20 Ocak 2016 Çarşamba

Gittigidiyor üyeliğimi iptal etmek istiyorum

Gittigidiyor üyeliğimi iptal etmek istiyorum

Gittigidiyor size sunacaktır. Dilerseniz bu linklerle aklınızda kalan soruları cevaplandırabilir, dilerseniz de işleminize devam edip “Üyeliğimi Kapatmak İstiyorum” butonuna tıklayabilirsiniz. Sayfadaki “Üyeliğinizi neden iptal etmek istiyorsunuz? Kişisel Sebepler” cevabını vermenizi tavsiye ediyoruz.


Gittigidiyor üyeliğimi iptal etmek istiyorum

Ardından lütfen detaylandırın kısmından istediğiniz alanı seçin ve “Üyeliğimi Kapatmak İstiyorum” düğmesine tıklayın. Digiturk Bein Connect üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Ete tıklayın ve üyelik iptal işlemlerinizi başlatın. Yarım kalan işlemleriniz tamamlandıktan sonra üyelik iptali yapabilirsiniz.


Etmek istiyorum tıklayın. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Merhabalar fizye ay hediye premium ile üye oldum fakat daha ücretsiz ayım bitmedi ama ben üyeliğimi iptal etmek istiyorum.


Nüyeliğimi iptal etmek istiyorum. Israrla Siparişimden Farklı Ürün Gönderdi 2. Ekimde almış olduğum ürünü Ekim de göndereceklerini söyleyen (electrotrend) ürünümü hala göndermedi, hafta sonuna girdik. Mesajlarıma cevap da alamıyorum. Header$type=social_icons.


Paket değişikliği yapabilir miyim? Kullanıcı adı, şifre, merchantid ile girişi hangi metodla yapmam gerekiyor. Bana Özel sayfanızda yer al. Serinova S2Klasik Salon Çiçek ve Bitki Saksısı No:- 8.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar