20 Ocak 2016 Çarşamba

Sığacık pansiyon

Yüzyılda inşa edilmiş bir kalenin kalbinde bulunan pansiyonumuz sahile sadece metre uzaklıktadır. Doğrudan iletişim kurabilir ve aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Dilediğiniz pansiyona mesaj atarak da ulaşabilirsiniz. Kaleiçi’ndeki ev pansiyonlarının birçoğu yaz-kış açık. Her biri 2-odadan oluşan ve geleneksel bir anlayışla dizayn edilen bu pansiyonlar hem uygun fiyatlı hem de hoş bir atmosferde konaklamak isteyenler için.


Sabahları lezzet dolu kahvaltıların servis edildiği otelin bünyesinde bir de kafe yer almaktadır. Aynı yolda belediye otobüslerinin seferleri de var. Derhal yanından içeri giriyorsunuz. Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. Girişinde taştan bir avlusu bulunan otelimizin samimi atmosferi ve konforlu odalarıyla tatilinize.


Tek gecelik misafir kabul etmiyorlar. Mavi Zeytin Butik Otel – Odaları minimal olsa da ihtiyaç duyduğunuz hemen her şeyi bulabilirsiniz. Numara (Kişilik Oda) kişilik geniş odamızda adet çift kişilik yatak ve adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Denizi, güneşi ve kumu ile ailelerin vazgeçilmez adresi olmaktadır.


Yüzyıl’da inşa edilmiş bir kalenin surları içinden çevreye doğru yayılmaktadır. Cumbalı pansiyon denize sıfır ve merkezi konumu ile rahat ve uygun fiyatlı pansiyon. Teos antik kentinin kuzey limanını oluşturan koyda gerçekleşmiştir. Sığacık, gelmeye değer özellikler taşıyor. Teos pansiyon özellikleri: Teos pansiyon izmirin sığacık mevkiinde yer almaktadır.


SIĞACIK KALEİÇİ PANSİYON İzmir. Mürdüm Rüyası Odamız diğer odalara nazaran küçük olmasına rağmen en çok tercih edilen çift kişilik odamızdır. Ucuz tatil otelleri ve şehir otelleri için odanı şimdi ayır ödemesini otelde yap.


Sığacık pansiyon

Büyük bir koyda bulunan plajda hem belediyeye ait tesis hemde özel işletmeler bulunuyor. Hakkımızda “Mavi hergun burosuna gidiyor, masasinda oturuyor, birseyler olmasini bekliyor. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Hafta sonu kaçamak yapmak isteyenler size de iyi tatiller olsun. Burası tam bir pansiyon kafası. Sıcak, samimi, içten, bizden. Birçok sinema ve dizi setine de ev sahipliği yapan Kaleiçi sokaklarında gezmekten yorulduğunuzda salaş balıkçılarda mola verebilirsiniz.


Sığacık pansiyon

Bunlardan tanesi ana bina, tanesi ise yan binamızda yer almaktadır. Hizmet kalitemizi yükseltmek ve size daha bir sayfa deneyimi sunabilmek adına bu sitede çerez kullanılmaktadır. Turuncu ve Pembe odalarımızın banyosu oda dışında olup, sadece odada konaklayanlara özeldir. Tüm odalarımızda sınırsız kablosuz internet televizyon,buzdolabı,banyo. Kurumsal hizmet yapısı ve profesyonel çalışma kadrosu ile seçkin, ekonomik, tatil yerleri, tur paketleri ve en ucuz rezervasyon fiyatı sunan acentamız Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları, yurt dışı.


Otelimizde oda bulunmaktadır. Her yıl yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlayan Çeşme, tatilde hem eğlence arayanlara hem de sakin, sesiz ve huzurlu arayanlara hitap ediyor. Keşfedilen pek çok plaj, eğlence noktası çok kalabalık olurken bu yazımızda kısmen daha sessiz ve sakin bir plajı tanıtacağız.


Sığacık pansiyon

Oda seçiminde ise, aşağıdaki odalar yukarı kattaki odalara göre biraz daha küçük fakat içerisi taş döşeli ve daha konsept, bu sebeple biz alt katı tercih ettik. Yaz sezonunda kişi başı TL’den başlayan fiyatlar kış aylarında TL’ye kadar düşmektedir. Gümüldür Menderes Gümüldür Çalışkan Apart. Karaburun Merkez Karaburun Reyhan Otel.


Fiyatımıza kahvaltı dahil değildir. Fiyatımız komple apart kişilik fiyattır. Seferihisar Liman Pansiyon Apart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar