19 Ocak 2016 Salı

Turkcell sms ayarları kodu

Turkcell sms ayarları kodu

Yeni Müşteri Kampanyaları. Menüden “İletiler” bölümüne giriş yapın. Güvenlik kodundaki rakamları giriniz. Turkcell Müşteri Hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.


Arkadaslar farklı kombinasyonlar denedim ama bir türlü turkcell hattımdan sms gönderemedim. Cagrı yapabiliyorum, alabiliyorum, sms de alabiliyorum ama gönderirken biraz bekliyor ve ardından hata veriyor. Artı Puan Eksi Puan Yanıtla. SMS ile ayarlarınız gelmiyorsa veya hala sıkıntı yaşıyorsanız.


Elle yapılandırmak için verilen adımları gerçekleştirin. Oradan Mobil ağları bulup girin. Ayarlardan diğeri girin. Erişim noktası ağlarına girin.


Mobil APN ve wifi kablosuz bağlantı ayarlarını yapma. Modem olarak kullanma, ses ve video oynatma sorunu. Kendime Uygun Paketi Nasıl Bulabilirim? Mevcut Tarifemi Nasıl Öğrenebilirim ve Nasıl değiştirebilirim?


Bunun için SMS ayarları bölümünde Ülke Türü alanında ilgili ülkenin seçilmesi yeterli olacaktır. SMS içerisinde Firma kodu bilgisi yoksa Kullanıcı Kodu bilgisi ile Firma Kodu bilgisi aynı olmalıdır. Toplu SMS fiyatları, Taahhütsüz toplu SMS ve taahhütlü toplu SMS olmak üzere ayrı şekilde fiyatlandırılır. Superonline Yardım Sayfası. Servis bağlantılarımızda bir hata oluştu.


Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Vodafone hattımdan sms yolluyamıyorum ! Neydi o kod bilen varmı. Bu yazımızda Avea hatlı kullanıcılar için gerekli internet ayarları, servis ayarları gibi yapılandırma ayarlarını ve pin kodunu bulabilirsiniz.


Sms engelleme kodları: Turkcell. Yapmanız gereken hattınıza uygun verdiğim linklere girip telefon marka ve modeline ait seçeneği seçmek. O kendisi otomatik yükleyecektir.


Turkcell sms ayarları kodu

Mevcut bir SMS paketiniz varsa, göndereceğiniz kısa mesajlar paketinize dahil edilmiyor. Com, Kendi cep telefonu numaramı nasıl öğrenebilirim diyenler için kod lar! Yazının sonunda yer alan harici linkten ayrıntılı listeye ulaşabilirsiniz. Bahis Sitelerinden Gelen Mesajları Engelleme Turkcell.


Son aşamada da “Tanıtım mesajlarını devre dışı” bırak seçeneğini tıklamalı. Telefonumu aldığım yere. Merhaba arkadaşlar bugün yine sizi internetsiz bırakmayacağım. Hayatında ilk defa cep telefonu görmüş adama telefonda SMS ayarları yaptırmaya muktedir bir desteği olan şirket elbette herkese hizmet verir. Kablosuz telefonların güç kaynağı.


Turkcell sms ayarları kodu

Kullanıcı Kimliği-Bayi Kodu ve Parola bilgilerini doğru ve eksiksiz bir şekilde yazdıktan. Eğer kayıtlı reklam sms listesinde yoksa, reklam yapan numarayı savcılığa suç duyurusunda bulunarak şikaye. Android cep telefonlarınız da 3G ile daha hızlı internet keyfi sürebilirsiniz.


Onay kodunu zaten aldın mı seçeneğine tıklayın. Abonenin numarasını taşımasıyla numarayı değiştirmekten kaynaklanacak iletişim kopukluğu ve ulaşılamama sorunları ortadan kalkacak. Online Self Servis‘e girerek telefonunuzun ayarlarını ücretsiz olarak kendinize gönderebilirsiniz.


OSS adresine giriş gerçekleştirin, kullanıcı adı ve şifrenizi girin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar