28 Temmuz 2016 Perşembe

Elite konusu

Elite konusu

Konu: Elite, ülkenin en seçkin okuluna gitmeye hak kazanan işçi sınıfından üç gencin hikayesini konu ediyo. Bunun yerine, cinayet silahı oldu. Fragmanları izleyin ve daha fazla bilgi edinin. Las Encinas İspanya’nın gelecekteki liderlerini yetiştiren bir okuldur. Okulda okuyan öğrenci profili, oldukça zengin ailelerin çocuklarından oluşmaktadır.


LITE dünyasına hoş geldiniz! Ergenlik sorunları, karmaşık ilişkiler, sınıf çatışmaları, aşk ve çözülmeyi bekleyen bir cinayet! Dizi Konusu Okullarının yıkılmasıyla seçkin bir özel okula gitmeye hak kazanmış işçi sınıfından olan gencin okulun zengin öğrencileriyle çatışması, sınıf arkadaşlarından birinin öldürülmesi ile gerilimin dozunu iyice artıracaktır. Seçkinler dizisini yabancidizi.


Dizi konusu falan açıklandığında Bora‘nın Pis Yedili benzetmesi olmuştu, sonrasında fragman ve görsellerden daha karanlık bir yapım olacağının sinyallerini aldım ve acayip şekilde merak etmiştim. Animenin stüdyosu, Ansatsu Kyoushitsu ve Danganronpa gibi ünlü serilerin stüdyoluğunu yapmış olan Lerche’dir. Aslında her şey İspanya’nın en klas okullarından birine sosyal statüsü düşük olan üç öğrencinin gitmesiyle başlıyor.


Doğal olarak bu üç öğrenci ile her şeye sahip olan okulun zengin tayfası arasında büyük anlaşmazlık ve çatışmalar çıkıyor. Orijinal İsmi: Killer Elite. Fakat dostunu kurtarmak için girişeceği bu macerada, karşısında en az kendisi. Meksikalı ünlü aktris ve şarkıcı Danna Paola da kadroda. SEÇKİN TETİKÇİLER (KİLLER ELİTE) FİLMİ KONUSU.


Fakir kesiminde yaşayan çocuğun okullarının yıkılmasından sonra inşaatı yapan zengin adamın birazda imajını tazelemek adına Elite’lerin okuluna katılmasını ve sonrasında yaşanan cinayeti aydınlatılma konusunu ele alıyor. Okullarının bir depremde yıkılmasının ve yerel meclisin öğrencileri bölgedeki diğer okullara dağıtmasının ardından, işçi sınıfından üç çocuk. Elite fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Neokur dizi hakkındaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyor. Sınıfının lider pil ömürlü, güzel tasarımlı, ses profilleri söz konusu olduğunda fazlasıyla kişiselleştirme seçeneği sunan ve gürültü engelleme özelliğiyle de gayet tatmin edici bir kulaklık olduğunun altını son tahlilde çizebiliriz.


Kayıt Ol Giriş Yap Çıkış Anasayfa Yeniler Trend Tavsiye Ödüll ü Top. Ancak işler bu gençten birinin ölü bulunması ile kötü bir hal alacaktır. Ve devamında gerilim dolu olaylar silsilesi ile karşılacağız. Dizimizin konusu bu şekilde. Oyuncuları ise genel olarak bilindik isimler.


SMS diye konu olarak tıpatıp aynı. Dizinin yönetmeni David Fincher’ın bir başka efsane House of Cards dizisinde imzası olduğunu da düşündüğümüzde Mindhunter için. HP ürün ve hizmetlerine ilişkin yegane garantiler, söz konusu ürün ve hizmetlerle birlikte gelen açık garanti beyanlarında belirtilmiştir.


Elite konusu

Buradaki hiçbir ifade ek bir garanti verilmesi olarak yorumlanmamalıdır. HP, işbu belgede olabilecek teknik hatalardan veya yazım hatalarından ya da eksikliklerden. Ester Expósito, fragman, la casa de papel.


Fotoğraflarda iyi bir kontrast dengesi ve ayrıntı söz konusu. Bu arada, ana kameranın odaklama konusunda pek iyi olmadığını söyleyelim. Merhaba sevgili VG2Türkiye takipçileri. Yine bir oyun, inceleme konusu olarak karşımızda. Dizi-Mania Önizleme Notları.


Home › Posts Tagged elite dizisi konusu Haber. Netflix’in gözde gençlik dizilerinden biri olan Élite’in 2. Okulların büyük bir deprem sonrasında yıkılmasının ardından meclisin o okulda okuyan öğrenciler bölgede bulunan. Etiketler Ahora o Nunca elite 2. YENİ ÇIKANLAR – Netflix, gençlerin yeni gözdesi olmaya aday dizisi ELITE’nin resmi fragmanı ve afişini paylaştı! Konusu: Kōdo Ikusei Lisesi, her öğrencisine 1istihdam olanağı sağlayan, çok yönlü ve prestijli bir lisedir. Okulun öğrencileri, istedikleri her şeyi yapabilme özgürlüğüne ve istedikleri şekilde giyinebilme özgürlüğüne sahiptirler.


Meraklı bakışları uzak tutun. Lütfen video açılmıyorsa öncelikle Alternatif butonuna tıklayarak diğer player seçeneklerinde çalışan bir alternatif olup olmadığını kontrol ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar