19 Temmuz 2016 Salı

Düğmeli erkek hırka yapılışı

Modelde verilen ölçüler – beden için uygun. Kalın iple düğmeli hırka yapılışı için örneğin tam yapılışı, sayıları yok. Kullanacağınız ipe göre, örmek istediğiniz bedene göre sayılar değişecektir.


Hırka üzerinde kullanılan örneklerin yapılışını sizlere daha önce detaylı bir şekilde anlatmıştık. Bugün videolu olarak tekrar vereceğiz. Kİ RENK ERKEK ÖRGÜ HIRKA. ARKA: 1ilmek yeşil iplikle başlanır. Gri iplik düz ters, düz ters olarak dizilip örgüye devam.


Renkli Çiçek Motifli Kız Çocuk Hırka Modeli. Daha önce sizlere erkek çocuk hırka modeli yapımından bahsetmiştik. Dikişsiz Yeni Doğan Bebek Yelek Örnekleri ve Modelleri. Mandalina dilimleri şeklinde oldukça değişik bir bebek yelek modeli.


Erkek Çocuk Hırka Modelleri. Yandan düğmeli oluşu daha kullanışlı bir hale getirmiş bu yeleği. Toplam kere her altı sırada bir yanlardan bir’er ilmek arttırılır. Soğuk günlerde en çok tercih edilen örgü hırka modelleri ise hem sıcak kalmanızı hem de şık görünmenizi sağlayacak hırka modellerinin başında yer alıyor. Rahat giyinmeyi sevenler için kapüşonlu ve cepli olarak tasarlanan geniş kesim hırkalar kemerli ve düğmeli olarak farklı seçeneklerde üretiliyor.


Mavi tonlardaki hırka erkek çocukları için yapılmış sizler renkleri değiştirerek kızlar için de yapabilirsiniz. Eğer sizde benim gibi yakın zamanda bir erkek bebek evladı bekliyorsanız bu konu çok hoşunuza gidecek. Yapılışı : Arka İçin : ilmek atarak arka parçamızı örmeye başlıyoruz. Baştan ve sondan birer tane arttırma yapılarak bir sıra, bir sıra artırılma yapılmadan sıra boyunca haroşa örgü örülür. Hırkamız kış aylarında erkek çocuklarınız için güzel ve özelliklerde soğuk memleketlerde yaşayan çocuklarımız için onları soğuktan koruyacak olan harika bir örgü hırka modelidir.


Degrade Kapuşonlu Bebek Hırka. KOL: ilmek başlanacak. Bir düz, Üç ters bir düz olarak dizilip ön ve arka parçada yapılan model kolda da aynı şekilde uygulanacak.


Yandan Düğmeli Örgü Bebek Yeleği Yapılışı Çok şirin pembe örnekli bir kız bebek yeleği. Tabi siz diğer bir iple aynı örneği erkek bebek yeleğindede kullanabilirsiniz. Yakadan başlamalı bu yelek modelini kışın bebeğiniz üşümesim diye örüp giydirmek dilerseniz buyrun alta resimli,Açıklamalı Bebek Yelek örneğini basit bir şekilde yapabilirsiniz. Bu görsel alanın resimleri altında ise örgü bebek hırkası yapımı ile ilgili ayrıntılara yer verdik.


Konunun sonundaki başlığımızda, bu kadar modelin arasında, en fazla hoşa gidenleri, kendi. Farklı model istiyorsanız bu yelek örneğine göz atmalısınız. Boyutlu Kabartmalı Yelek Hırka Battaniye Örgü Modeli Yapılışı.


Düğmeli, fermuarlı, kapüşonlu gibi çok sayıda farklı türü olan hırkalar, markaların. Yakadan Mavi Bebek Yeleği - İlknur Ceyhan Sergisi Antalya 4K UHD. Kız ve erkek çocuklarınız için örebilirsiniz bu hırkadan. Aynı örneklerle kendiniz için , eşiniz içinde örebilirsiniz. Düğmeli Kız Çocuk Hırkası Yapılışı Üç düğme ile çok şık bir görüntü kazandırılmış modeli uygularken kullanılan ilmek kaydırma tekniğinin açıklamalı anlatımını sitemizde örnek açıklamaları başlığı altında bulabilirsiniz.


Düğmeli erkek hırka yapılışı

Modeli keyifle uygulayıp, bu çok şık hırkayı da keyifle kullanacağınıza eminim. Tek kenardan her sırada 1’er ilmek arttırılır (kere). Aynı kenara ilmek daha ilave edilir. Düğmeli Bebek Süveteri Yapılışı Anlatımlı Bebekler için en kullanılır eşya süveterdir sanırım. Yeleği azıcık akılları erince çıkarıveriyorlar.


Bir hırka için geleneksel desenler Argyle, balıksırtı, Aran ve çizgili desenleri oluyor. Fair Isle ve Nordic modelleri de yılın daha soğuk ayları için iyi bir seçim olarak karşınıza çıkıyor. Hırka dokuları arasında ise kablo örgüler, sakson örgüler veya petekler bulunuyor. Bu sayfamızda erkek çocuklar için örgü polo yaka hırka yapılışı ile ilgili bilgiler almaya çalıştık. DeFacto Kadın Hırka ve Bolero Modelleri.


Düğmeli erkek hırka yapılışı

Sevil Hanım’a bu video için tekrar teşekkür ediyoruz. FT CEPLİ DÜĞMELİ TRİKO HIRKA. Ajurlu Salkım Yapraklar Yelek Örneği Yapılışı. Kirkyama Ornekleri lif modelleri resimli battaniye modeli Takı. Hırkayı düz örgü önden açık olarak örün.


Bele doğru 4-ilmek eksiltin. Daha sonra eksilttiğiniz ilmekleri tekrar artırın. Kol oyuntusunu 3-2-olarak kesin. Hırkanın önünü aksesuarla süsleyin. Tam Tane Nazarca Örgü Bebek Yelekleri-Tane modelin hepsinin baştan sona anlatımlı yapılışları bulunuyor.


Düğmeli erkek hırka yapılışı

Tığ işi,Tunus Tekniği ve Şiş İşi Bebek Yelek Modelleri. Dün sizlere sitemden seçtiğim Tane Nazarca Örgü Modellerinden oluşan çok güzel Örgü Şiş işi modelleri sunmuştum. Merhaba hanımlar bugün sizlere çiçek motifli düğmeli örgü broş yapımı anlatacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar