27 Ocak 2016 Çarşamba

Kanka sözleri kısa

Kankalık son bulmayan arkadaşlıklardan doğar. Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz. En yeni en güzel en anlamlı sözlerin yer aldığı bu muhteşem sözler sitesinde sizler için şimdi de kanka sözleri hazırladık.


Bu güzel kanka sözlerini whatsapp ya da kısa sms ile ya da dilerseniz sosyal medyadan paylaşın. Kanka, sofrandaki ekmeğe ortak olan değil, yüreğindeki derde çare bulandır. Herkes gitse bile yüzümde gülücük yanımda kankam kalır.


Hayat çok kısa arkadaşım ve bu dünyadaki hiç bir şey kırılan kalplere değmez. Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak dostum. Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! Sayfamızda kankaya, arkadaşımıza söylenmiş güzel ve anlamlı kanka sözlerini bulabilir mesaj olarak gönderebilir sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Bunun için kanka sözleri bulabilirsiniz.


Sayfamız üzerinden bulabileceğiniz kanka sözleri her durumda kullanabileceğiniz uzun ya da kısa cümleler olarak sunulmaktadır. Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben. Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD. KISA KANKA SÖZLERİ kanka sözleri kısa ,kanka sözleri komik,kardeşlik sözleri,dostluk. Sponsorlu Bağlantılar Anlamlı kanka sözleri Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe.


Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan Hiç. Kanka Sözleri- Kanka Mesajları – Kısa. Bilgehan Emirşanoğlu adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.


Kanka sözleri kısa

Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada. O sözde aşk ve dürüstlük vardır. Aşk sözlerinin büyüsünü ve güzelliğini yakalamanıza yardımcı olmak için, aşağıda sizler için seçkin, romantik, kısa aşk sözleri derledik.


Umarız en güzel, aradığınız, kalpten gelen Aşk Sözleri Kısa bu yazıda karşınıza çıkar. Yeniden güzel günlerde görüşmek üzere hoşcakal kanka. Gülmek varken sürat aşmak niye, güldürmek varken ağlatmak niye, güzel sözler söylemek varken, kalpleri kırmak niye? Beğeneceğinizi umuyoruz.


Kanka, herkes çıkıp gittiğinde, çıkıp gelendir. Bu güzel sayfamızda kankalarımıza yazabileceğimiz en güzel sözleri hazırladık. Kalp zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş. Güzel Sözler - Resimli yazılar. Kısa Sözler ile ifade etmek istediklerinizi söylerken iyi düşünmemiz lazım… Aşağıdaki kısa güzel sözler, kısa anlamlı sözler, kısa ve öz sözlerden istediğinizi seçip karşınızdakine vermek istediğiniz masajı etkili bir şekilde söyleyebilirsiniz.


Kısa Sözler yazımızda sevgilinize, arkadaşınıza kısa aşk sözleri, anlamlı sözler ve güzel sözler. KaNkA sanatçısına ait ilk şarkı sözünü eklemek ister misiniz ? Sitemizde mpindirme linkleri kesinlikle. Yok kanka ne bakması sadece röntgenliyorum. Yarı yolda bırak demedik.


Sevgiliye Kısa Aşk Sözleri. Sayfadaki komik çılgın kanka sözlerini facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın. EN GÜZEL KANKA MESAJLARI.


Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesin… İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş olurlar, anlatabildikleriyle dost, ağlayabildikleriyle kardeş. Kanka’nı yaş gününü bu samimi, içten ve anlamlı doğum günü mesajları ile kutlayabilirsiniz. Kankam için kısa doğum günü sözü….


Kanka sözleri kısa

Bu mesajı sakla seneye masraf yaptırma. Doğum günü kutlu olsun kanka.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar