25 Aralık 2015 Cuma

Satılık villa antalya

Kesintisiz deniz manzarası ve mükemmel kira geliri de tamamen döşenmiştir. Lara çağlayan da deni̇ze i̇ki̇nci̇ parsel şik ultura lüks i̇ş merkezi̇,bodrum,terasla bi̇rli̇kte katli,her kat da, mutfak. Aradığınız villaları sitemizde kolayca bulun.


Antalya, Türkiye nin önemli turizm. Yeşilöz keşefli mahallesinde denize sıfır konumda adet müstakil villa. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Villacım, özel olarak seçtiği satılık villa ilânlarını sizlere sunar ve villa satın almak isteyen tüm misafirlerine ise özel danışmanlık hizmeti sağlar.


Firmamız, istekleriniz doğrultusunda sizin için en uygun olan villayı bulmanız ve hem tatil hemde yatırım amaçlı doğru bir adım atmanız için özel bir süreç sağlar. Belek, Kalkan, Kaş, Kemer, Ölüdeniz, Fethiye, Hisarönü satılık villa dendiğinde akla gelen ilk ve tek villa satış platformuyuz. Konut İşyeri Arsa Devremülk. Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk.


Satılık villa antalya

Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. Ofisimiz, Konyaaltı Belediyesine bağlı Liman Mahallesinde, Salı pazarının hemen yanında yer almaktadır. Nasıl bir Daireler aradınız ? Satılık Daireler sizin için uygunmu?


Lüks, Bahçeli, Dubleks, Ferah Ve Özel Havuzlu Villalar İçin Tıklayın! Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Kalkan Kalamar mevkiinde bulunan Villa Tigra muhteşem deniz ve doğa manzarası ile birlikte konforlu tatilin tadını çıkarmak isteyen siz değerli misafirlerine kapısını açıyor. Size özel yüzme havuzu, adet deniz manzaralı lüks dekore edilmiş yatak odaları ve Amerikan Mutfaklı ferah mutfağıyla villada tatil yapmanın keyfini çıkarın.


Kiralık villa ve özel havuzlu yazlık kiralama konusunda size günlük Fethiye ve Bodrum ilçesinde, villada tatil avantajları ve villaları ile villam hizmetinizde. Turizm Seyahat Acentası Taş. Villa tatilini, size ait bir yazlığa tatile geliyormuş gibi düşünmeniz doğru olacaktır. Geçen yıl bir yazlık satın aldınız, içerisini eksiksiz olarak tüm eşyalar ile döşediniz ve bu yaz tatile geliyorsunuz.


Kiralanan her villa, kiralama yapılan kişiye özeldir. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Kepez satılık emlak ilanlarına goz atın! Villa ile deniz arası merdivenler ile yürüme mesafesindedir.


Villamız, Toplamda arsamız 6m2. Hemen ücretsiz ilan verin, kısa sürede alıcı bulun. Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir. Bütçenize uygun tüm ilanları inceleyebilirsiniz.


Eşsiz bir deniz manzarası dileyen herkes için, tek işimiz deniz manzaralı ilanları sizlere ulaştırmak. Burada sadece gerçek deniz manzaralı ilanlar olacağından emin olabilirsiniz. Bu proje, profesyonel golf oyuncuları ve muhteşem hayatın içinde olmak isteyenler için geliştirilmiş ve inşa edilmiştir.


Lüks Villa” sitesi, tüm golfçülerin iyi tanıdığı ve bildiği Belek bölgesinde yer. Detaylar için arayabilirsiniz. Gazipaşa şehir merkezine 3km. ANTALYA MANAVGATTA SATILIK MALİKANE. KEMER KİRİŞTE DOĞA İÇİNDE DENİZE YAKIN LÜKS VİLLA.


SİTENİN ÖZEL HAVUZU OLMASI İLE BİRLİKTE, VİLLANIN BAHÇESİNE DE ÖZEL HAVUZ YAPMA İMKANI. DUBLEX VİLLA ALANYAKALESİ VE DENİZ MANZARALI. Gayrimenkul aramakla uğraşmayın. Siz söyleyin biz arayalım.


Satılık villa antalya

Büyümüş meyve ağaçlarıyla çevrili (incir, avokado, çam, nar, yeni dünya, şeftali, erik, zeytin) geniş müstakil bahçe Müstakil tapu mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar