21 Eylül 2016 Çarşamba

Yumurta donasyonu ile hamile kalanlar 2017

Donasyonla hamile kalanlar ? Varsa hisleri nasil acaba ? Ancak unutulmamalıdır ki yüksek bir başarı oranına sahip olsa da yumurta donasyonu ile bebek sahibi olmak her zaman olumlu sonuçlanmayabilir. Daha önce Kıbrısta yaptırdık sonuç başarısız. Bundan sonra Gürcistan veya Ukrayna tüp bebek merkezlerini inceledik ve Ukraynaya gitmeye karar verdik.


Donör yumurta kullanmak en uygulanabilir işlemlerden biridir. Yumurtalarını bağışlayan sağlıklı hamile kalabilir bir kadının yumurtalarının hamile kalamayan bir başka kadına nakledilerek hamile kalmasının sağlanmasıdır. Ancak bu yöntemde de donör yumurta ile hamile kalmanın sakıncaları vardır.


Suan icin Tek cözüm kibrisda yumurta donasyonu ile hamile kalmak dr. Halil Ibrahim beye gidicegiz sanirim fakat benim sorum Suan bu Yol ile Anne olanlar. Size benziyormu yavrunuz. Sperm donasyonu ya da diğer adıyla sperm nakli, bir çiftte, kadının gebe kalmasının sağlık. Yani tek bir sebep, gebelik oranlarını yükseltmemektedir.


Kemoterapi gören ve yumurtalıkları zarar gören kişilerde bu yöntemle hamile kalabilir. Ancak vize uygulayan yerlerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Avrupa ülkelerine gitmek pek kolay olmadığından bunun yerine alternatif yerler tercih ediliyor. Her olasılık da, yumurta donasyonu tedavisi kadının kendi yumurtasının kullanıldığı sikluslardan daha yüksek başarı oranına sahip olan bir üreme tedavi yöntemidir.


Bu yerlerin başında elbette tıp merkezleri geliyor. Ancak sperm donasyonu uygulamasına tıpkı yumurta uygulamasında olduğu gibi her ülkede izin verilmiyor. Kıbrıs’ta sperm donasyonu ve ücret i tüp bebek merkezlerine ve doktorların yapmış oldukları işlemlere göre değişmekte olup 0EURO ile 0EURO arasında değişmektedir.


Kıbrıs tüp bebek fiyatları içerisinde uçak biletleri, konaklama bedelli ve transfer ücrete dahil yada eklenmektedir. Böylelikle ileride tekrar tüp bebek gerekirse yeniden yumurta oluşturma ve yumurta toplama aşamaları uygulanmasına gerek kalmadan, hazır embriyolar kullanılabilir. Hem maaliyetten hem zamandan tasarruf sağlar. Bu işlem ile oranında hamile kalınabilir.


Bilindiği üzere kadınların sıkça ziyaret ettiği ve ilham aldığı bir site mevcut. Bunla yumurta donasyonu, sperm donasyonu gibi çeşitli tedavi yöntemleridir. Tüp bebek dışında hamile kalman imkansız dendi.


Her süreç be her işlem aynı şekillerde devam etmektedir. Dünyanın en yüce duygularından anneliği yaşamak için tüp bebekle hamile kalan ünlüler olduğunu biliyor musunuz? Sizlere umut olması için tüp bebekle hamile kalan ünlüleri araştırdık ve uzman görüşü için Prof. Bülent Tıraş’ın bilgilerine başvurduk. Kısırlık ve tüp bebek tedavileri hakkında en geniş bilgilerin verildiği portal.


TÜP BEBEKTE GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI NASIL, NEYE GÖRE HESAPLANIR? Normal yolla Gebe kalan hastalar son adet kısmını işaretleyerek. Rahim nakli çözüm müdür ? Yumurta çatlatma iğneleri sadece yumurta büyüdüğünde tek doz olarak uygulanırken, yumurta büyütme amacıyla kullanılan ilaçlar ise hastanın durumuna göre 1-hafta süreyle her gün kullanılır. Tavas İstiklal İlkokulunda okudu.


Galatasaray Lisesi’ni kazanarak orta ve lise eğitimine devam etti. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdi ve kısa bir süre Adli Tip Kurumu’nda ihtisas yaptı. Yapay rahim gibi düşünülebilecek bu cihaz ısı, nem, ışık vs. Yumurta ve spermin birleştirilmesi ile elde edilen embriyolar anne adayına transfer edilinceye kadar gün boyunca bu cihazın içinde korunuyor.


Embriyo transferi ile gebelik testi arasındaki dönemde görülen kanamalar hasta için çok endişe verici olmaktadır. Bu kanamalar hastaya tedavisinin başarısız olduğunu düşündürür. Acaba hamile miyim ve sonucu ne zaman öğreneceğim? Merak ettiğiniz soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.


Tüp Bebek Kaç Günde Belli Olur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar