25 Temmuz 2016 Pazartesi

Flörtöz tavır ne demek

Al firitözünü defol dedim. Allahından bulunr neyse. Bir erkeğin beraberindeki kadını “okumasıyla”, o kadının kendi hayatını “yazması” birbirinden çok farklıdır.


Bir kadın, erkeğe uzun süreli tavır yapıyorsa altında. Bana bazen soğuk davranıyorsun” demek yerine “Bana soğuk davranan biriyle ilişki yürütemem” demek, buna bir örnek olabilir. Neden zararlı: Bu bir çeşit duygusal şantajdır ve gereksiz dram yaratır. Beden dili hareketleri ve anlamları, hem kadınların hem de erkeklerin en güçlü silahlarıdır. En çok kullanılan vücut dili hareketleri, karşınızdaki kişinin size karşı nasıl bir tavır takındığını alenen gösterir.


Aslında içerisinde iyi niyet, samimiyet varsa o yaklaşımı yargılamamak gerekir. Adamın hayat görüşü öyledir ve karşı tarafa zarar vermiyorsa,. Arkadaş gözüyle bakarım ama ben içkili ortamda edepli duramicagim için orada kafalar güzel olduğu için arkadaş yanlış anlayabilir yanlış. Kıza Bişey Yaptın Demek ki Senden Soğumuş.


Zaten Çıkmak İsteyen Kız Rahatca Kur Yapıp Tavlar Seni. Flört tavırı oldukça farklı bir tavırdır bunun çeşitli teknikleri var her ne kadar insanlar flörttte oyun. Adam yanlis yapmis , sende yanlis yapma. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Yazımda emojilerin anlamlarına ve kullanım alanlarına dair bilgiler var.


Emojiler günlük hayatımızda yazışmalarımızın bir parçası oldu. Emojilerin anlamı ve daha da fazlası yazımda sizi bekliyor. Peki her durum için geçerli midir? Bizim kültürümüzde doğrudan ve uzun süre göz göze bakışmak erkekler arasında tehdit, karşı cinsler arasında ise flörtöz bir tavır olarak algılanır. Alpha Protocol’ün en çok merak edilen ve şüphesiz en ilgi çekici yanıysa diyalog sistemi.


Jason Bourne tadında profesyonel bir tavır takınabilir, istersek de James Bond tribine girip esprili ve flörtöz yanımızı ön plana çıkabiliriz (suave). Sema Karabıyık - Pazar yazıları Yenisafak. Bunu, çok ciddiye kaçmadan ve sanki onu sorguya çekiyormuşsun gibi bir tavır takınmadan şakaya vurarak ya da flörtöz bir şekilde takılarak sorabilirsin.


Bir araya gelmemesi gereken burçlar Kaderin kimi karşımıza çıkaracağını ve kime aşık olacağımızı seçemeyiz. Ancak bazı burçların romantik ilişkileri bitmeye mahkum. Toplumda daha ciddi bir şekilde görünecek veya öyle bir tavır takınmanız gerekecek. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz.


Ancak bu eğlence hayatından etkilenmemek pek de mümkün değil. Aman Tanrım kanatlarını nereye sakladın? Balık, bu garip ama soyut söylem karşısında etkilenmez desek yalan olur! Balık’ın da olay anındaki ruh hali oldukça önemlidir tabi.


Halihazırda bir ilişkisi olan kadının da yüzüne, g. Kadın da bu güvenle çevresine karşı biraz daha flörtöz bir tavır sergileyebilir. Erkeklerin tamamı da flörtöz tavrı severler. Bu durumun cinsellikle sonuçlanması ya da sonuçlanmaması önemli değildir.


Zira Kova özgürlükle çok ilgilidir ve kimseye bağlanmak istemediğiniz bir tavır içinde de olabilirsiniz. Sonuçta Uranüs devrim ve özgürlük demek. Sizlerde özgürleşeceğiniz.


Hatta güzel bir anlaşmanın altına imza atabilirsiniz. Ayrıca Venüs ve Merkür keyifli iletişim, tatil, seyahat, gezmek için güzel fırsatlar olacaktır. Sürprizli, eğlenceli ve keyifli bir tatil yaparsınız.


Diğer yandan, kendinize fazla güvenle yapacağınız aşırı tavır ve sözlere de dikkat etmeniz iyi olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar