26 Temmuz 2016 Salı

Telepati yaptim mesaj atti

TELEPATİ İLE İSTEKLERİ KARŞI TARAFA GEÇİRMEK. Bugun ilk gorusmemi yaptim Betül hanimla ve beraber bir yola ciktik kendisiyle teli kapattim ve sadece aradan belki dk gecmistir dort aydir bekledigim kisiden mail geldi titredim. Oley yuuppii kilometrelerce oteden gelen hediyemede kavusayimm bi an oncee diye ciktim evden. Agzim felan kokuo tabi , dedim once kebab al , s onra dersleri veririm. LAY POV Staj programlari yuzunden her sene tatil yapmak yerine iki ayimi bunlara harcamanin icimdeki okul nefretini koruklemesine engel olamiyorum.


Hepimiz icin bir mesaj bu, ve hemen sizlere iletmem gereken bir mesaj ustelik. Mart’in enerjisinden faydalanmamiz ve bu enerjiyi isiga cevirmek icin bir mesaj. Telepatik mesaj nasıl gönderilir? Tekniği öğrendikten sonra telepati ile mesaj atmasını sağlayabilirsin ve istediğini yaptırma gücüne sahip olabilirsin. Alfa dalgası, beta dalgası, teta dalgası beyin dalgalarıdır.


Bilinçaltı çalışmalarında, hipnoz veya rüya terapilerinde ve. Nutuk Bölüm Lozan bar is konferansi ve Saltanatin kaldirilmasina iliskin gelismeler, Hilafet meselesi. Genç adam doğru yaptığına inanıyordu. Eve döndüğünde yürümekden bitap bir haldeydi. Sabah erken kalkıp işe gidecekdi,uyumalıydı.


Birkaç saat sonra uykuya dalmayı başardı. Evden çıkacağı zaman cep telefonuna baktı,mesaj ve cevapsız arama vardı. Dogrudan Temas (Direct Contact): Tanik, Uzaylilarla fiziksel olarak karsilasir ve onlarla temasa geçer, telepati ile sohbet eder, mesaj alir ya da bilgi alis-verisinde bulunur. Dolayli Temas (Indirect Contact): Tanik, Uzaylilari fiziksel olarak hiç görmez ama yine de onlarin varligini etrafta hisseder.


Duygularimi Ooota ile paylasmak istedim. O bana gülümseyerek söyle dedi: Sen de simdi bir yerlinin kente ilk kez gittiginde, sizlerin arkadaslarinizla konusabilmek için bir telefon kumbarasina para atmaniza, bir numara çevirmenize ne kadar sasirdigini tahmin edebilirsin. Aslında telepatik bağ kurma herkesin yapabileceği bir şey. Cocugumun ameliyat parasi icin yaptim herseyi.


Demek ikimizde ayni kadini sevdik. Olmadi Neriman, yapamadim. DÜnyalar savaŞi baŞlayabİlİr. Garip Bir Haber bin yarasa kayboldu Cezaevinden Kaçma Girişimi ve ! Rüyada Geçen Saniye İçinde Aylık Bir Hayat Yaşıyoruz.


Daglarin manzarasi muhtesem. Onlarin karlarla kapli halini görebilmek için sabrimi zorluyorum. Ekim Kanada dünyanin en güzel yeri. Yapraklar kirmizi ve turuncunun tonlarina dönmeye basladi. Bir atla kir gezintisi yaptim ve bir kaç geyik gördüm.


Sofi yüzünün buz gibi oldugunu hissetti. Bir an önce disari çikmak zorundaydi. Masanin yanindan geçerken kâgitlarla kalemlerin arasinda beyaz bir zarf gözüne çarpti.


Sonra tekrar köpek havlamasi duydu. Zarfta SOFI yaziliydi. Ya cok güzel off telepati mi ne artık bir internete gireyim belki video gelmiştir dedim gelmiş. Jungkook çakmağı görünce hatırlıyor ve bence sonrasında Suga’ya mesaj atıyor.


Strieber, mikrofonu eline aldi ve Belki de en genel açiklamayi ben yapacagim dedi. Sesi heyecandan titriyordu. Ey ebu rafi dedim kahrolasi, odada biri var az once bana kilic vurdu dedi. Yaraladim, fakat olduremedim. Search the history of over 3billion web pages on the Internet.


A 1A8lPLSlnln lLk kl1A8l 12. Nefilimler, Dnya zerinde kendi suretlerinde varlklar yaratmak iin klonlamay nasl kulland? Byk Tufan sayesinde insanoglunu yok etmeyi niye istediler?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar