23 Aralık 2015 Çarşamba

Izmirin varoş semtleri

En Varoş İlçe Ve Semtlerini Seçiyoruz! Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Varoş değilde elit yerler hatay, alsancak, mavisehir, bornova ve karşıyakanin belli kısımları, güzelbahçe. Porno sinemayla da ünlüdür.


Yenişehir yapıp o kötü namını atmaya çalışsalar da pek işe yaradığı söylenemez. Arkadaşlar Ankara nın en kötü ilçeleri,gece kondu semtleri,farklı illerden göç alanların çok olduğu yerleri nerelerdir? Altındağ,Mamak,Sincan,Kalecik,Kazan,Pursaklar bu ilçelerin sosyal profili nasıldır?


Ev kiraları (doğal gazlı 3+evler)ne kadar ortalama? Buralarda sıkıntı olur mu? Vala balcova guzelyali taraflari disinda hepsi carpik semtler. Allah rahmet eylesin Artık Sizin sağlığınıza Duacıyız. Balçova insanları ile konumu ile İzmirin en güzel köşesindeki bir ilçedir Herşey çok yakın Engelliler merkezi kent ormanımız Telefiriğimiz Avm lerimiz Yürüyüş alanları Termal havuzları Aile yerleri kafeleri parkları en önemliside insanları Balçovanın Halkı İzmirin eksi yerli hakiki.


Ekonomist dergisi son yıllarda en çok prim yapan ve gelecek vaat eden semtleri derledi. Gümüşpala, gültepe , tepecik, manavkuyu, cengizhan ,gediz. BAfiLARKEN İzmirli Olmak, İzmir’de Olmak Son bulgular, İzmir’in yaşını 85yıl olarak tarihledi.


Bu tarih, aynı zamanda muazzam ve çok yönlü birikim demektir. AK Parti’den ‘tanıdık’ seçim hamlesi: Metropole yeni ilçeler Belediye kanunu ile ilgili hazırlıklar sürerken ve kentteki ilçe talepleri artarken AK Parti’den 20Yerel Seçimleri’ni anımsatan bir hamle geldi. Siz de bu yazı hakkında yorum yazabilirsiniz.


KENTİÇİ BİR ÇÖKÜNTÜ ALANI ÖRNEĞİ KADİFEKALE’DE MEKAN SOSYOLOJİSİ DENEMESİAn Experimentation of Sociology of Space On Kadifekale as Deprived Inner City Area Arş. Abstract This article aims to argue Kadifekale in the context of sociology of space.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar