23 Eylül 2016 Cuma

Bursa kiralık oda

Osmangazi binlerce Kiralık Oda burada! Bursa binlerce Kiralık Oda burada! TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. Gelen arkadaş kesinlikle düzenli ve temiz olması gereklidir. Bende aynı saygıyla şartlarımızı sağlarım.


En erken kasımın ilk haftası kabul edebilirim. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Marmara Bölgesi ilanlarına goz atın! Dürüst ve güvenebilir yabancı ev arkadaşı da olur. Ciddi düşünen arkadaşlara mail üzerinden cep tel yollayabilirim.


Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile TL arasında değişmektedir. Ful eşyalı mobilyalı saat sıcak suyu olan merkezi yerde her yöne ulaşım kolaylığı AVM lere yakın sadece bayan rahat edebileceğiniz huzurlu ortam elektrik,su,doğalgaz dahil sadece 500. Arama kriterlerinizi değiştirerek yeni bir arama yapabilirsiniz.


Bursa kiralık oda

Doğanbey Toki ’de bulunan dairelerimiz de birden fazla balkon, birden fazla banyo ve yatak bulunuyor. ADA BURSA GÜNLÜK KİRALIK DAİRELER İLE İSTEDİĞİNİZ EN UCUZ AMA KONFORLU DAİRELERİ ELDE EDEBİLİRSİNİZ. Villa Tatilinin lider firmalarından olan Dreamofholiday.


Apart Kiralık Oda ve Daireler Fıstıklı köyünün çok temiz ve rahat edebileceğiniz bir ortama sahip Apart kiralık oda ve Dairelerle sizleri konuk etmek istiyor. Apart dairelerinin resimlerini aşağıda sizlere tanıtıyoruz. Ful eşyalı mobilyalı bayanlara ve kız öğrenciye kiralık oda doğalgaz kombili heryere ulaşım mevcut kablosuz Internet bağlatısı var güvenilir bayan gözetimi altında 2TL masraflar dahil daha fazla bi.


Bursa kiralık oda

Kısa ya da uzun süreli konaklamalar. Güvenli kiralama ve taksitle ödeme imkanı HemenKiralik. Emlak Mevzuatı bilgilendirmesi. Konut - Daire (199) İşyeri - Ofis (70) Arsa (32).


Daire içinde çift kişilik yatak 1adet çekyat bulunmaktadır. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Morbi convallis bibendum urna ut viverra.


Bursa kiralık oda

Maecenas quis consequat libero, a feugiat eros. Nunc ut lacinia tortor morbi ultricies laoreet ullamcorper phasellus semper. Orhanelide aylık veya haftalık ev, daire, apart ve oda gibi bilgiler de aşağıda yer almaktadır. Bu sebeple bu sitedeki tüm bilgilerin doğru, güncel ve hiçbir zararlı döküman içermediği garanti edilmez. Günlük kiralık dairenizin.


Kızlar caddesinde olup 3katlı aile apt. Görükle günlük kiralık ev Görükle günlük kiralık ev. Full eşyalı evlerde pansiyon hizmetini en kaliteli şekilde sunmanın avantajını fiyat politikamızla birleştirdik. Hedefimiz sizleri en iyi şekilde ağırlamak, kaliteli hizmeti ekonomik olarak size sunmaktır. Kiralık yazlık seçenekleri günlük bursa silopi Kiralık yazlık ilanları tatilevim.


Tatil Evim Sayesinde sizinde dilediğiniz yerde yazlığınız olacak ve dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar aile boyu tatil yapacaksınız. Yıldırım ilçemizin Yeşil semtinde yer alan bu Kiralık Daire, 1m² olup fiyatı 5TL dir. Yeşil kiralık daire – Yıldırım kiralık daire. Güncel kiralık daire ilanları ve fiyatlarını öğrenip kiralık daire ilanı verin.


Eskişehir gündoğdu mah bizimkiler sokakta vergi dairesi tapu kadastro süleyman şah lisesi yakınında aileye kiralık verilir asansör yok karanlık oda yok kombili dördüncü kat yalıtım zayıf. Görükle’nin en merkezi konumunda uludağ üniversitesine en ideal konumda günlük kiralık daire. Nilüfer ilçemizin Karaman semtinde yer alan bu Kiralık İşyeri, 7m² olup fiyatı 4. RW Elfi’den Karaman’da Toplam 7mKiralık Dükkan.


Keyifli bir tatil için evoteli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar