20 Ocak 2016 Çarşamba

Insan cesetleri fotoğrafları

Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Aşağıda işgalci saldırganlar tarafından parçalanan Filistinlilere ait cesetlerin fotoğraflarını veriyoruz.


Insan cesetleri fotoğrafları

Bu fotoğraflar aslında siyonistlerin ruh haletlerini ve içlerinde taşıdıkları kin ve düşmanlık duygularını bütün açıklığıyla gözler önüne sermektedir. Ne var ki teröristlerin cesetleri başında hoş olmayan görüntülerle çekilen fotoğraflar bir şekilde örgüt yandaşlarına ulaşıyor, onlar da bunları yurt içi ve yurt dışındaki. Cani babanın kendi çocuklarına yaptıkları kan dondurdu.


Bugüne kadar pek çok insan kayıplarına kavuştu. Zira her ilin emniyet müdürü sadece kendi illerinde bulunan cesetleri sitesine taşıyor. Biz internet sitemize bu fotoğrafları. EY İNSAN İNSAN İSEN, RABBİNİ BİL. Uzmanlar fotoğrafların iç savaşı, Esad’ın geleceği ve Cenevre-2’yi etkileyeceğini belirtiyor.


Insan cesetleri fotoğrafları

SURİYE ordusunda yıl askeri polis olarak görev yapan bir kişi, ülkede yaşanan iç savaş boyunca, rejime bağlı askeri hastanelere ölü olarak getirilen kişilerin fotoğraflarını çekmekle görevlendirildi. Hastaneye getirilen kişilerin tamamı gözaltındayken işkence. Yılın En Etkileyici Fotoğrafları. Arica ve Cobija kentleri arasındaki bu mezarlıkta “Siyah Mumyalar” olarak bilinen insan cesetleri binlerce yıl boyunca saklı kalmış.


Elbetteki arşivde yer alan fotoğraflar gerçek insan cesetleri olması ve çocuklar açısından sakınca oluşturabilecek bir mahiyete sahip olması nedeniyle artı uyarısıyla birlikte yayınlanmaktadır. Bu kabile insan eti yiyor ! Ben fotoğraf cekmek için gitmem bir yere, öykümün içinde yasamak için giderim” diyerek fotoğrafa bakış açısının ne kadar farklı olduğunu gösteren bir modern zaman masalcısıdır Salgado. Diğer taraftan ölülerin çoğalmasıyla birlikte salgın hastalıkların artmasından korkan Nepalliler nehir kenarlarında cesetlerini yakmaya başladı. Parası olmayan, fakir hintliler yakılmadan direk nehirlere ve göllere atılıyor. Akrabalarının bile sahip çıkmadığı fakir hintlilerin cesetleri bu nehirlerde kuşlara, balıklara ve sahile vurduğunda köpeklere yem oluyor.


Bu nehirde sadece insan cesetleri değil kutsal saydıkları inek cesetleri de yüzüyor. Ruh Eşlerini Bulan Hayvanlar ve İnsanların Etkileyici Fotoğrafları. Köpek Cesetleri Bulundu.


Yerinde Kedileri Besleyen Esnaf: İnsan Ne kadar Kıymetliyse Hayvan da O Kadar Kıymetli. Nazileri desteklemeyenler bile bu durum karşısında çok şaşırmıştı çünkü daha önce böyle bir kalabalık hiç görülmemişti. Avrupa sanayi devrimi geçirdi, aşırı kirlendi ve uzun yıllar hep konserve, koruyucu gıda yapıyor.


Dolayısıyla insan kimyasallarla, koruyucularla kendini mumyaladı. Cesetleri Kömür Oldu Halepli çocuk Ammar, bombardımanlardan duyduğu korkuya ilişkin, Uçak sabahtan beri bizi vuruyor ! Birçok mahalle yerle bir edilirken bodrum katlarında bir çok yakılmış insan cesetleri bulunmuştu. Yalancının mumu çoktan sönmüştür.


Bu cesedi bir çok insan görmüştür. Bizzat kendisi bize bu konuyu anlatmıştı. Nicel zeka insanlığı, insan olmayı yalnızca kendi insan dirileri ve kendi insan ölüleri ile sınırlı saymakta. Firavun’un çürümeyen cesedini görmüş, verdiği bilgiler ve. Bu durum insanlığa, ahlaka aykırıdır.


Insan cesetleri fotoğrafları

Mars’ı araştırmak için görevli bilim insanları Mars yüzeyindeki insan yüzüne benzer şeklin ne olduğunu çözebilmiş değiller. Suruç’taki patlamaya tanık yüzlerce kişiden biri olmadığımız için bunu sadece “insan öldü” üzüntüsüyle mi atlatacağız yoksa bu büyük travmaya ortak mı olacağız? Zor günlerin içinden geçiriyoruz. Pek çoğumuz gibi benim de aklım epeyce karıştı.


Olabilse de kendime format atabilsem, diyorum. Taşıt enkazlarının içinde hâlâ kömürleşmiş insan cesetleri görülebiliyordu. O yüzden, fotoğrafları gördüğümde dikkatimi ilk çeken şey de kurbanın saçlarının sarıdan beyaza çalar bir görünüm alması olmuştu. Ve herşeyden daha önemlisi de, Babası tarafından hastanede gusül abdesti aldırıldı, sonra da cenaze namazı kıldırılıp toprağa verildi denilen bu kişi, böyle bir dinî ritüelden. Saddam’ın oğullarının cesetleri bize şunu anımsatıyor: Mağrur olma muktedir, senden büyük başka bir zorba var.


Duran, o fotoğrafları yayınlayan Yankiler denli, informatik-kognitif yanıltıcı biri konumuna düşmüştür. Roger Fenton, kansız, ölüsüz, vahşetsiz, adeta piknik yapan tatile çıkmış askerler ve savaş görüntüleri üretmeyi (!) başarmıştır. Karşılığı bir sürü İngiliz gencinin askere gitmesi olmuştur. Kitleleri fotoğrafla yanıltan bir. Sitede yer alan fotoğraflar sosyal medya kanallarından, herkese açık olarak paylaşılmış fotoğraflardan ve sitemizle doğrudan paylaşılan fotoğraflar arasından seçilmiştir.


Doğru yerde ölürseniz, tabiat cesedinizi bir mumya olarak saklıyor. Kalıntıları görmek pek hoş bir şey olmasa da, tabiatın müthiş bir biyolojik zaman kapsülü vazifesi görmesi herkesi şaşırtıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar