29 Temmuz 2016 Cuma

Arkadaşlar iyidir eren gizem

Eren ve Gizem aşkı, kıskançlıklar çemberinden geçerek gitgide büyüyor. Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı’yla karşılaşır. Gizem öyle bir oyun oynuyor ki, her ipin ucunu birbirine katmayı başarıyor ve birer, birer. Bir yıl kadar önce Üniversite hazırlık okurken tanışmış olan Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköptü ve Yunus Çağlayan çok samimi arkadaş olmuşlardır. Eren kim olduğunu çözememekle birlikte, yaşadıkları ve yaşamak zorunda bırakılması yüzünden daha çok düğüm olmaya devam ediyor.


Arkadaşlar iyidir eren gizem

Arkadaşlar İyidir: Gizemli düşler. Genç oyuncu hakkında pek fazla bilgiye ulaşamadık ama ilerleyen günlerde hakkında yapılan açıklamaları buradan paylaşacağız. TV, Türkler ve Videolar hakkında daha fazla fikir görün. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Gizem, Seda ve Eren üzerinden sinsi planlarını uygulamaya başlamıştır.


Yunus ve Eren gömlek, t-shirt ve jean nereden dizi sponsorları hakkında detaylar fiyatlarıyla birlikte sizlerle. Gizem’le Eren’in barışmasıyla her şey yoluna girmiş gibi görünmektedir. Gizem’in çalınan kimliğini bulmak için yollara düşen Eren. Eren, Arda’nın bir hırsızlık olayına karışmak üzere olduğunu öğrenir ve onu bu işten uzak tutabilmek için elinden geleni yapar.


Sağlam yazılan ve her adımı iyi bir matematikle kurgulanmış esas kız özlemim, Seda ile ilgili güzel şeyler umut etmemi sayğlıyordu sanırım. Eren, Berkersquo;nin isteklerini yerine getirdiğinde, Gizemrsquo;in ccedil;oktan serbest kaldığını ouml;ğrenir. Eren, Gizemrsquo;i kurtarmaya ccedil;alışırken Gizem de Erenrsquo;in başına bir şey gelmesini engellemek iccedil;in Berkersquo;nin ondan istediği bir şeyi yapmıştır.


Merve, sıfır beden olmasa da kilolu olmayan bir kız. Buna rağmen hem kendisi, hem de çevresi onu şişmanlıkla yargılıyor. Berke, Gizem’i bırakmak için bazı şartlar öne sürer. Eren, polise gitmeyip bu şartları yerine getirirse Gizem’e hiçbir şey olmayacak ve bir süre sonra serbest bırakılacaktır.


Bu dizi ile bunu da tatmış oldum. Gizem Ve Eren, Hemen İzlemek İçin Tıklayınız! Eren Ve Gi Hemen İzlemek İçin Tıklayınız!


Yaralı çocuklar kulübünün üyesi olarak Gizem ve Eren birbirlerine iyi gelecek. Muhteşem hikayesini ise Ekin Atalar kaleme almıştır. Dizi iyi mi, kötü mü anlamadım. Seda, Eren, Merve, Yunus ve Gizem geçmişin hayaletleriyle yüzleştikçe, yetişkinlik.


With Devrim Özder Akin, Akin Akinözü, Cankat Aydos, Pinar Caglar Genctürk. Eren, Seda, Merve and Yunus are four friends who met a year ago when they were studying at university. In their first year of class, Seda meets her childhood friend Gizem. Seda and Gizem, from the first moment they come together as in the old days are connected to each other. Gelecek bölüm neler olacak, yeni bölüm tüyoları.


Tanıtımlarda konusu kadar oyuncularının da çok etkili olduğu görülüyor. Pazar akşamı ekrana gelecek. Dizinin başrol oyuncularının güzellikleri şık kıyafetlerle birleşince stilleri takip edilecek karekterler ortaya çıkıyor ve bizlerle merve, Seda, Gizem, Yunus ve Eren kıyafetlerini sizlerle. Bu ünlümüzle ilgili de Akın Akınözü biyografi , Akın Akınözü hayatı, Akın Akınözü özgeçmişi, boyu, yaşı, kilosu, gerçek ismi, hakkında, doğum yeri, fotoğraf,.


Arkadaşlar iyidir eren gizem

Gizem,Merve,Seda ve diğer tüm oyuncuların giydikleri kıyafetler hakkında ayrıntılı bilgilere yazımızdaki foto galeri den ulaşabilirsiniz. Merve o kadar çabaladı, pikniğe gittiler. Final tarihli bölüm özeti.


Bölüme ait fotoğraf galerisi için tıklayınız. Merve kıyafetleri ile dikkatleri çekerken Seda pudra triko, Gizem kırmızı triko ve siyah ceket, Eren siyah deri ceket ve triko, Yunus lacivert kazak ve Leyla kırmızı yelek elbise ve beyaz. A Merve ve Yunus aşkı olmayacak gibi.


Eren, Gizem’e daha önce hayatına giren hiç kimseye yapmadığı bir sürpriz yapar, Gizem bu sürprizden çok etkilenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar