18 Aralık 2015 Cuma

Trilye restaurant ankara

Trilye restaurant ankara

Ortam son derece ferah, geniş ve nezih. Garsonların ilgisi ve bilgisi üst düzey, Türkiye ortalamasının çok ama çok üstünde. Trilye Restoran ile ilgili 1. Bütün yemek ve hizmetiyle olağanüstü bir yer.


Trilye restaurant ankara

Mezeleri, isli ahtapotu,balığıyla, tatlısıyla numara yıldız bir mekan. Fiyat aşırı yüksek değil. Tekrar hem sizlere hem de Romain Olivier e teşekkür ederim. Reviews Such a chic and lovely.


Gerek ustaları gerekse balık tazeliğiyle kıyı şehirlerimizle yarışır. Balıkları güzel mezeleri zayıf servisi de vasatın üzerindedir. English Español Indonesian. You must visit trilye when you are in ankara. Starters, appetizers, main dishes, deserts all excellent.


Deserts alone deserve a separate long praise. Eğlenceli ve Keyifli Mekanlar Eğlenceli ve Keyifli Mekanlar. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin.


Yazar : Serhat ÇELEBİOĞLU. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. By continuing to use our site,. Deniz ürünleri ya da balıkseverlerin toplandığı bir klüp mü, ev sahiplerinin konuklarını ağırladığı kendi evleri mi yoksa gurmesel tatlar. My mother is a very sociable person and we had the owner come up and greet her and my aunt as soon as we sat down.


Denizleri gerçekten önemseyen bir balık lokantası. Menü konusunda da tamamen katılıyorum. Hemen ” ben sayıyım” muhabbeti oluyor. Ankara Kalbur Balık Restaurant. Daha önce defalarca gittiğim ve her seferinde çok mutlu bir şekilde ayrıldığım , herkese tavsiye ettiğim bir mekandır.


Bunlarda farklı tarzda yemekler, alkollü alkolsüz içecekler bulmak mümkündür. Denize paralel uzanan dağların arasındaki virajlı yollardan geçerek bu saklı beldeye varabildik. Restoranın bulunduğu ev hep hayalini kurduğum bir konak aslında. Genel olarak yorum yapanların fiyat eleştirisinin sebebi alkol olabilir. LinkedIn’e hemen bugün ücretsiz olarak katılın.


The restaurant earned 4. Find on the map and call to book a table. Bu sefer bir şehri bütünüyle değil de bir restaurant’ı ile anlatmak istiyorum. Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ️ numaraları, çalışma saatleri ve kullanıcı yorumları Yandex. In the middle of the Anatolian plateau, hundreds of kilometers away from the sea, very few people would expect to feast on delicious.


Sektörün en güncel ilanlarını incelemek ve online başvuruda bulunmak için bugün kariyer. Nefis yemekleri, harika ortamı ve canlı müzik günleri. Dün akşam evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için gittik balık yedik tabi ki eşim zehirlendi ve bütün geceyi hastanede geçirdik. No:Çankaya adresi, nerede, konumu, çalışma. Kalabalık gruplar için ekstra indirimli fiyatları müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.


Trilye restaurant ankara

In a short amount of time it became a popular spot for business meetings, family dinners and friend gatherings. Eklenmesini istediğiniz bir etkinlik varsa ETKİNLİK BİLDİRİM FORMU ile bize iletebilirsiniz. Evet, bu şehir kesinlikle çok şanslıydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar