21 Ocak 2016 Perşembe

Ayme çukurambar menü

Karadenizin eşsiz mutfağını ve sıcaklığını hissetmek isteyenleri bekliyoruz. Görevlilerden Birol abimizi ısrarla isteyiniz. Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. Bol Keff-çe CafeRestaurant Sögütlü beldesi Orta Mahalle Fatih Sulatan Mehmet Cad. Biz kahvaltı için çukurambar şubesini tercih ettik.


Cadde Ankara Ticaret Mrk. Ayme Karadeniz ile ilgili tarafsız yoruma bakın. Garsonların ilgi ve alakası güzeldi ambians olarakta hoş bir hava verilmeye. Ankara Yenimahalle Emniyet Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Ayme Cafe Karadeniz Pide Evi haritası, telefonu ve uydu görüntüsü.


Geleneksel vazgeçilmez lezzetimiz Kavurmalı Pilav sizleri AyMe de bekliyor. Tane tane pilavların üstüne yumuşacık pişmiş etlerin #128293;eklenmesiyle oluşan bu benzersiz lezzeti tatmanız için hepinizi bugün AyMe’ye bekliyoruz! En iyi olduğu bu işte lezzet sırrını başka bir memlekete taşımak ister. Bulent KucukkuruÖzellikle Yazın bahçesi çok keyifli.


Menü çeşitliliği ve kalitesi gayet iyi. Kızılırmak Mahallesi, 1450. Aymesan Kozmetik Adresi: Ata Mah. No:1Dikmen Çankaya, Ankara, Çankaya, Çankaya Sektörü: Kozmetik Parfümeri Şampuan, Kozmetikçiler Telefonu: (312) 244.


Lokanta ve Personel hakkında şikayet yazmak, Lokanta ve Personel ile ilgili sorunlar ve kullanıcı yorumları için tıklayın! Tadına Doyulmaz Bir Kahvaltı #127855;#127859;#127838;#129472; Loophole Booze Bite Fun #128525; Rezervasyon ve Bilgi için: #128187;loophole. Kavurmalı yumurtanın yanında muhlama da serpme kahvaltıya dahil geliyor. Zengin, lezzetli ve doğal.


Tek kötü yanı sürekli çalan gıygıy Karadeniz müziği ama büyük bir mekan olduğu için çok da rahatsız etmiyor. Foursquareでは、お客様に最適な情報や広告を表示するため、および、広告主の皆様が広告キャンペーンの効果を測定するお.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar