29 Temmuz 2016 Cuma

Çağla şikel youtube

kanalıma hoş geldiniz. Size artık buradan, kendi ekranımdan sesleneceğim için çok heyecanlıyım. Biliyorsunuz hayatta birçok fark.


Çağla şikel youtube

Toplantı sırasında doğum sancıları sıklaşan ve doğumu başlayan bir kadın, etraftaki tek. Herkesin öyle ya da böyle hayatına dokunmuş bir fal hikayesi vardır. Günaydın, tünaydın, iyi akşamlar. Bugün sizlerle paylaşmak istediğim bir şeyler var. Markalar malum, sağ olsunlar çok fazla hediye gönderiyorlar.


Hepsini kullanmam mümkün değil. O yüzden bende aynısından iki tane olan, rengi bana uymayan, hiç kullanılmamış bu ürünleri hediye etmeye karar verdim. Ulusoy ve Merve Büyüksaraç gibi ünlü modellerin yer aldığı defilede adeta moda şöleni yaşandı.


Çağla şikel youtube

Manken Çağla Şikel, kusursuz fiziği ile kumsaldaki tüm bakışları. kanalıyla da dikkat çekiyor. Kazançlarını yükselten Çağla Şikel son görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi. Fit vücudunu düzenli spora ve sağlıklı yaşamla destekleyen Şikel, görüntülenmekten kaçmıyor. Güzellik yarışmasında birinci olarak hayatımıza giren Çağla Şıkel, modellik, sunuculuk, oyunculuk derken hayattaki birçok farklı rolüyle karşımızda oldu.


Kendisini “hayatı seven, süslü mü süslü, ailesine bağlı bir evlat ve çocuklarına düşkün bir anne” olarak. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir. Moda, makyaj, bakım ve sağlık üzerine çektiği videolarla yıldan kısa sürede. Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulunda eğitim hayatına başlamıştır.


Son günlerde magazin gündeminde en çok konuşulan adlar arasında yer alan şanlı manken Çağla Şikel kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde rol aldı, çocukları kim? Kanal D ekranında yayınlanmaya başlayan Dostlar Mahallesi dizisinde Seher rolünü canlandırmıştır. Güzel oyuncuya bu dizide şarkıcı Alişan, Hande Katipoğlu, Ceyhun Fersoy, Su Dura gibi isimler eşlik etmiştir. Nars Radiance Primer ile cildin rengini düzenliyoruz. Cilt aydınlık ve eşit tonlu oluyor.


Nars’ın renkli nemlendiricisi Pure Radiant Tinted Moisturizer ince bir kapatıcılığa sahip. Ten makyajı için yeterli. Lazer epilasyon yaptıran ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel, o anları da video yaptı ve kanalında paylaştı.


Adından sıkça söz edilen ve her yaptığı merak edilen Çağla Şikel, geçtiğimiz aylarda bir kanalı açarak hayranlarını çok sevindirmişti. Güzel sunucu Çağla Şıkel, “Çağla İle Yeni Bir Gün” programıyla çok yakında FOX izleyicisiyle buluşacak. Bu kanalı açma fikri nasıl doğdu? Bana çok soru sorulmasından ve çok merak edilen yönümün olmasından dolayı, bu sorulara cevap vereceğim bir platform istediğim için olabilir. Uzun süredir Alişan ile birlikte sabah programı yapan ama kısa süre önce bu işini noktalayan Çağla Şikel sevenlerine kendi kanalından seslenecek.


Beni hiç yalnız bırakmadın” dedi. Oğuzhan Uğur’un filmi gişede şaşırttı! Emre Altuğ hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.


Türkiye’nin Sevilen Modellerinden Çağla Şikel saç modeli ile söz ettirmektedir. Yıl boyunca bronz tene sahip olan Çağla Şikel ara tonları tercih etmektedir. Televizyonun sevilen yüzü Çağla Şikel güzellik sırlarını kanalında takip edebilirsiniz.


Hayatında aşk olup olmadığı sorunu da yanıtlayan Şikel, Çok şeye âşığım. Ben aşkı hiç öyle algılamıyorum. Yaptığım birçok şeye ve birçok ana âşığım. Haber:Çağla Şikel Her şey dahil programına veda etmesinden sonra yeni arayışına son noktayı koydu. Alişanla samba yapan güzel şarkıcının bir anda göğsü açılınca Alişan bile.


Çağla şikel youtube

De Roman Olsun Göğüs Bacak Frikik Video (04:15) FRİKİK WORLD. Frikik Canlı Yayın Kazası Memeleri Açıldı Göğüs. AĞLA ŞIKEL MAGAZİN HABERLER. Bazılarını kendileri bazılarını ise ajanslar yönetiyor.


Daha fazla videoya gözat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar