük hayatta konuşmaya yönelik, pratik İngilizce kaynaklar yer almaktadır. K onuşmadan Konuşamazsın! Sadece konuşma odaklı İngilizce kursları ile Anlıyorum ama konuşamıyorum tarih oluyor.


Ingilizce konuşma

Farklı seviyelerde gruplandırılımış, ister var olan İngilizcenizi unutmamak, isterse İngilizcenizi geliştirmek için faydalanabileceğiniz, çok para harcamadan maksimum verim elde edebileceğiniz en iyi İngilizce kursu. Akıcı bir şekilde İngilizce konuşma. Anadili İngilizce olan birisiyle konuşurken, aklınız tüm gramer bilginiz, kelime dağarcığınız ve telafuzunuzu ön plana çıkarmaya çalışacak ve sizi kağıt üstündeki tüm bilgilerinizi pratiğe dökmeye zorlayacaktır. Aşağıda konularına göre ayrılmış başlıklar için bağlantılar yer almaktadır. Konuşma pratiği mi yapmak istiyor musunuz?


Yeni başlıklar her gün eklenmektedir. Ancak sadece dilbilgisi öğrenebildiğimi ve hiç konuşma pratiği yapmadığımı şimdi farkediyorum. Bu sistemi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine (birazda korkarak) denedim. Evinizden, iş yerinizden, okuldan istediğiniz her yerden ingilizce eğitimi almakta özgürsünüz.


Seçilmiş öğretmenler tarafından seviyenize göre bir çalışma planı oluşturulur ve kişiye özel bir uygulamayla dil becerilerinizi geliştirmeniz hedeflenir. Bu tür kurslara katılmanız için bir sürü seçenek mevcut. Kelimeleri biliyorsun, onları daha önce pek çok kez duydun.


Hatta pek çok farklı öğrenme stratejisi kullanarak onları tekrar ettin. Ama yine de, İngilizce konuşma pratiği yapmak sana zor geliyor. Bu konuşma çalışması, hem çeşitli yaşantılarda oluşacak kalıp cümleleri öğrettiği gibi, aynı zamanda İngilizce günlük konuşma alışkanlığınızı geliştirecektir.


Speaking Rehberi ile ilk önce size İngilizce konuşma becerinizi geliştirmeniz için bilmeniz gereken teorik ve pratik altyapıyı sunuyorum. Bunlardan sonra vakit bulundukça dinleme yapılır. Ancak iş başa düşüp İngilizce konuşma ihtiyacı duyulunca, sıkıntılar başlar. Nedir: Busuu’da milyonun üzerinde ana dili İngilizce olan kişi var ve bunlardan herhangi biri İngilizce konuşma partneriniz olabilir. Busuu dil öğrenenler arasında gayet iyi bilinen İngilizce konuşma sitelerinden biri.


Bu uygulama, detaylı arama seçenekleri ile bir konuşma partneri ile temasa geçmenizi sağlıyor. Telefonda İngilizce konuşmak çoğumuz için korkutucudur. Ama gereken İngilizce telefon konuşma kalıpları bilindiğinde her şey daha kolaydır. Samimi Telefon Diyalogları Play Hello, who is this?


Ingilizce konuşma

Play He is not at home at the moment. Mustafa ile konuşmak istiyorum. Play Can you call again after hours? Saat sonra tekrar arar mısın? Hikayeler dinleyerek İngilizce öğrenebileceğinizi biliyor musunuz?


Yalnız bu hikayeler bildiğiniz hikayelerden biraz farklı. Belli bir gramer konusuna odaklanmış bu derslerde bol tekrarlı soru cevap yöntemiyle dinleyerek İngilizce.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar