26 Temmuz 2016 Salı

Forbes dergisi

Toplam 7forbes dergisi haberi bulunmuştur. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız. FORBES Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Burçak Güven: Bu yılki listemiz şu ana kadarkilerin en.


Forbes dergisi

Forbes dergisi kasım ayı sayısındayız. FORBES 100’de dolar milyarderi ve yeni isim var. En zengin Türkler listesinde 1kişinin 46’sı servetini artırdı. Listenin başında Almanya Başbakanı Angela Merkel var. En son forbes haberleri anında burada.


Son senede dünyanın en çok kazanan kadın sporcusu Serena Williams oldu. Dergi yıldan bu yana yaptığı yaşanabilir kentler araştırmasında şehirleri, yaşanabilirlik, yenilikçilik, hizmetlere erişilebilirlik, üretim potansiyeli, ticaret becerisi verilerine göre sıraladı. En Çok Kazananları Belli Oldu!


Sıralama ünlülerin bu yılki kazançları dikkate alınarak yapıldı. Zirvede genç kızların sevgilisi yer alıyor. Buna göre en çok kazanan isim ünlü boksör Floyd Mayweather oldu. Listede birçok müzisyenin yanı sıra futbolcular ve televizyon şovmenleri de yer alıyor.


Türkiye’nin En Zenginleri Listesini” yayınlayacağız. Geçen yılın bir numarası Tom Cruise, sekizinci sıraya geriledi. FORBES Dergisi ’nde yayınlanan röportajımız: DEĞER YARATMANIN TEMELİNDE SAYGINLIK VAR. Yarım asırlık geçmişine başarı hikâyeleri ve değerli atılımlar sığdıran ALDAĞ A. Biz de sizler için en az kazanandan en çok kazanana doğru bir sıralama yaptık. Gelin bakalım kimler ne kadar kazanmış?


Dünyanın en çok izlenen bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster. Zaman kaybetmeden kapağa çıkmak için bu şablonu kullan. Bu nedenle ve tam da bu bakış açısıyla bu ay FORBES’da üç önemli dosya var.


Birincisi Özge Akbulut’un aralarında bulunduğu ve icatlarıyla ‘spin-off ’ dediğimiz türde işler yaratarak global ölçekte potansiyel yakalayan şirketlerin kurucuları olan bilim insanlarının hikayelerini okuyacağınız kapak dosyamız. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Dergi, Rusya Devlet Başkanı Putin’i dört yıl üst üste “dünyanın en güçlü insanı” seçerken bunu “ülkesinin etkisini dünyanın her bir köşesine yayıyor. HABER SPOR FİNANS VİDEO YEMEK OYUN KADIN MAGAZİN TREND SİNEMA SEYAHAT EĞİTİM TÜM. Hindistan ve Hong Kong iki haneli büyüme kaydederken Asya’daki “milyarderler klübü” de 7kişiye çıktı. BU YIL KÜRESEL MİLYARDERLER LİSTESİNE İKİSİ YENİ TÜRK GİRECEK. Arsenal forması giyen Mesut Özilde yıllık kazancı ile dikkat çekti.


Evinizin, İş Yerinizin Tüm İhtiyaçları Tek Bir Adreste. Modaya Yön Veren Dergi Moda dünyasında otorite olarak kabul edilen Harper’s Bazaar, modayı yakından takip eden kadınların esin kaynağıdır. Hepsi birbirinden zengin hepsi çok kazanıyor. Dünyada en fazla kazanan aktör olan George Clooney olurken en çok kazanan kadın oyuncu ise Scarlett Johansson oldu. Kim ne kadar kazanmış, kaçıncı olmuş gelin beraber bakalım.


Forbes dergisi

Geçen yıl 40’a ulaşan milyarder sayısı ise kişi azalarak olarak kayda geçti. Kocaeli yaşanabilirlik, yenilikçilik, hizmetlere erişilebilirlik, üretim potansiyeli, ticaret becerisi verilerine göre 5. Doğu Batı Düşünce Dergisi Sayı: - Işık Doğudan Yükselir 2. Kurgu Düşün - Sanat - Edebiyat Dergisi Sayı: 10. Listede 1kişiden 38’inin müzik dünyası temsilcisi olması dikkat çekerken sporcu sayısının olduğu kaydedildi. Geçen yıl dolar milyarderinin olduğu listede kişi bu unvanını kaybetti.


Satış, kar, varlık ve pazar değeri olmak üzere, dört ölçütün birlikte değerlendirilmesi ile oluşturulmuştur. Avengers: Endgame oyuncularının ilk üçe girmesi dikkat çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar