31 Ocak 2016 Pazar

Trademark studios balatçık

Proje, 1adet konuttan oluşuyor. Katalogda kullanılan görseller tanıtım amaçlı hazırlanmıştır. Projede yer alacak konutların büyüklükleri metrekare ile metrekare büyüklüklerde alıcısına sunuyor. Projenin ortak kullanım alanları arasında kapalı otopark, özel mağaza alanları, fitness odası, açık yüzme havuzu yer alıyor. TRADEMARK STUDİOS İZMİR projesinin teslim tarihi fiyat ve ödeme planları.


Ayrıca nakit alımlarda indirim imkanı sunuluyor. Trademark Studios Çiğli fiyat. Projedeki konutların büyüklükleri, metrekare ila metrekare arasında bulunuyor. Emlak Ofisinden Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Emlak İlanları sahibinden.


Ekleyeceğin Listeyi Seç. Mstakil bir konuta az rastlanr. Gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Otomotiv ve Yat Brokerliğini de ekleyerek hızlı ve güvenilir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.


Sahibinden Satılık Daire Fiyatları ve Satılık Emlak İlanları sahibinden. Güzelbahçe) bölgesinde 4adet Daire 155. Izmir çiğli balatçık katip çelebi yakını anadolu caddesi.


ALLWAYS ÇİĞLİ PROJESİ projesinin teslim tarihi fiyat ve ödeme planları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar